Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mozzart ima stvarno najskromniju ponudu...

Ja sam danas igrao Obsta, Sredera i Tajsa ispod na produžene granice u Admiralu, sve došlo 

Mislim da Meridianbet ima najbolju ponudu

Posted
51 minutes ago, m0k1 said:

7.5 je bila

tacno bih izgoreo da sam ga stavio nakon sto su mu onu prvu trojku upisali kao dvojku

Posted
11 hours ago, m0k1 said:

I ja igram pretezno mozzart.

Za danas sam odigrao ova 2 tiketa (doduse, nijedan nije na mozzartu - kasno sinoc sam uhvatio nesto nizu granicu za Vucevica i vise za Jokica):

Vucevic 18.5+

Petrusev 9.5+

Finska vs Litvanija 2

Portugal vs Letonija <159.5 poena

Sruder 21.5 -

Lo 8.5+

Jokic 24.5 -

Salin ass 4.5 -

Jel ti sve došlo?

• Like 1
Posted

Ako nije igrao, prošao je. Svaka čast momku.

Ja odigrao dubl: Petrušev i Žagars obojica overe na 9.5. Žagars u prva 4 minuta utakmice dao 5 od 7 letonskih poena i povredio se. 

Posted (edited)

Prosla oba. Odigrao sam jos 2 danas i ladno overall prosla 3/4. Od pocetka EP sam vise puta gadjao 5/6 i sada se konacno vratilo...

Edited by m0k1
  • Pumpaj! 1
Posted

Meni deluje da ce Francuzi posle (neocekivanog) poraza od Izraela da se saberu i dobiju 10+ razlike Poljake. Mozda malo podcenjujem Poljsku, ali i Francuzi moraju jedan mec da sutiraju iznad 30% za 3, iako je jasno da nisu neki suteri u globalu.

Posted

Ne vidim danas neki poseban zicer sem Fontekija, ali probacu ovo danas:

Bako 9.5+

Carrington 6.5+

Janis sk 8.5+

Mamukelasvili ass 3.5-

Pobeda Francuske sa 9 i vise razlike

Avdija ass 2.5+

Grcka vs BIH <161.5 poena

Ponitka 16.5-

Fontekio ass 2.5-

Posted

Ja sam danas gurao Tompsona svuda na 7,5...bas baksuzluk.

Ocekivao sam da ce u jednoj tvrdoj utakmici imati priliku da kreira 1 na 1

..

Posted
11 hours ago, m0k1 said:

Ne vidim danas neki poseban zicer sem Fontekija, ali probacu ovo danas:

Bako 9.5+

Carrington 6.5+

Janis sk 8.5+

Mamukelasvili ass 3.5-

Pobeda Francuske sa 9 i vise razlike

Avdija ass 2.5+

Grcka vs BIH <161.5 poena

Ponitka 16.5-

Fontekio ass 2.5-

Prvi failovao sve sem Carringtona, drugi prosao mada zamalo Ponitka da sjebe na kraju. 

Na kraju odigrah i Meli sk 6.5 -, Van Vlit 8.5 -, Brizuela ass 2.5+ i Francisko 8.5 - i Francisko prodao tu najstrasnije.

Posted

Odigrao sam danas Hoarda 9.5 -, Doncica sk 7.5 +, Poljake da ce dobiti 4 i vise poena razlike i Grci da pobede 7 i vise razlike. Avdija iz nekog razloga uzima sut za 3 dok Grci slave cisto da bustuje statistiku malo i ubada sa 8 metara i ladno sam pao zbog toga. Ne secam se kada sam poslednji put ovako pao 😁

Na drugom igrao Ponitku ass 5.5 -, Sorkina sk 5.5 +, Melija 7.5 +, Mamukelasvilija ass 3.5 - i Kulibalija 7.5 +. Sve uslo sem Kulibalija koji je zavrsio mec sa 0 poena, tako da tu nisam bio ni blizu.

• Tuzno 1
Posted

Probaću nešto što nema veze sa znanjem i praćenjem forme, naime, do sada je odigrano 68 utakmica bez ijedne nerešene posle 40 minuta te mislim da je red da u narednih osam bude bar jedna ili dve. Kvota za x je negde oko 13, 14 te od 8 singlova ako prođe jedan u plusu sam.  Ulog skroman, 10€ po tiketu, dakle 80€.

Šta misliš i tome @Mairosu?

Posted

Danas cu da probam role playere na jednom tiketu:

Korkmaz 5.5 -

Hazer 5.5 +

Toliopulos 5.5 +

Sedekerskis skokovi 3.5 +

I ovo na drugom:

Valancijunas poeni + sk + ass 23.5 -

Velicka 12.5 -

Sirvidis 8.5 +

Osmani 9.5 -

Osman 16.5 -

Posted (edited)

Jel imate neke predloge za igrače, zakuvao bih nešto danas?

Do sad sam odigrao samo jedan i to kad smo igrali protiv Turske. Došli mi Larkin, Osman, debeli, Gudura, Petrušev ali me Šengun sjebao.

Edited by Урош19
Posted

Mene juce Korkmaz oborio na prvom tiketu, iako je imao samo 2 poena na poluvremenu. Poprilicno sam siguran da se ne bi raspucao da se Osman nije povredio, ali manje bitno. Za danas odigrao Prepelica 9.5+, T. da Silva 7.5-, Boldvin 14.5- i Doncic ass 7.5-. Na drugom tiketu imam Salina 7.5+, Obst 8.5+, Bitadze sk 5.5+ i Tajsa sk 5.5+.

• Like 1
Posted

Meni je od igraca najbolji izbor Tajs plus poeni (juce bio 9.5 danas digli na 10.5). Imao je dosta malu minutazu celo prvenstvo, ali opet umajuci u vidu kakva je slovenacka unutrasnja linija trebao bi doci.