Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, La mano de Dios said:

Sto se tice vecerasnjih meceva bice mi jedino zanimljivo da vidim da li ce Arteta smeti da odmara ikog od kljucnih igraca s obzirom da imaju prednost iz prve utakmice i imaju mec sezone u nedelju. A opet Sporting sa druge strane nije nimalo naivna ekipa, pokazali su to i u 1.mecu.

Odmaraće samo povređeni igrači.Ako Arsenal večeras ispadne,nema tog trenera koji bi podigao ekipu.Poznavajući Artetino razmišljanje,nema teorije da mu ne izađe najjača postava.

Posted

Po meni, dvomeč rešen u 44.minutu prve utakmice, kada je Cubarsi dobio crveni karton..ne može se dobiti crveni karton u 1/4f Lige šampiona u tako ranoj fazi utakmice.. Mislim da Atletiko sigurno ne bi dobio tu utakmicu, a kamoli 2-0.

Sinoć crveni dobije Garcia kao poslednji igrač. 

Pri 2-0 vođstvu sinoć nastavljaju da srljaju i primaju gol. Respekt za stil, ali i Bajern igra beskompromisno napadački, pa ipak za dve sezone nije primio bezmalo 50 golova. Mora se malo posvetiti pažnja i defanzivi, uvežbavati i odbrana gola, a bez da se žrtvuje osnovna ideja.

Mnogi ste napomenuli već - ovako dalje neće ići u Ligi šampiona. Ili će Flik uvesti neke novine ili ćemo gledati novog trenera na njihovoj klupi. Ne bi me potpuno iznenadio ni takav scenario i pored dve osvojene La Lige.

Da, i pre xy godina ih je koštao crveni karton Arauha protiv PSG-a. Ne da im se.

Što se Atletija tiče - ja sam ovde definitivno tim Holden C.
Nije ovaj Atletiko nivo onog od pre 7-10 godina. Dobri su, ali i oni primaju previše. Da je ovde Arsenal iz prvog dela sezone uopšte ne bih imao sumnje ko bi u finale. Ovako jeste sve otvoreno.

Svakako očekujem da pobednik dođe iz drugog dela kostura, a najbliži tome je Bajern.

• Like 1
Posted (edited)
19 minutes ago, sasha arsenal said:

Odmaraće samo povređeni igrači.Ako Arsenal večeras ispadne,nema tog trenera koji bi podigao ekipu.Poznavajući Artetino razmišljanje,nema teorije da mu ne izađe najjača postava.

Pa njihovi povredjeni igraci veceras i jesu kljucni - Saka, Merino i Odegard. Sve se svalilo na Djokeresa i Rajsa u zavrsnici sezone.

edit: Izgleda da je i Rajs povredjen i da ne igra veceras

Edited by diego
Posted (edited)
48 minutes ago, diego said:

Pa njihovi povredjeni igraci veceras i jesu kljucni - Saka, Merino i Odegard. Sve se svalilo na Djokeresa i Rajsa u zavrsnici sezone.

edit: Izgleda da je i Rajs povredjen i da ne igra veceras

Očekujem sledeći sastav:Raja,Moskera,Saliba,Gabrijel,Hinkapije,Zubimendi,Haverc,Eze,Madueke,Trosar i Đokereš.

Kalafjori,Timber,Saka i Rajs nisu juče trenirali,tako da tesko da ćemo nekoga od njih videti večeras na terenu .

Edited by sasha arsenal
Posted
2 hours ago, Drug Crni said:

Svakako očekujem da pobednik dođe iz drugog dela kostura, a najbliži tome je Bajern.

Zasto mislis da je Bajern favorit protiv PSZa? PSZ igra na visem nivou.

Posted
2 hours ago, sasha arsenal said:

Očekujem sledeći sastav:Raja,Moskera,Saliba,Gabrijel,Hinkapije,Zubimendi,Haverc,Eze,Madueke,Trosar i Đokereš.

Kalafjori,Timber,Saka i Rajs nisu juče trenirali,tako da tesko da ćemo nekoga od njih videti večeras na terenu .

Rajs ipak igra, umesto Trosara tu je Martineli, ostalo sve kako si napisao.Po mn glavno pitanje je ovde kako ce se Moskera i Hinkapie nositi sa ovim ofanzivima Sportinga.

• Like 1
Posted
20 hours ago, McLeod said:

Sta bi?

Ništa, usrali se nakon 0:2 a mogli su da ih zgaze. Gotivim Atletiko, ali očajno su igrali pogotovo prvih 30 minuta. 

Čestitke za prolaz svakako. Barsa je u rangu sa njima, nisam nigde ni pisao da je u rangu favorita za osvajanje.