McLeod Posted May 5 Posted May 5 "Strucni" konsultant Arene: "Grizman ima sve pomalo ali nikad mi nije bio neki igrac da kazes uh, solidan timski igrac i za klubove i za Francusku eto tu je al nikad da se nesto prica o njemu ili da pravi razliku"
La mano de Dios Posted May 5 Posted May 5 Arsenal ima inicijativu ali Atletiko konkretniji i sada su imali veliku sansu, Rajs uklizavanjem sprecio verovatno i gol Atletika.
crni96 Posted May 5 Posted May 5 Klasični Atletico i njihova igra. I ako ne izgledaju tako, jako opasna ekipa
La mano de Dios Posted May 5 Posted May 5 Na drugoj strani kod Atletika Lukman nije dosao na utakmicu.
Volter Posted May 5 Posted May 5 Ajde odmah penali, nije potrebno da se igra drugo poluvreme i produžeci.
Don Dusko Posted May 5 Posted May 5 2 minutes ago, Volter said: Ajde odmah penali, nije potrebno da se igra drugo poluvreme i produžeci.
La mano de Dios Posted May 5 Posted May 5 Arsenal daje opet gol na samom kraju prvog poluvremena kao i prosli mec, ovo je sada ogromna prednost.
holden c. Posted May 5 Posted May 5 Hoce li Arteta odoliti da sada krene u jedan izraziti bunker i zasto nece? Inace, moguce je da sam ja poceo da ludim, ali zabavno mi je da gledam ove 2 ekipe
Volter Posted May 5 Posted May 5 Just now, Don Dusko said: Ako su dali, inače bih zaspao. Biće valjda zanimljivije.
crni96 Posted May 5 Posted May 5 Meni je ok utakmica. Očekivano, ulog je veliki. Sad se mijenja situacija, morat ce Atleti krenit ozbiljnije naprijed, dok Arsenal ima brutalnu tranziciju. Kako god, ajmo Čolo bre!
sasha arsenal Posted May 5 Posted May 5 57 minutes ago, McLeod said: "Strucni" konsultant Arene: "Grizman ima sve pomalo ali nikad mi nije bio neki igrac da kazes uh, solidan timski igrac i za klubove i za Francusku eto tu je al nikad da se nesto prica o njemu ili da pravi razliku" Slušao sam i nisam verovao. 1
sasha arsenal Posted May 5 Posted May 5 3 minutes ago, holden c. said: Hoce li Arteta odoliti da sada krene u jedan izraziti bunker i zasto nece? Inace, moguce je da sam ja poceo da ludim, ali zabavno mi je da gledam ove 2 ekipe Neće odmah 😀 . Raduje da Arteta ima trenutno dobru klupu. 1
La mano de Dios Posted May 5 Posted May 5 Arsenal najgore sto sad moze da uradi je da se povuce kao u prvom mecu u 2.poluvremenu, verujem da je Arteta naucio lekciju. Nerealno sta Simeone sada nije dao..Promasio loptu ni govora o penalu
La mano de Dios Posted May 5 Posted May 5 Sada Raja spasava Arsenal, nerealno mi je da se povlace ovako pred Atletikom, ovo za sad je repriza 2.poluvremena prosle nedelje.
La mano de Dios Posted May 5 Posted May 5 (edited) Djokeres i Rajs su razvalili danas kako su odigrali, pola ovog prolaza Arsenala su oni. Steta za Viktora samo sto nije malo bolji u zavrsnici, bio bi apsolutni cheat code.Cestitke navijacima Arsenala na finalu, nece biti favoriti ko god bude protivnik tamo ali cini mi se da se previse potcenjuju u odnosu na Bajern/PSG. Edited May 5 by La mano de Dios 1
Recommended Posts