DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Hvala im sa ovaj problem sa ozvučenjem, kako se lepo čula himna! Bravo navijačima u Areni i igračima! ❤️
vladi Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako su nam ugasili himnu na pola, a i nisu dali da se unose srpske zastave danas na fudbalskoj utakmici ahah
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, vladi said: Kako su nam ugasili himnu na pola, a i nisu dali da se unose srpske zastave danas na fudbalskoj utakmici ahah slucajnost?! sta nam rade cccc
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago krasan pocetak, 10 poena za min vec sam se pripremio za ono najcrnje
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Biće ovo očekivano težak meč. Moraće Jokić 40+ s obzirom da naša defanziva ne postoji.
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Gledaj ti ovog Jovica...kao je Harden lično, svaki napad on završava ciglom... Da mi je samo njegovo samopouzdanje...
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Protiv nas bi i čovek sa povezom preko očiju pogodio trojku...
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Issey said: Protiv nas bi i čovek sa povezom preko očiju pogodio trojku... To je do nas ako bas svako pogadja. Tako to ide 2x promase i onda iz treceg ubace.
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Don Dusko said: To je do nas ako bas svako pogadja. Na to sam i mislio, do nas je... Očajna odbrana šuta za 3, odmah su dobili samopouzdanje i ubacivaće i ono što bi obično mašili...
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dva najdebilnija moguca faula Petruseva. Je bo te.
KlakerBoza Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja nas ne prepoznajem... Iskreno, meni ovo ne liči ni na šta.
vladi Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovo je sramota kakvu odbranu igramo, tim sa ovoliko iskustva...
Recommended Posts