Milko Miller Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 minutes ago, Bad said: Sa 2 špica? Kad smo zadnji put tako igrali? Sa četiri pozadi, a sa dva klasična špica, mislim u revanšu protiv Rendžersa (Ohi i Pavkov). Ovo je u svakom slučaju defanzivnija varijanta jer će i Bruno i Serif mnogo više raditi u odbrani od Kataia. 1 1
Saxon01 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ajmo Miloje, Ajmo momci , Ajmo Delije !! Nek nam bog pomogne i da nam snage ! Ova 11 obecava . Edited 9 hours ago by Saxon01 1
Perkos2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pita ga novinar koji bi rezultat bio povoljan večeras a Miloje kaže kako bog bude hteo🤣 1
Piksi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Tunji Awojobi said: Ako neko ima neki link za strim, nek šibne, bio bih zahvalan https://livetv.sx/rs/eventinfo/290931524_leh_poznanj_crvena_zvezda/#_ 1
Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, Markoss said: Predomislio se brat. Ima Bliski istok neki navodno. 2 hours ago, BB7 said: Он или жена, када је лепша половина чула цифру... очи су јој се засијале, опет се изнова у Дућу заљубила 😁 Jedan je resio zenu... Quote Supruga mi je rekla: "Ako potpišeš za Crvenu zvezdu razvešću se od tebe".Imao sam ponudu od Olimpijakosa, dve godine ugovor, mnogo bolji finansijski, ali nisam ni govorio o tome supruzi. Rekao sam joj da imam samo Zvezdu. Zato što mi je san bio da zaigram za Crvenu zvezdu - rekao je Miloš Ninković i dodao: Kada sam bio dete moj san je bio da zaigram za Crvenu zvezdu, a ne za Real Madrid ili Barselonu. Hteo sam da se vratim jer je tad bio pravi trenutak, imao sam 28 godina, bio slobodan igrač, ali bila je to jedna od mojih najslabijih sezona a imao sam i dosta povreda. Tada sam shtvatio koliko je teško kada igraš za klub koji voliš. Dinamo Kijev i sve ostalo je samo posao... Bilo je jako teško zbog cele situacije oko kluba, ali kajao bih se da nisam došao u Crvenu zvezdu", rekao je Miloš Ninković. 3
Мџе Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago 4 hours ago, Small Owl said: Ne znam kako vi ali meni čuka preskače od rane zore. Ono, aritmija se javila od tenzije. Nadam se samo da neće biti problema sa navijačima, da neće biti političkih parola i frke. Što se tiče same utakmice, malo me brine naša odbrana, ne znam koliko je uigrana a na to sve, ispred nje je Rade "kiks 30m od svog gola" Krunić. Ipak, nekako sam siguran da uzimamo i u gostima i kući. Vjerujem u Miću Ivanića i napadače pa čak i Milsona. Naravno, utakmicu vjerovatno neću gledati već ću pratiti rezultat kako bih završio dan bez ikakvih zdravstvenih problema. Sretno ekipi, sretno ovdje prisutnima. Nemaš brige brate. 🙂
Saxon01 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BREEEEEEEEEEEEEEEE RADEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! SERIF JE JEDAN KRALJ !!! Edited 9 hours ago by Saxon01
Issey Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Prelepa akcija. Sreća da golman nije odbranio, imao je loptu na rukama ali je bio markiran i odbila se u gol. Biće ovde još golova...
Recommended Posts