Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Oi! said: Ovaj Real isto prosek.. bez Mbapea su ništa posebno..videće se protiv Bajerna Realov kvalitet..City nije reper 1
Oi! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Drug Crni said: bez Mbapea su ništa posebno..videće se protiv Bajerna Realov kvalitet..City nije reper Nisam fan Reala, ali ajde realno da gledamo, City je top2 u PL. Ko je reper onda? Priča se da je to najjača liga, da su Real i Barsa osrednje ekipe, šta je onda City? Ja poredim lige, branim Real i Barsu jer znam da imaju kvalitet. Ako izgube od Osasune ili Betisa, to ne znači da su loši. Igra i Arsenal X sa Vulvsima.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Luzerski klub u Ligi šampiona, već sam napisao. Realu je Mbape pola tima, ta polovina rutinira City..do Cityja je.. Ja Realu bez Mbapea ne dajem ni promil šanse protiv Bajerna.
dzoneee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Овај Реал и Сити ко да играју сваке године међусобно ЛШ. Досадише и богу и народу. 😒 Edited 1 hour ago by dzoneee
berti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago PSG je najjaca ekipa u Evropi. Nijedna ekila nema tu brzinu vise kao oni. Igraju na leru cijele sezone, lagano se vracaju i rutiniraju Kakvi crni Real, City, Arsenal. Jedino im mogu parirati Barsa i posebno Bayern.
Miki28 Lakers in 5 Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 24 minutes ago, berti said: Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. Svi zajedno 1 LS. Wow Tottenham bi i Partizan dobio. Newcastle pregazio Barsu. Prevaranti, nista novo. Zalosno je da su oni treble osvajaci. Jbn Inter. Zato mi drago kad ih PSG, Bodo pune do cepa
Oi! Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Svi zajedno 1 LS. Pa ko je kriv Englezima što im prve dve ekipe imaju 1 LS? 39 minutes ago, berti said: Bas fino prosli Englezi protiv Španaca. Bice tri od tri. Pa neka se kurče i dalje. Samo gazi bagru 😂
Miki28 Lakers in 5 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 8 minutes ago, Oi! said: Pa ko je kriv Englezima što im prve dve ekipe imaju 1 LS? City, Newcastle i Totenham. Koliko god antipatican Arsenal bio, kakve oni veze imaju sa Spancima?
Recommended Posts