mr clutch Posted Wednesday at 11:52 AM Posted Wednesday at 11:52 AM Verovatno koristis app, koju ja nemam. Sad cekirao sajt na kompu i lako funkcionise.
Drug Crni Posted Wednesday at 04:21 PM Author Posted Wednesday at 04:21 PM Ne, na desktopu. Snašao sam se nekako zaobilazno.
Iryna Zarutska Posted Wednesday at 07:08 PM Posted Wednesday at 07:08 PM On 7/23/2025 at 2:24 PM, RatzenStadt said: Jel se neko "samoiskljucio" ? 🙂 Otkud ova inicijativa... Jesam, jos u julu prosle godine, ali tek sad vidim ovo. Novcano sam verovatno na istom, ali pracenje rezultata, analize i ostalo su mi jeli vreme, ne mogu da kazem ni da ga sada imam na pretek, ali cini mi se da se kvalitet zivota ipak poboljsao. Pogotovo sto nema vise tog nerviranja, odigrao sam mozda 10ak tiketa preko kolege tokom ZOI sa solidnim plusom i to je to. Ne nedostaje mi ni malo.
McLeod Posted Thursday at 07:39 AM Posted Thursday at 07:39 AM On 7/27/2025 at 11:32 AM, Predator93 said: Kakva prevara ovaj maxbet točak što su dali da se vrti.Vrtim 10 dana nisam 50 dinara dobio, a i par ljudi što znam isto tako. Tek sad vidim ovo. Jeste, ali na primer mene je usralo pre par meseci. Dao mi 100 spin coina, ja usao na Book of Golden Sands 10 spinova. Da mi free spinove, Faraona kao simbol (najjaci), spoji mi 4, da mi 30 i nesto hiljada. Ja uzmem jos da se igram, nabodem neki tenis za 15ak hiljada, LS sam isto ubo 20+ ono vece kad je bilo skoro sve 2+ prvo, malo padnem, vratim se na Book of Golden Sands, kupim par puta spinove za 4000, vrti me na istom, da 1000 preko uzme 1000 i onda mi da iz nekog sestog sedmog puta ogrlicu, spaja, spaja, imam pred poslednji spin 15ak hiljada reko top vadim sad sve ovo, ono uhvati i spoji mi celu tablu, a vec sam imao gore popunjeno skoro sve, da mi 220 hiljada, izvadim ukupno oko 270k. Prethodnih meseci sam malo opet igrao i uzimao 30-60 hiljada par puta na to, na Bloodsuckers megaways, vratio sam mozda 30ak hiljada, ali u debelom plusu sam. Na kladionici sam u minusu prethodna dva meseca 10ak hiljada 😄 ne mogu nista da nabodem.
Predator93 Posted Thursday at 02:46 PM Posted Thursday at 02:46 PM 6 hours ago, McLeod said: Tek sad vidim ovo. Jeste, ali na primer mene je usralo pre par meseci. Dao mi 100 spin coina, ja usao na Book of Golden Sands 10 spinova. Da mi free spinove, Faraona kao simbol (najjaci), spoji mi 4, da mi 30 i nesto hiljada. Ja uzmem jos da se igram, nabodem neki tenis za 15ak hiljada, LS sam isto ubo 20+ ono vece kad je bilo skoro sve 2+ prvo, malo padnem, vratim se na Book of Golden Sands, kupim par puta spinove za 4000, vrti me na istom, da 1000 preko uzme 1000 i onda mi da iz nekog sestog sedmog puta ogrlicu, spaja, spaja, imam pred poslednji spin 15ak hiljada reko top vadim sad sve ovo, ono uhvati i spoji mi celu tablu, a vec sam imao gore popunjeno skoro sve, da mi 220 hiljada, izvadim ukupno oko 270k. Prethodnih meseci sam malo opet igrao i uzimao 30-60 hiljada par puta na to, na Bloodsuckers megaways, vratio sam mozda 30ak hiljada, ali u debelom plusu sam. Na kladionici sam u minusu prethodna dva meseca 10ak hiljada 😄 ne mogu nista da nabodem. Svaka čast, lepo si se opario. Kod mene stanje nepromenjeno, a evo već 9 meseci igram. Nikada nisam dobio više od 25 coinsa po obrtanju, a evo poslednjih nedelju dana nisam ni to, daju mi one poene za listu. Probacu tu tvoju igru, ja sam uglavnom igrao Super Hot i tu mi se čini da nema tih besplatnih spinova. Nije loše da se igra onaj MaxPlay.Po jednom sam pogodio Max6 Liga Šampiona i Evrolige, 20ak hiljada freebeta sam tu dobio, a redovno pada i nesto sitno za tiket kad pogodis tačan rezultat Premijer lige.
Recommended Posts