L' Imperatore Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM Jbt, kakva scene u Madridu. Prvi gol pogrešno ispucavanje golmana. Drugo proklizavanje defanzivca u totalno neopasnoj situaciji. Treče golman maši čitav fudbal na najobičnijem dodavanju. 3:0 u 15. minutu 1
Drug Crni Posted Tuesday at 08:21 PM Posted Tuesday at 08:21 PM Azra je imala album "Ravno do dna". To je i opis Totenhemove epizode sa Tjudorom
Don Dusko Posted Tuesday at 08:26 PM Posted Tuesday at 08:26 PM Totenhem i Atalanta zalutali ovde jbt sta je ovo.
Volter Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM Neverovatno, odavno nisam video ovakve brljotine. Zamenio je golmana, imaće momak noćne more narednih mesec dana.
Don Dusko Posted Tuesday at 08:29 PM Posted Tuesday at 08:29 PM Dodbro de Totenhem je u raspadu. Citam da je ovo bio debi ovog golmana. I jbt bas protiv Atletika....
crni96 Posted Tuesday at 08:31 PM Posted Tuesday at 08:31 PM Ма Чоле би шамарао и ливерпула, челзија. 🇪🇦⚽️
Kosjan Willavić Posted Tuesday at 09:06 PM Posted Tuesday at 09:06 PM Kolega iz Britanije pre par god dobio otkaz. Pomalo lelemud, ali u biti dobar tip. Pitam ga da li je malo razocaran razvojem situacije a on mi sa osmehom kaze da ceo zivot navija za Totenhem, te da su mu razocaranja svakodnevnica 😄 2
Volter Posted Tuesday at 09:53 PM Posted Tuesday at 09:53 PM (edited) Barsa je bila nemoćna, odlična priprema utakmice Njukasla, al jbg, na kraju ga primiše iz penala. Edited Tuesday at 09:54 PM by Volter
Stiletto Posted Tuesday at 09:54 PM Posted Tuesday at 09:54 PM Kako je usralo večeras Barselonu, za neverovati.
diego Posted Tuesday at 10:05 PM Posted Tuesday at 10:05 PM 1 hour ago, crni96 said: Енглези тате док не дођу Шпанци Ne znam bas, sampion Spanije protiv prosecne ekipe u premijer ligi veceras slabiji, na srecu izvukose remi. Sabio ih Njukasl muski.
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne pamtim lošije izdanje Barselone poslednje 2 godine. Kad ovde nisu izgubili očekujem da se trgnu i obezbede prolaz na Nou Kampu. Čolo koji štuca u prvenstvu ipak je maher za nokaut fazu. Pritom ove sezone su nikad potentniji ofanzivno. Izgledaju ozbiljno i da mogu daleko opet.
McLeod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovo je prosecno izdanje Barselone iz ove sezone, u LS su imali gorih utakmica. Oni nisu puno kvalitetnija ekipa od Njukasla.
NikolaTest Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 13 hours ago, BattleBender said: Ovaj komentator sa meca Galata - Liver je nesto najbolje sto se desilo sportu u poslednjih 10 godina. Apsolutno! Prosle sezone (ili pre 2 nebitno) sam ga 1. put slusao na nekom 'nebitnom mecu' engleske lige, tipa Bormunt-Brajton. Prenosio je kao da je finale LS pa sam i ja stekao takav utisak. Bas odusevljava lik. Edited 21 hours ago by NikolaTest 2
crni96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jbt gledam za vikend ovu bundesligu i večeras protiv Arsenala publiku, stadion, atmosferu i pitam se zašto je bundesliga uvijek potcijenjena pored ostalih liga petice?? Mozda zbog dominacije Bajerna?
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mislim da bi bilo pošteno da ova dva trenera pitaju sudiju jel' može nekako da se ne igra drugo poluvreme i da završi 0:0..kakva dva trenerska smarača
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Grimaldo je jedan od najvećih majstora u Evropi kad dođe do prekida. 1
Desiderius Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sramota da su ovo svirali,koliko god voleo Arsenal 1
Recommended Posts