Janne240 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ekitike u obe utakmice je bio indisponiran u spicu. Liv sa ovoliko kombinovanja i prekombinovanja ne bi dao gol ni 189 minuta... pritom Mamardashili ima vise kontakata u igri nego neki napadaci. Ovakva igra nije za prolaz ni u nekim kupovima sto se pokazalo do sad.
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, holden c. said: Zao mi je, ali u ovom Atletiku ja ne vidim neki ekstra kvalitet, osim Hulijana i Grizmana. Oblak, Pubill, Marcos, Barrios, Julian, Griezmann su sve redom top igraci. Lookman je isto odlican i tacno ono sto je falilo na lijevoj strani, od Baene ocekujem tek eksploziju dok se skroz uklopi. Proslih par sezona u Villarrealu je bio medju par najboljih kreatora u Europi. Giuliano za Cholovih 4-4-2 na desnoj strani je zlatan igrac. Tesko je jako igrati ovakav mec sa Kokeom koji je pred penzijom u sredini. Sa Barriosom i Cardosom cime bi Marcos igrao desno bi bila druga prica. Imaju po talentu mozda i najbolju ekipu ikad u Cholovoj eri, fali jos par dobrih transfera da budu bas bomba. Vidjet cemo koga ce umjesto Griezmanna dovesti ovo ljeto, Greenwood se pominjao i misim da bi im on profilom strasno legao. 2
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, BattleBender said: Fali Mc da kaze da Yamal nije nista posebno Ti si prvi pricao za Saku da treba da resava evo bas ovakve utakmice. Ovo je ko zna koja po redu Jamalova da je epizodista, mada moze da se napravi highlight klip od njegovih poteza dobar, ne sporim. Jos je mlad, ima vremena, osvojice mozda i on LS nekad.
diego Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovakvu Barsu koja dva puta za redom uzima domacu ligu izbaciti u dvomecu i u kupu, i u LS... moze da se kenja po Simeoneu i Atletiku do sutra, ovo je za najveci moguci rispekt. 1
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, McLeod said: Ti si prvi pricao za Saku da treba da resava evo bas ovakve utakmice. Ovo je ko zna koja po redu Jamalova da je epizodista, mada moze da se napravi highlight klip od njegovih poteza dobar, ne sporim. Jos je mlad, ima vremena, osvojice mozda i on LS nekad. Ne znam na kakav kontekst misliš za Saku, ali on nikad nije mogo da uradi ono sto je Yamal radio veceras. Zuba Ronaldo nije osvojio LŠ tokom cele karijere, nije uvek merilo ta titula. Henry je jedva osvojio jednom kao epizodista. Yamal igra u ekipi koja ima neke rupe, i izgubili su u cudnim okolnostima. I pored toga lik je pokidao, dao gol, izmislio neke velike šanse i polušanse. Kakav crni epizodista... Ona spoljka na pocetku utakmice, ni iz cega je stvorio sansu koja se daju u 95/100 situacija. Vezao je celu protiv protivnicku odbrane za sebe. Nije mi nesto presimpatičan, ali čudo od igrača. 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakvih pola sata bolesno dobrog fudbala, verovatno u top 3 LŠ ikada. Do kraja Čolo generale, sad ili nikad!
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Saka ovo sto Yamal igra moze eventualno na treningu protiv pjetlica. Red je jebemu da se ne porede generacijski igrac i jako dobar igrac koji je sve su prilike gotov sto se igre na krilu tice. 2
diego Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pre bih uzeo Saku za svoj tim nego Jamala bez razmisljanja. Za koju godinu mozda bude drugacije, ali sve mi deluje da Jamal ide u "Nejmar-seljober dizanje ruku i kenjanje sudiji" pravcu, sto je odlika odrastanja u Barsinoj sredini. Pomislis da si neki bog i da sudije moraju da ti lizu bulju svaku utakmicu.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Neymar-seljober" pravac je level koji Saka za 5 zivota nece dostici. Njegov talenat je bio cisti Boziji dar i nivo na kom je igrao u Barci u tripleta sezoni pa onda i naredne sezone kad je Messi bio out skoro 2 mjeseca je nesto nestvarno. Njegova karijera jeste veliki podbacaj kad se uzme u obzir nivo talenta koji je imao ali porediti nivo na kom je taj Neymar igrao i bilo sta sto je Saka u zivotu odigrao je smijesno. Dijelom jer je i sam bio previse neozbiljan sto se fizcke spreme tice, dijelom jer su ga tukli ko konja i nije imao zastitu od sudija kakvu Yamal danas ima jer je domaci igrac. Nisu ista galaksija, a kamoli sta drugo. Yamal moze dostici taj nivo i sigurno je slican nivo talenta. Saka nije nit ce ikada biti. 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) @diego Sta pricas čoveče, Neymar i Yamal nemaju veze jedan sa drugim kao igrači. Osim što imaju šatirane krajeve i igrali su za Barsu. Yamal ima bolesnu kontrolu i osecaj prilikom progresivnog driblinga. Ima njuh, i igra konkretno. Jedini issue moze da bude to ako ne unapredi dodatno igru desnom nogom, i drugi issue mogu da mu budu jebavanja van terena. Lik vidi lopte kao ja na PES-u(sa wide kamerom i perspektivom celog terena). A ja sam nenadjebiv PES igrač. Edited 1 hour ago by BattleBender
Recommended Posts