Small Owl Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Kad vidim dresove bez prezimena, baš mi je to jadno, naročito ako je riječ o ekipi iz najjačeg ranga takmičenja. Milosavljević mi izgleda baš dobro u odnosu na prethodnu sezonu, dosta je sigurniji, sa vise samopouzdanja. Milson ima neki trik, uvijek mi izgleda kao da će nešto dobro uraditi. Katai, koliko ga je Terza hvalio, i nije nesto znacajno bolje nego prethodnu sezonu. Nadam se da će ubaciti Kostova. Edited 9 hours ago by Small Owl . 1
Saxon01 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ajmo Radonja , pokazi kako se igra fudbal . Katai nema sanse da bude u prvih 11 , da se ne lazemo, realno sa klupe da. Bravo Kep 👏 Treba napomenuti da igramo odlican presing. Javor takoreci nije napravio nijednu jedinu sansu .. Edited 9 hours ago by Saxon01 1
RSF Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakav igrac je Tiknizyan. Prelepo je gledati takvog igraca na levom beku za promenu. 3
tsva Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Seol u odlicnoj formi. Ako ovako nastavi, nece se duze zadrzavati. Inace treba vise da se fokusiramo na korejsko trziste. 8
borisbakic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Autobus bivšeg selektora izdusio čim je upalio. Mnogo šansi, očekivano visok rezultat.Fino otvaranje sezone uz solidnu posjetu na tribine.
Knipex Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Vidim da hvalite Milosavljevića i da je pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu. Razlog bolje igre treba tražiti u tome što više ne mora da čuva Đurića, što je prošao pripreme, što ima od koga da nauči i što je u paru sa iskusnijim igračem. Ipak, videćemo koliko može protiv neke ozbiljnije ekipe.
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, Knipex said: Vidim da hvalite Milosavljevića i da je pokazao napredak u odnosu na prošlu sezonu. Razlog bolje igre treba tražiti u tome što više ne mora da čuva Đurića, što je prošao pripreme, što ima od koga da nauči i što je u paru sa iskusnijim igračem. Ipak, videćemo koliko može protiv neke ozbiljnije ekipe. Djuriceva prodaja za milion i po ili koliko vec je najveci plus za Terzu Mafiju u ovom prelaznom roku 😄
Prijatelj Mitar Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni su se danas bas bas dopali Tikni i Seol, konacno dva prava beka. Milosavljevic na terenu izgleda bolje nego sto je na prolece (sto naravno uopste nije tesko). Milson je uvek imao neki trik, neki vic u svojoj igri, ali visina mu je nepobediv problem. Moze da se nadmece na levom krilu sa Radonjicem, za desno nam treba igrac nivo iznad, igrac koji samom pojavom pravi razliku - a sad i imamo para da ga platimo. Zao mi je sto Rodrigaa nisam video, ali sam misljenja da nam pored njega i Veljkovica sigurno treba jos jedan stoper.
tsva Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Odavno nismo imali dva kvalitetna beka. Sigurno da fali jos jedan stoper pogotovo sto ce ono dete da prodaju u pelenama
Recommended Posts