fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, СтелаРоса said: Ne znam sta su trebale Terzicu one izjave kako Marin kuva, pa objava zvanicne stranice na instagramu mirno spavajte Zvezdasi i slicne gluposti. Kao deca neka. Nalozili navijace bezveze. Ne bi me cudilo ni da su se malo uplasili jucerasnjeg zreba pa odustali. Ocito je nacelno pristao, Terza vec uveliko krenuo da seiri, pa se ovaj ipak predomislio. 1
Manoly Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, fradler said: Ocito je nacelno pristao, Terza vec uveliko krenuo da seiri, pa se ovaj ipak predomislio. ni na sta on nacelno nije pristao, ovo je bilo puko pumpanje u prazno i podizanje sopstvene cene (ne cene kluba). M Self marketing kakav se ocekuje od ovog i ovakvog taloga. 1 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I neka se ovako završilo. Ovo treba da bude prvi i poslednji put da se neko moljaka da dodje ma koliko vredan igrač bio . Ni jedan igrač nije vredan da se ovako bukvalno moli a ne covek od 37 godina. Svakako je nama potrebniji stoper u ovom trenutku. Imamo mi krila u vidu ovog momka iz Tuluza, Milsona,Ivanica,Radonjica. Sasvim dovoljno . Mi moramo da se koncetrisemo na ovaj meč sutra, a sledeći put neka terzić pregovara ali u tajnosti, a ne da se pravi sapunica od toga. I njemu treba ovo da bude opomena. 1
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali zamisljam scenu u kojoj oni dogovaraju akciju i javljaju adminu da objavi tu poruku. Kao "brate, do jaja smo, vidiš šta sve radimo. Ajmo objaviti na twiteru..". Možda je čak Terzić rekao adminu "Sa'se skloni, ja ću napisati". I stvarno ću od srca poslati mejl Mondu, sa jedne od svojih laznih adresa, da su govna i da jebem i njih i njihovo novinarstvo.
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Drago mi je sto nije dosao. U pocetku samo mislio da zbog njegovih poteza i asistencija, iskustvom mozemo da dobijemo nesto. Bolje je ovako. A on sto se neckao da zabode ugovor u nekom Tventeu. Druze imas 36 godina... Edited 1 hour ago by Saxon01 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja bih razumeo da cekas bivseg kapitena Celzija u vidu Baneta Ivanovica, ili Man Utd u vidu Nemanje Vidica, ali da se lomatas oko lika koji ima 37 god, koji je bio u nekom Sautemptonu... Zaista ne vredi. Mislim nisam ja ni za Arnautovica, ali ako je vec on doveden, previse bi bio jos jedan skupoceni Metuzalem. Na kraju, doveden je Zvezdas, sto je lepo. Tadic je Firmas i to postujem i hvala mu sto nije dosao. Bio je odlican fudbaler, ali ni blizu gore pomenutih velicina.
suptil Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago (edited) Ajde ljudi ne preterujte. Tadic je bomba nad bombama, kapiten representacije. Omalovazavanju nema mesta. Nadam se da ce ipak doci za LS. Edited 48 minutes ago by suptil
Molina23 Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Mi imamo tri desetke u timu, Mirka, Saleta i Vasu Kostova. I to nije kiselo grožđe, dvojica su već mini legende kluba i još uvek fino motivisani a treći ozbiljan biser za lige 5. Duća je kao što sam i pisao, strogo racionalno overkill na ovaj sastav i ako bih se radovao da je potpisao. Plus i taj faktor da nije naš. Neka bude pravi frajer i vrati u svoju Vojvodinu, tamo bude magnet za publiku i neki pristojan tim za LK i šibanje u ligi, to bi u široj slici i nama pomoglo i celoj ligi ukupno. Ovi naši bolje neka odreše kesu za jednog mladog atletskog štopera, to je svakako prioritet prioriteta.
Shunsuke Nakamura Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago (edited) Bolje odriješiti kesu za top štopera, ali sam siguran da će naši sad da grunu pare na nekog ofanzivca. Edited 31 minutes ago by Shunsuke Nakamura
suptil Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago (edited) @Molina23 Prica se o nekom nigerijskom stoperu. To se ne dovodi u pitanje. Poenta je da si podigao temperaturu do granice kljucanja i sada hladan tus. Od dolaska Prosineckog me nije hvatala euforija kao sada vezano za Tadica. I onda beli okovratnici kluba uprskaju stvari. Ma bravo! Edited 30 minutes ago by suptil
Azazelkg Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 minute ago, suptil said: @Molina23 Prica se o nekom nigerijskom stoperu. To se ne dovodi u pitanje. Poenta je da si podigao temperaturu do granice kljucanja i sada hladan tus. Od dolaska Prosineckog me nije hvatala euforija kao sada vezano za Tadica. I onda beli okovratnici kluba uprskaju stvari. Ma bravo! Kako znaš ko je uprskao stvari i da li ih je iko uprskao? Možda mu je rečeno da mu je pametnije da ne dolazi u Zvezdu, kad već nećw u Vojvodinu.... Svi kažu da se on nije javio kao što je dogovoreno. ..
mare80 Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Tadić jeste neki viši nivo u odnosu na trenutni status našeg kluba ... Kao što su uostalom bili i svojevremeno Marin,kasnije Drago, trenutno Arnautović ... Čovek u nogama ima godine igranja Premijer lige, kapitensu traku Ajaxa i t d ... Meni je problem sa tim što je koliko god je čovek besprekorno fizički spreman ipak veteran od 37 godina ... Ta transfer politika mi nekako više priliči Turskim,Grčkim ili Kiparskim klubovima nego našem klubu i nisam preterano srećan sa tim .... Uvek sam za to da se novac utroši na malo ozbiljniji skauting makar na nivou Evrope, Ćeška,Slovačka,Skandinavia ,,, siguran sam da tu može da se nadju solidni prospekti za neki odmeren iznos ...
Molina23 Posted just now Posted just now 26 minutes ago, suptil said: @Molina23 Prica se o nekom nigerijskom stoperu. To se ne dovodi u pitanje. Poenta je da si podigao temperaturu do granice kljucanja i sada hladan tus. Od dolaska Prosineckog me nije hvatala euforija kao sada vezano za Tadica. I onda beli okovratnici kluba uprskaju stvari. Ma bravo! Nisam čuo za štopera stvarno. Inače cenim da su naši pustili info ne bi li požurili/skuvali Tadića pre kraja kvalifikacija, a njemu se očigledno još uvek ne žuri. Što ne znači da su odustali, poznajući bandoglavost lovćenačkog bombaša.
Recommended Posts