Baron23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mozzart ima stvarno najskromniju ponudu... Ja sam danas igrao Obsta, Sredera i Tajsa ispod na produžene granice u Admiralu, sve došlo Mislim da Meridianbet ima najbolju ponudu
wrach Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Igrao Jokica minus a nisam se usudio Vasu plus Kolika je bila granica za njega, nisam ni gledao?
wrach Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 51 minutes ago, m0k1 said: 7.5 je bila tacno bih izgoreo da sam ga stavio nakon sto su mu onu prvu trojku upisali kao dvojku
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da je igrao + na Vasu msm da bi spalio kucu jer su sudije ponistile 1p(koji bi mu doneo +) hahahahahha.
Drug Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 11 hours ago, m0k1 said: I ja igram pretezno mozzart. Za danas sam odigrao ova 2 tiketa (doduse, nijedan nije na mozzartu - kasno sinoc sam uhvatio nesto nizu granicu za Vucevica i vise za Jokica): Vucevic 18.5+ Petrusev 9.5+ Finska vs Litvanija 2 Portugal vs Letonija <159.5 poena Sruder 21.5 - Lo 8.5+ Jokic 24.5 - Salin ass 4.5 - Jel ti sve došlo? 1
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 tiket mu je dosao a 2 jedino ako ne racunaju Lo-a koji msm nije igrao. je l tako @m0k1? 2
Drug Crni Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ako nije igrao, prošao je. Svaka čast momku. Ja odigrao dubl: Petrušev i Žagars obojica overe na 9.5. Žagars u prva 4 minuta utakmice dao 5 od 7 letonskih poena i povredio se.
m0k1 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Prosla oba. Odigrao sam jos 2 danas i ladno overall prosla 3/4. Od pocetka EP sam vise puta gadjao 5/6 i sada se konacno vratilo... Edited 16 hours ago by m0k1 1
m0k1 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Meni deluje da ce Francuzi posle (neocekivanog) poraza od Izraela da se saberu i dobiju 10+ razlike Poljake. Mozda malo podcenjujem Poljsku, ali i Francuzi moraju jedan mec da sutiraju iznad 30% za 3, iako je jasno da nisu neki suteri u globalu.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam juče singlirao Jokića -, to je bio penal. Drugi tiket bio zanimljiv: Vučević+, Šreder -, Petrušev+, Gudura +, Jokić-.
m0k1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne vidim danas neki poseban zicer sem Fontekija, ali probacu ovo danas: Bako 9.5+ Carrington 6.5+ Janis sk 8.5+ Mamukelasvili ass 3.5- Pobeda Francuske sa 9 i vise razlike Avdija ass 2.5+ Grcka vs BIH <161.5 poena Ponitka 16.5- Fontekio ass 2.5-
Recommended Posts