Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Issey said: Ali nismo ni tim da nas na Marakani ovaj Lil baš oduči od fudbala... Mister od sjaja do očaja... Pa očekivano je, jer ovo je ista ekipa koja je igrala pod Milojevićem. Ne mogu oni naprsno da postanu toliko baš bolji. Očekivano je da će se desiti pad forme ili srljanje Stankovića. Sad gledamo ceo film ispočetka. Zahvalimo se najboljim igračima, dovedemo par kombinacija, prevara, utopimo šta se utopiti može, ložimo se na LŠ, ako uđemo budemo kanta za punjenje ali 25m od ulaska... Ako ne, onda svi kliču da je LE nama po meri i opet ćemo da molimo kao što sam reć rekao, da izvučemo ribare, pekare i da se šokiramo kad odigramo X ili izgubimo od devetoplasirane ekipe iz Uzbekistana, ali kad otresemo jedan Lil u Francuskoj. 😄 Ovo je prosto neki naš nivo i tjt. Kakve smo kurate sreće, izvukli bismo jebenu A. Vilu pa bi se tek poigravali sa nama. Svakako šteta i šamar za Stankovića. Nije Lil Radnički KG pa da ih zajebeš dva put na istu foru. A imaju svakog igrača koji je bolji od našeg. Pa i Žiru, 40. leta, čovek 120. minuta odigrao bez da se požali. Nekim igračima kod nas je ispod časti da trče, već samo ruke u vis.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Milan, Rendzers, Omonija, Šerif, Makabi Haifa, Lil... Nijednu ozbiljniju ekipu ćaci prevara nije prošao u dvomeču. Tako je to kad preko stranačke knjižice dobiješ posao. Slika i prilika ove države. 6 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam sta da napisem, sem da mi eliminacija ne pada uopste tesko. Dace ga Arnautovic...prptiv Macve, a Lucic ni tad. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U revansu imamo za čim da žalimo, večeras ne. Bolja ekipa je prošla dalje, videlo se da će nas rešiti na svežinu u produžetku. Solidna evropska sezona, šta je tu je. 1
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: U revansu imamo za čim da žalimo, večeras ne 🤔
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šteta, koštali su nas prolaska promašaji u prvoj utakmici. Ovi što pišu trener/igrači prevare nz što nisu to pisali posle pobede u prvoj utakmici, tad je bilo loženje i gas kako prolazimo. 7
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Milojevic da nam bude trener za dvomec u Evropi, Deki za grupnu fazu. Kad vec stalno rotiramo izmedju njih, sto da ne prvi isprobamo model da imamo dva trenera istovremeno.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Crni said: 🤔 Praštajte, nervozan kucao. U prvom meču * 🫣
Valensija Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakvih ovdje prebacaja ima?! 😂 Bisera masu, fudbalskog znanja ni u naznakama. Samo neka ste zdravo! 3
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne pamtim kako smo odigrali ovako sterilno na marakani, da bukvalno šansu nismo imali. Večeras smo igrali bez krila gde su bekovi glumili krila. Užasna postavka na terenu, igraci nisu znali gde ko stoji i šta ko igra. Jedna od najgore vodjenih utakmica. Em je promasio sa taktikom, sa odabirom igraca, bez ikakvog uticaja na igru, sa kasnim izmenama. Ekipa mu energetski pala on ne vrši izmene već blene u terenu i tek posle primljenog gola vrši izmenu. Kao mrtav konj osećaj i refleks za bilo šta. Mnogo je poleteo ovih dana, umesto da ostane na zemlji . Generalno lepa epizoda u Evropi, obezbedili smo proleće, fin rezultat, ali za nesto vise treba više znanja. Edited 1 hour ago by No name 2
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ziru 120 minuta - kakva klasetina i pokazni primer za ovu nasu fake prepotentnu klasu koji je fizicki poluinvalid sa tri godinje manje i hiljade odigranih minuta manje od njega 5
texas Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Čočo said: Šta očekivati više od trenera ćaci neimara. To se možda razume u armaturu u trenerski posao sigurno ne. Pa ti si pre 15 minuta pisao da prolazimo, “makar na penale”. Ne vidim da ti je armatura-ћаци neimar u tom trenutku bio karta za ispadanje. 2
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 43 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Zasto prebacuje na lijevu nogu cijelo vece? Zato sto nije Cafu, pa da po danasnjima cenama vredi 140m Lik em trci kao zmaj, em pametno trci i u napadu i u odbrani. To kad upalis FM, pa odogras 5,6 sezone sa Zvezdom mozes da ocekujes da imas u Zvezdi kompletne igrace za ovaj nivo fudbala. 3
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako smo se bližili produzetku a videvši da momci dišu na škrge, odnosno da je protivnik vidno spremniji od nas kroz glavu mi je prošao Apoel i Ludogorets.. traume.
Bode Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 2 minutes ago, MrTripleDouble said: Ziru 120 minuta - kakva klasetina i pokazni primer za ovu nasu fake prepotentnu klasu koji je fizicki poluinvalid sa tri godinje manje i hiljade odigranih minuta manje od njega Bio je na momenat u kadru kada je podigao dres, trbusnjaci kao da ima 20. Svaka mu cast. Za igru takodje, skidam kapu. Onaj duel sto je dobio u zacetku akcije kod drugog gola je suva klasa. 1
No name Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) Ee, ali dokle vise sa ovim izjavama Stankovića nemam sta da zameram igracima? Pa ispao si druže, izgubio si 2-0 na svim stadionu pred svojim navijačima? Imao si gol prednosti posle prvog meča? Jel treba još nešto da se doda ili je ovo dovoljno ? Dva puta Rodrigao kiksira i njegov igrac daje gol , eto jedne zamerke za dotičnog? Zamerka Arnautovicu koji je primasio nekoliko šansi iz koje je mogao bar jedan gol da da.....eto jos jedne zamerke.. Zamerka samom sebi za ulazak u meč kada ste seli u krilo Mateusu i niste se smirili dok niste primili gol.... Uraditi analizu utakmice, vidite gde ste gresili, gde je bio problem pa izvuciti pouke za početak. Te fore nemam sta da zamerim okačite mačku o rep. Edited 52 minutes ago by No name
Petkovic Miroslav97 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Meni je uz 6 minutes ago, Bode said: Bio je na momenat u kadru kada je podigao dres, trbusnjaci kao da ima 20. Svaka mu cast. Za igru takodje, skidam kapu. Onaj duel sto je dobio u zacetku akcije kod drugog gola je suva klasa. Meni je uz Zirua nestvarno dobar bio i njihova “7”. Brutalno je prolazio 1vs1 protiv Erakovića, Seola i Rodrigaa. Ozbiljna klasa. 2
Don Dusko Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 17 minutes ago, Урош19 said: Šteta, koštali su nas prolaska promašaji u prvoj utakmici. Ovi što pišu trener/igrači prevare nz što nisu to pisali posle pobede u prvoj utakmici, tad je bilo loženje i gas kako prolazimo. Kod cigana pamcenje zlatne ribice. 2
nunilo Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Preteruje se ali bas mnogo. Lil je po market value skoro tri puta skuplji tim od nas. Polupismeni ili nepismeni igraci ... pa moraju i takvi da igraju kod nas jer nemamo neogrnicen budzet. Evropu ove godine bih ocenio sa pozitivnom ocenom, igrali smo i sa mnogo skupljim timovima i nismo fasovali uzasne poraze. Tu gde smo sad je nasa realnost preko koje tesko da mozemo. Nekad ako nas pogleda sreca liga sampiona gde smo topovsko meso ili liga evrope gde mozemo da se takmicimo. 2
Summerfunk Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 2 minutes ago, No name said: Ee, ali dokle vise sa ovim izjavama Stankovića nemam sta da zameram igracima? Pa ispao si druže, izgubio si 2-0 na svim stadionu pred svojim navijačima? Imao si gol prednosti posle prvog meča? Nije da branim Stankelu, ali mi ne možemo više od čuku vremena da igramo nekog ozibljnog fudbala. Tu do poluvremena se kidamo, narednih 10-15 minuta i posle toga igrači izgledaju kao kad odeš na termin posle nekog vremena. Takva nam je i liga prosto, dno. Godinama kuburimo sa sa tim i nikako da se popravi. A drugo, da li misliš da sme da kritikuje javno kombinacije i igrače koje je Terzić ili Marin doveo? Od starta se zna da je čovek koji će klimati glavom. Iskreno je napredovao od kad je bio poslednji put, ali i dalje ga ne želim u Zvezdi. I dalje mislim da nam treba stranac autoritet koji će da otera igrače poput Rodrigaa i druge kombine ili igrače koji godinama ne igraju pa ih ovaj naš nalicka za LŠ/LE a evidentno je da su za SLS slabi. Šteta što će nam najbolji igrači otići ovo leto. Ako je ovo bila ekipa za LŠ, ne želim ni da zamislim šta nas na leto čeka.
Урош19 Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 1 minute ago, Don Dusko said: Kod cigana pamcenje zlatne ribice. Klasika, isto je bilo za Saleta kad smo zaređali nekoliko poraza posle 7 pobeda. Da me ne shvati neko pogrešno ne mislim ja da je Deki neka esktra klasa trenera ali nije ni prevara. Solidan je trener i taman je za naš nivo, meni je i bolji od Miloja jer bar pokušavamo da igramo fudbal u evropi. Prva utakmica protiv Lila je top odrađena i stvarno je šteta što nismo dali koji gol više. 1
СтелаРоса Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Pre svega mnogo bolje izdanje Lila nego u prethodne dve utakmice, pogotovo pre nedelju dana. Sada je konacno moglo da se vidi da oni dolaze iz jace lige od nase i da su ulozili vise novca u tim. Ne znam sta im je bilo prosle nedelje, ali to po meni nije bilo realno. Veceras nase slabije izdanje, ali opet treba uzeti u obzir kvalitet protivnika i cinjenicu da su nasa dva najbolja igraca golman i napadac pred penzijom. Ako posmatramo samo danasnju utakmicu - nismo zasluzili da prodjemo, ali ako posmatramo dvomec nismo zasluzili ni da ispadnemo. 2
Milko Miller Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 6 minutes ago, No name said: Ee, ali dokle vise sa ovim izjavama Stankovića nemam sta da zameram igracima? Pa ispao si druže, izgubio si 2-0 na svim stadionu pred svojim navijačima? Imao si gol prednosti posle prvog meča? Jel treba još nešto da se doda ili je ovo dovoljno ? Dva puta Rodrigao kiksira i njegov igrac daje gol , eto jedne zamerke za dotičnog? Zamerka Arnautovicu koji je primasio nekoliko šansi iz koje je mogao bar jedan gol da da.....eto jos jedne zamerke.. Zamerka samom sebi za ulazak u meč kada ste seli u krilo Mateusu i niste se smirili dok niste primili gol.... Uraditi analizu utakmice, vidite gde ste gresili, gde je bio problem pa izvuciti pouke za početak. Te fore nemam sta da zamerim okačite mačku o rep. Pa rekao je Deki u istoj toj izjavi da ce prvo morati da analizira utakmicu da vidi gde je on pogresio. A javno prozivati igrace kao trener moze imati samo negativne posledice. 2
dunaj95 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Kako je Stanković pogodio taktiku u prvoj utakmici...tako je večeras nedostajalo hrabrosti, vica, fore i damu da pred punim stadionom kreneš muški u utakmicu... njegov poraz ... Teško je bilo za očekivati da nam Lil ne da gola 270 min... Nekad je potrebno izaći iz šablona, a našim trenerima je to nažalost nezamislivo.... Propuštena ogromna šansa nakon dobrog rezultata u prvoj utakmici...i stvari treba nazvati pravim imenom - Ozbiljan kiks i Stankovića, ali i igrača koji su izgledali smiješno prvih 45min... Ako izgubiš samopouzdanje nakon gola u 5min i ode ti utakmica u q zbog toga..onda i nisi za velikog rezultata, što se i ispostavilo na kraju... Na kraju kada se podvuče crta, solidan dobar nastup u LE...i veliki broj egal utakmica protiv dobrih protivnika... Moglo je i bolje , al šta je tu je...
No name Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 1 minute ago, Summerfunk said: Nije da branim Stankelu, ali mi ne možemo više od čuku vremena da igramo nekog ozibljnog fudbala. Tu do poluvremena se kidamo, narednih 10-15 minuta i posle toga igrači izgledaju kao kad odeš na termin posle nekog vremena. Takva nam je i liga prosto, dno. Godinama kuburimo sa sa tim i nikako da se popravi. A drugo, da li misliš da sme da kritikuje javno kombinacije i igrače koje je Terzić ili Marin doveo? Od starta se zna da je čovek koji će klimati glavom. Iskreno je napredovao od kad je bio poslednji put, ali i dalje ga ne želim u Zvezdi. I dalje mislim da nam treba stranac autoritet koji će da otera igrače poput Rodrigaa i druge kombine ili igrače koji godinama ne igraju pa ih ovaj naš nalicka za LŠ/LE a evidentno je da su za SLS slabi. Šteta što će nam najbolji igrači otići ovo leto. Ako je ovo bila ekipa za LŠ, ne želim ni da zamislim šta nas na leto čeka. Nismo mi bili podredjeni u ovom dvomeču fizicki. Trčali smo dobro, pogotovo prvi meč gde se nije osetilo da dolazimo iz JSL. Večeras je bio taktički problem gde su pojedini igrači igrali van svojih pozicija gde su se trošili trčanjem u prazno. Konkretno mislim na Duartea koji je bio na krilu a on to nije igrao, gde je trčao levo - desno , u prazno, I na kraju ispustio dušu pred kraj. Kostov takodje....izvlačio se na levo krilo wtf!? Pa išao i desno , pa isao u sredinu . Sve je igrao osim ono što mu najviše odgovara a to je iza napadača. Bilo je propusta itekako. Šta god ja mislio o Kataiju recimo , mislim da je večeras kasno ušao tek na kraju prvog produžetka kada smo primili gol. Da ga je uveo negde oko 65-70 min što je i njegova mera on bi bio dosta produktivniji. Kasnio je sa izmenama. Prvo poluvreme smo bili slabiji, ali smo popravili utisak u drugom poluvremenu. Generalno šteta, malo je falilo. Mislim da smo propustili šansu u prvoj utakmici, s obzirom na igru i šanse mala je zaliha bila. 2
Recommended Posts