Jump to content

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, Azazelkg said:

Hoće da se otvara tema Pafos...? Bilo bi lepo da, kad već ima toliko navijača, može sve da se pročita na jednom mestu....

Није лоша идеја. Да прво ошуримо Звезду у реваншу како доликује једном кипарском шампиону, па таман пред ЛШ. 😃

Posted
5 minutes ago, dzoneee said:

Није лоша идеја. Да прво ошуримо Звезду у реваншу како доликује једном кипарском шампиону, па таман пред ЛШ. 😃

Imam ideju za naslov teme: FK Pafos-godine uspona ka zvezdama (recimo)... U uvodnom postu istorijat kluba i koja rečenica o Sergeju Lomakinu i Evagorasu Palikaridesu... Možda ne treba čekati revanš, što je sigurno sigurno...

Posted
4 hours ago, Мџе said:

Šta uradi Djiga 😲

Verovatno očekivao da će golman počistiti, ne vidi se koliko li se zatrčao pa zastao. Ne postoji drugo objašnjenje. 

Posted
1 hour ago, Molina23 said:

Verovatno očekivao da će golman počistiti, ne vidi se koliko li se zatrčao pa zastao. Ne postoji drugo objašnjenje. 

Vrlo verovatno ali lopta je bila na nekih 30 metara, morao je da bude sigurniji.

• Like 1
Posted

Očajan Seltik. Ne znam kako je Brendan ovo dozvolio ali njihove gore izdanje nisam gledao. Kairat ima realne šanse za LŠ iako su i oni baš loši.

Posted

@dzoneee čestitke na plasmanu. Nisam siguran koliko je zaslužen..niti da ste bolja ekipa od Zvezde. Moj utisak je da bi Zvezda u Ligi šampiona bolje delovala jer je očito da nije niti potpuno uigrana, niti su pojedini igrači na maksimumu forme. Kod Pafosa obrnuto - imam utisak da im je ovo maksimum i ne vidim neko mesto za dalji rast, ali moguće je da grešim.

Miloje baš slan na kzš. 

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Волим те Пафосе мој :23::jumping::smiley34:

6 hours ago, Drug Crni said:

@dzoneee čestitke na plasmanu. Nisam siguran koliko je zaslužen..niti da ste bolja ekipa od Zvezde. Moj utisak je da bi Zvezda u Ligi šampiona bolje delovala jer je očito da nije niti potpuno uigrana, niti su pojedini igrači na maksimumu forme. Kod Pafosa obrnuto - imam utisak da im je ovo maksimum i ne vidim neko mesto za dalji rast, ali moguće je da grešim.

Miloje baš slan na kzš. 

Нема ту раста, Пафос је управо оно што јесте и нема даљих очекивања у ЛШ од њих. Можда неће бити баш топовско месо али ће изгубити можда и све мечеве. Зависи ко им падне.

Што се тиче Звезде. Ако се објективно погледа, онако без навијачких страсти једна ужасна екипа која игра одвратан фудбал и има много много премного среће у многим ситуацијама. Можда у неким и нема, али колико је има то је НУЛА у поређењу само што навијачи наравно то не виде што је можда и разумљиво. 

Када се чита овде тема о Звезди стекне се утисак да навијате за Барселону, али када се погледа терен онда је ствар другачија. Мени је најјаче како се константно апострофира нечија сремност, физикалије, а техника шта? Ту је Звезда надмоћнија ваљда од сваког противника?

Звезда која не зна да се додаје уназад без неких трзавица, а камоли да има неку креативност напред. Ви можете акцију направити само из неког бунарисања и неке случајне импровизације појединца.. оно да се баш баш наместе неке околности да то прође.

Средина НУЛА обична. Нити да држи посед, нити да креира нешто корисно напред. 

Пафос залужено иде даље, показао је таман толико више од Звезде за колико је прошао у укупном скору. Јбг, да су стварно нека квалитетна екипа, да су неко потенцијално изненађење, они би из Београда ишли са 1:4 а не 1:2. Иако је и 1:2 деловало доста обећавајуће за њих и да им је понудио неко тај резултат оберучке би га прихватили сигурно.

Што се тиче H2H ...Бољи су на лопти од Звезде, имају таман толико више идеја и креације да прођу даље. Бржи су, поготово са лоптом, бар покушавају да играју у слободан простор. Читам коментаре на Звездиној теми као једва пола пређу, како само на контре играју, као да Звезда игра као Барселона па набије противника у 16. Војме оца које глупости можеш прочитати на тој теми. Људи су у Београду рутинирали Звезду. Буквално су држали лопту када је требало, комбиновали, имали најбоље прилике, показали већу концентрацију... 

То је онако што се тиче терена у 2025 поводом Црвене Звезде, а ван терена нећу а и нема потребе.

Posted

Ne mogu u potpunosti da se složim.

Po meni, iako se igralo 180+ minuta, onaj gol u četrdesetoj sekundi prvog meča je uveliko opredelio dalja dešavanja. Zvezda je najpre u toj utakmici morala da juri zaostatak.. Pafosove prilike u prvom meču su na kraju sve došle iz kontri, kada je Zvezda jureći izjednačenje, morala da rizikuje i otvori koridore. Da, tačno je da je moglo biti 1:3, ali treba uzeti u obzir kontekst.

Sinoć je, zbog rezultata prve utakmice, Zvezda ponovo morala da faktički juri rezultat. Za Zvezdu je maltene ceo dvomeč bio juriš, a Pafos je nezgodan ako ih juriš i time rizikuješ.

Po meni, ovo je bilo bliže 50-50 nego što ti to predstavljaš, ali ok. I ovo pišem krajnje objektivno, kao neko koga Zvezdini rezultati više ne tangiraju i ko je klubu okrenuo leđa.

Edit: da, slažem se da je Zvezin tim precenjen, da je pun mediokriteta i igrača koji ne prave razliku u Evropi. 

Posted

А јбг наравно да постоји добра могућност да прерани гол који су постигли донесе неку мирноћу екипи која га је постигла. Али и ако се не варам и они Исланђани су против Леха повели па на крају попили туце голова. За то требаш бити спреман, за то требају бити спремне и екипе попут Реала, Барселоне и Бајерна јер може да се деси. Ако си довољно квалитетан тај рани гол неће донети бТо тако изгледааш такву превагу. 

Пафос је просто пре свега у мојим очима показао мирноћу на лопти коју Звезда нема. Звезда када се додаје та лопта или иде пар метара даље од играча него што би требало за прецизан пас, или нема довољан темпо, или играч са потешкоћом прима лопту.. све те ствари доводе до тога да се мучите са лоптом. Онда и противнички играчи вас стигну и поставе се и дође до лошијег позиционирања јер се на све те ситнице губи време, а тако против екипа као што је овај Пафос се лакше и губе лопте.

Рецимо пољски Лех такође везе није имао у комбинаторици и додавањима, грађењу неке игре у првој утакмици, другу нисам гледао. Али у првој везе нису имали. Нисте ни ви, али сте искористили пар добрих деоница где су они под вашим притиском пукли и примили голове. За Пафос, управо због мирноће на лопти, тај и такав притисак није могао бити довољан и морало се показати нешто додатно... на страну квалитетнији пресинг, али морала се показати нека креација, и смислени напад који иде из средине и да то буде онако константније, да таквим неким лоптама се оптерећују њихове линије. Нормално није Пафос сада нека ЛШ квалитетна екипа па да треба не знам ни ја која снага и креативност, али ни то што је било потребно Звезда није могла да испоручи, јер не може, нема ту ни довољног квалитета ни тренерског умећа. 

Е сада стоји то да је све ово можда због лошег вођења и тренера који и не форсира ништа друго него неки такав фудбал на препад и узда се у много среће, може то да буде. Милојевић реално јесте веома лош тренер који је са Звездом имао прилично среће да упада у елитно друштво, али где год да је био на другим местима није имао толико среће. Лимитиран је превише за оно што навијачи желе.