No name Posted August 19 Posted August 19 Ivanic non stop stoji levo bukvalno sedi u krilu Olajinki...nemamo pleja na sredini...tri igraca imamo levo.... Elsnik i Badjo drže sami sredinu...
Nikola Posted August 19 Posted August 19 Taktika na krilo i nabaci serifu on razgrne i metne ga. Bravo miloje 1
Cavani Posted August 19 Posted August 19 Krunic i Duarte su igraci koji su nam u najboljoj formi. Za Krunica mi je jasno zasto ne igra, ali Duarte mora u igru.
K.Dot Posted August 19 Posted August 19 Ivanić na krilo, Duarte u sredinu, Olajinka napolje odmah, eto Miloje rešio sam ti to.
L' Imperatore Posted August 19 Posted August 19 (edited) Babika mozak nula bodova. Situacija jedan na dva. Još mu Badjo dotrčava i dovlači trečeg defanzivca, i on opet ide solo. Kuda, brate mili? Edited August 19 by L' Imperatore
Carl Johnson Posted August 19 Posted August 19 8 hours ago, Carl Johnson said: Mene brine sto sa Babikom i Olajinkom na krilima necemo imati previse kvalitetnih zavrsnih pasova sa strane, mnogo bih vise voleo da vidim Ivanica levo, a Duartea u sredini… Treba veceras napraviti prednost pred gostovanje na Kipru Ocekivano. Mozemo da imamo inicijativu, ali bice problem stvarati prave prilike. Moralo je hrabrije ovde od starta
Bode Posted August 19 Posted August 19 1 minute ago, Don Dusko said: Vadji Pitera sut mu jaci od kisele vjode. Saigrac mu je utrcavao, a on burazer pokusava iz okreta kroz celu odbranu. Nema dovoljno kvaliteta u nogama, a glavu ne koristi.
K.Dot Posted August 19 Posted August 19 Ovo je prividna inicijativa, jednu šansu nismo napravili samo kruzimo i centriramo na Šerifa. 4
No name Posted August 19 Posted August 19 Zapanjen sam koliko Babika nema osećaj za loptu i dodavanje... Nama je najveći problem plej na sredini u ofanzivnom delu...non stop napadamo sa krila , gomila centaršuteva ali u prazno. Oni se skupili i lako rešavaju te lopte sa strane. Svaka lopta od seola i babike mlaka gde je oni lako kupe
berti Posted August 19 Posted August 19 Vec sad igramo kao da je neki 84. minut. Samo besmisleni centarsutevi i nista vise.
L' Imperatore Posted August 19 Posted August 19 1 minute ago, K.Dot said: Ovo je prividna inicijativa, jednu šansu nismo napravili samo kruzimo i centriramo na Šerifa. Najbolje to pokazuje ovaj centaršu Elšnika sa 45 metara. Ja ne znam odakle ta ideja. Ta lopta putuje toliko dugo, da odbrana i golman imaju čitavu večnost da se nameste i to izbiju.
Recommended Posts