Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako hocemo nesto u Evropi, Katai-Ivanic out . Prespori obojica, moderan fudbal to ne trpi . Ili cemo da nastavimo da igramo fudbal iz 1960....

hahahahahaahaha Kataiiii 

Edited by Saxon01
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Mislim da smo jedini tim gde su krila najsporiji igrači u timu plus Katai koji je prvi put odradio pripreme u 40. godini života pa sada može da igra šta god želi. Koliko smo mi udaljeni od bilo kakvog modernog fudbal. 

Za Krunića sam prošle sezone pisao da je užasan igrač i evo i dalje mi nije jasno kako je uspeo da prevari Italijane. 

Edited by K.Dot
Posted

Skupljamo kartone protiv ovih poluprofesionalaca. Posle će se proklinje sudbina kad neko bude falio u 3. kolu.

Slabo ovo, a opet moglo bude 2:0. Da nisu doveli Mateusa bilo bi možda čuveno ko je dobar protiv nas dovedi ga sa golmanom.

• Like 1
Posted (edited)

Krunić opasan po naš gol poput prošlogodišnjih evropskih utakmica.

Katai može u parkiću da igra ,a današnji fudbal bez konkretnih krila neće da može.Samo to naša piksla,ili ti dupli blok jtrener oš nije shvatio

Ovi konobari prave ozbiljniji presing od nas.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Da li su ovi naši lopovi stvarno toliko nenormalni da ne vrate Grujića već na poluvremenu? 

Plus jedno dobro krilo bi bilo razumno tražiti. 

Posted
2 minutes ago, Small Owl said:

Krunić 2.put standardne svoje kikseve pravi..Stvarno debil.

Da je ovde neki kvalitetniji protivnik od Linkona bilo bi jebeno...

Nego sta ce biti sad izgovor?Nije se uigrao nije u formi?

Posted

Deca u osnovnoj školi na času fizičkog vise se iscimaju i pretrče nego Katai za 90.

Covek igra fudbal iz 1965 gde on stoji u mestu , čeka loptu, malo je overava jedno 10 puta pre nego što se smiluje da je preda, onda nastavlja da kaska po terenu, bez ijednog sprinta, ubrzanja, promene pravca kretanja i ostalih stvari.

U svetu fudbala gde je brzina i snaga broj 1, on nama igra i ako sam se ponadao da je njegov fudbal otišao u zaborav, ali ne mislim tako pedantni.