Sve o kladionicama - Page 13 - Sportska Kladionica - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam pare uzimao iskljucivo na individulanim sportovima, najvise moto trke i F1, a ponesto i na zimskim sportovima. Posle me limitirali na sve da mi je maksimalna dobitak 0.99 evra bez autorizacije 😂 a nisu autorizovali nista, tj sve odbijali kad ode na odobrenje.

• Ha-ha 2
Posted
59 minutes ago, Romantik said:

Ja sam pare uzimao iskljucivo na individulanim sportovima, najvise moto trke i F1, a ponesto i na zimskim sportovima. Posle me limitirali na sve da mi je maksimalna dobitak 0.99 evra bez autorizacije 😂 a nisu autorizovali nista, tj sve odbijali kad ode na odobrenje.

Pa da, to je to.

@Jurgen

Rado bi ti rekao da je konkurencija nešto drugačija po tom pitanju, ali na žalost nije tako. Sa ovom igrom, limit je maltene zagrantovan. Samo se možda razlikuju po tome koliko če dugo da te puste. Ali verovatno si se sa tim situacijama i ranije susretao, pa znaš kako stoje stvari.
Mislim da ovo može dugoročno da prolazi, samo ako ideš da ti se fizički kucaju tiketi, jer tako nemogu da rade customer profiling. 

Posted
6 hours ago, Gaga said:

pinnacle je zakon

I njima su poslednjih godina opale kvote. Verovatno su analizirajuči konkurenciju skontali da nema potrebe da nude 1.97-1.97, kad su i sa 1.91-1.91 u samom vrhu. Dodatna ponuda im je onako, u poređenju sa soft kladionicama. Ali su u onih 1% , koji ne limitira igrača ako dobija.

A još bolje od pinnacla su brokeri, koji na jednom mestu nude pinnacle + ostale azijske bookmakere i exchangeove. Ali je tamo ponuda još lošija i svodi se uglavnom na main markets. I više je napravljeno za singliranje.

Posted
21 hours ago, Gaga said:

Pogledao sad kvote,manje nego u sokeru,ali mnogo više igara,ovo za igrače i poene u nba je vrh igra,trebaće da se istrazi sve.Cudi me da su ih pustili kod nas.

Meni je fantazija šta sve ima. Sinoć nisam imao vremena da proučim, već onako na reputaciju igrača sam izređao ukradene lopte, izgubljene, skokove, trice... Vidim da makar danas za EL nema ukradenih i izgubljenih, ali ima i dalje šira ponuda nego kod naših.

18 hours ago, Gaga said:

Jel prave frku oko isplata,mislim na 365bet?

Rezervisao sam u nedelju oko 23h, leglo mi oko 15h u ponedeljak, sve laganeze.

18 hours ago, gggggggg said:

nba ponuda im je bas losa, ovako na prvi pogled

Još uvek se navikavam, nije mi baš intuitivan UI... dosta stvari sam našao tek kada zapnem da nađem devizom mora dima... 

Posted

I u Superbetu ima betbuilder za košarku, tamo sam kombinuješ poene, skokove, asistencije i za skoro svakog ima dodatnih hendikepa.