Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 11 minutes ago, Oi! said: Ovaj Real isto prosek.. bez Mbapea su ništa posebno..videće se protiv Bajerna Realov kvalitet..City nije reper 1
Oi! Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Drug Crni said: bez Mbapea su ništa posebno..videće se protiv Bajerna Realov kvalitet..City nije reper Nisam fan Reala, ali ajde realno da gledamo, City je top2 u PL. Ko je reper onda? Priča se da je to najjača liga, da su Real i Barsa osrednje ekipe, šta je onda City? Ja poredim lige, branim Real i Barsu jer znam da imaju kvalitet. Ako izgube od Osasune ili Betisa, to ne znači da su loši. Igra i Arsenal X sa Vulvsima.
Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Luzerski klub u Ligi šampiona, već sam napisao. Realu je Mbape pola tima, ta polovina rutinira City..do Cityja je.. Ja Realu bez Mbapea ne dajem ni promil šanse protiv Bajerna.
dzoneee Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Овај Реал и Сити ко да играју сваке године међусобно ЛШ. Досадише и богу и народу. 😒 Edited 9 hours ago by dzoneee
berti Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago PSG je najjaca ekipa u Evropi. Nijedna ekila nema tu brzinu vise kao oni. Igraju na leru cijele sezone, lagano se vracaju i rutiniraju Kakvi crni Real, City, Arsenal. Jedino im mogu parirati Barsa i posebno Bayern. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 24 minutes ago, berti said: Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. Svi zajedno 1 LS. Wow Tottenham bi i Partizan dobio. Newcastle pregazio Barsu. Prevaranti, nista novo. Zalosno je da su oni treble osvajaci. Jbn Inter. Zato mi drago kad ih PSG, Bodo pune do cepa
Oi! Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Svi zajedno 1 LS. Pa ko je kriv Englezima što im prve dve ekipe imaju 1 LS? 39 minutes ago, berti said: Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. Samo gazi bagru 😂
Miki28 Lakers in 5 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, Oi! said: Pa ko je kriv Englezima što im prve dve ekipe imaju 1 LS? City, Newcastle i Totenham. Koliko god antipatican Arsenal bio, kakve oni veze imaju sa Spancima?
Recommended Posts