Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ekitike u obe utakmice je bio indisponiran u spicu.

Liv sa ovoliko kombinovanja i prekombinovanja ne bi dao gol ni 189 minuta... pritom Mamardashili ima vise kontakata u igri nego neki napadaci. Ovakva igra nije za prolaz ni u nekim kupovima sto se pokazalo do sad.

Posted
12 minutes ago, holden c. said:

Zao mi je, ali u ovom Atletiku ja ne vidim neki ekstra kvalitet, osim Hulijana i Grizmana.

Oblak, Pubill, Marcos, Barrios, Julian, Griezmann su sve redom top igraci. Lookman je isto odlican i tacno ono sto je falilo na lijevoj strani, od Baene ocekujem tek eksploziju dok se skroz uklopi. Proslih par sezona u Villarrealu je bio medju par najboljih kreatora u Europi. Giuliano za Cholovih 4-4-2 na desnoj strani je zlatan igrac. Tesko je jako igrati ovakav mec sa Kokeom koji je pred penzijom u sredini. Sa Barriosom i Cardosom cime bi Marcos igrao desno bi bila druga prica. Imaju po talentu mozda i najbolju ekipu ikad u Cholovoj eri, fali jos par dobrih transfera da budu bas bomba. Vidjet cemo koga ce umjesto Griezmanna dovesti ovo ljeto, Greenwood se pominjao i misim da bi im on profilom strasno legao. 

• Like 2
Posted
14 minutes ago, BattleBender said:

Fali Mc da kaze da Yamal nije nista posebno

Ti si prvi pricao za Saku da treba da resava evo bas ovakve utakmice.

Ovo je ko zna koja po redu Jamalova da je epizodista, mada moze da se napravi highlight klip od njegovih poteza dobar, ne sporim.

Jos je mlad, ima vremena, osvojice mozda i on LS nekad.

Posted

Ovakvu Barsu koja dva puta za redom uzima domacu ligu izbaciti u dvomecu i u kupu, i u LS... moze da se kenja po Simeoneu i Atletiku do sutra, ovo je za najveci moguci rispekt. 

• Like 4
Posted
30 minutes ago, McLeod said:

Ti si prvi pricao za Saku da treba da resava evo bas ovakve utakmice.

Ovo je ko zna koja po redu Jamalova da je epizodista, mada moze da se napravi highlight klip od njegovih poteza dobar, ne sporim.

Jos je mlad, ima vremena, osvojice mozda i on LS nekad.

Ne znam na kakav kontekst misliš za Saku, ali on nikad nije mogo da uradi ono sto je Yamal radio veceras.

Zuba Ronaldo nije osvojio LŠ tokom cele karijere, nije uvek merilo ta titula. Henry je jedva osvojio jednom kao epizodista.

Yamal igra u ekipi koja ima neke rupe, i izgubili su u cudnim okolnostima. I pored toga lik je pokidao, dao gol, izmislio neke velike šanse i polušanse. Kakav crni epizodista...

Ona spoljka na pocetku utakmice, ni iz cega je stvorio sansu koja se daju u 95/100 situacija. Vezao je celu protiv protivnicku odbrane za sebe.

Nije mi nesto presimpatičan, ali čudo od igrača.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Saka ovo sto Yamal igra moze eventualno na treningu protiv pjetlica. Red je jebemu da se ne porede generacijski igrac i jako dobar igrac koji je sve su prilike gotov sto se igre na krilu tice. 

• Like 2
Posted

Pre bih uzeo Saku za svoj tim nego Jamala bez razmisljanja. Za koju godinu mozda bude drugacije, ali sve mi deluje da Jamal ide u "Nejmar-seljober dizanje ruku i kenjanje sudiji" pravcu, sto je odlika odrastanja u Barsinoj sredini. Pomislis da si neki bog i da sudije moraju da ti lizu bulju svaku utakmicu.

Posted

"Neymar-seljober" pravac je level koji Saka za 5 zivota nece dostici. Njegov talenat je bio cisti Boziji dar i nivo na kom je igrao u Barci u tripleta sezoni pa onda i naredne sezone kad je Messi bio out skoro 2 mjeseca je nesto nestvarno. Njegova karijera jeste veliki podbacaj kad se uzme u obzir nivo talenta koji je imao ali porediti nivo na kom je taj Neymar igrao i bilo sta sto je Saka u zivotu odigrao je smijesno. Dijelom jer je i sam bio previse neozbiljan sto se fizcke spreme tice, dijelom jer su ga tukli ko konja i nije imao zastitu od sudija kakvu Yamal danas ima jer je domaci igrac. Nisu ista galaksija, a kamoli sta drugo. Yamal moze dostici taj nivo i sigurno je slican nivo talenta. Saka nije nit ce ikada biti. 

• Like 3
Posted (edited)

@diego

Sta pricas čoveče, Neymar i Yamal nemaju veze jedan sa drugim kao igrači. Osim što imaju šatirane krajeve i igrali su za Barsu.

Yamal ima bolesnu kontrolu i osecaj prilikom progresivnog driblinga.

Ima njuh, i igra konkretno.

Jedini issue moze da bude to ako ne unapredi dodatno igru desnom nogom, i drugi issue mogu da mu budu jebavanja van terena.

Lik vidi lopte kao ja na PES-u(sa wide kamerom i perspektivom celog terena).

A ja sam nenadjebiv PES igrač.

Edited by BattleBender
  • Like 1
Posted (edited)

Sudija je dopustio makljanje, a tu se Atletiko tradicionalno mnogo bolje snalazi, pa gotovo od svake ekipe. Od Barselone pogotovo...

Mnogi ovaj Atletiko ne mirišu zbog stila igre, teatralnog Čola, "ubijanja" fudbala, ali moraš da mu skineš kapu. Stvarno je doktor za nokaut utakmice. 

Promjenio je nekoliko puta kompletan tim ali svaki liči ko jaje jajetu. Nevjerovatna disciplina, ratnički mentalitet, bez puno posjeda i umiranja u ljepoti, ali uz ubitačan kontranapad. 

Kapa dole argentinskoj bitangi. 

Barselona mora promjeniti koncepciju. Ne znam koliko je  izvodljivo da urade s istim trenerom, tipa ako bi Flik doveo neke ljude u stručni štab specijaliste za defanzivu.

Druga varijanta je da promjene trenera. Samo jedno ime vidim kao zamjenu za Flika, a to je Jirgen Klop. Laporta treba da ode u Švabiju s dzakom love i vrati gospodina iz "mirovine" na veliku scenu. Mislim da bi on čuda počinio s ovom Barsom. 

Što se tiče drugog 1/4 finalnog para, prosto razlika u klasi. Ponovo ekipa iz farmerske lige odučava ekipe iz najbolje lige na svijetu.

Ove i prošle sezone su izbacili: 2x Liverpul, Čelzi, Aston Vilu, Arsenal...:D

PSG je najbolja ekipa u Evropi bez ikakve dileme. Enrike je napravio od Pariza ono što je Gvardiola od Sitija, sa daleko manje novca i vremena ali još bolje. Enrike>Pep

Liverpul skandalozno loš. Slotu treba oduzeti trenersku licencu na konto ove sezone. 

Edited by Dzo23