Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Pa taj matori i razmazeni Arnautovic je i takav klasa za ovu Zvezdu. Veceras je najvise njegov potez odlucio pobednika, uz zasluge i Rodrigau i naravno Kostovu

Da, on ima taj potez, ali deprimira njegovo šetanje po terenu. Mislim uvijek je bio takav, samo mislim da ako imas njega onda krila moraju biti osice i prava napast. A on i Katai zajedno preveliki luksuz. 

Da, protiv Malmea može, ali ako hoćemo do 1/4 ili 1/2 LE, što treba da bude cilj, nikako. 

Posted

Ono što se I očekivalo da ekipa kod Stankovića za razliku od Milojevića bude agresivnija to se i dobilo.

Sve ostalo nema ama baš nikakve razlike, jer ovaj Malme apsolutno nije nikakav reper za bilo šta. Poslednji tim u LE, a sa druge strane mi koji smo pucali na LS, I imali velika ulaganja.

Uopšte mi se ne svidja što i dalje kolo vode igrači sa +35, što nam se igra bazirana kroz sredinu , umesto da igramo brzo preko krila, mi pucano kroz sredinu sa Kataijem , što se ponovo Ivanic gura na krilo I ako on nema sta da traži tu. Krila koja su papreno plaćena Babika,Milson,Radonjic,  sede na klupi, dok se forsiraju Lučić,Katai, Ivanic .

Apsolutno sve isto kao kod Milojevica,  taktika, odabir igraca, formacija.

Malo se unelo više žustrine i to je to.

Apsolutno nigde dogurati nećemo ni ti igrati dopadljiv fudbal sa ovom fizionomijom i odabirom.

To sto oni uzmu bod, pobede, strpaju milione u džep, mene kao navijača ne zanima. Igra je ta koja privlači publiku, gde posle iste nastaje rezultat,  sa ovakvom igrom navijače neće privući na stadion, nego će ih oterati kao što i jesu. 

Mi posle x godina imamo slabiju posetu od večitog rivala i to nešto govori o zadovoljstvu publike.

• Like 2
Posted

Najvažnija razlika u odnosu na Milojevića je što bi se Miloje zadnjih 15 minuta uvukao u krilo golmanu, ispucavao lopte, eventualno nas vadio Mateus ili Borjan ranije.. A sad smo 0:1 branili presingom, posedom, napadom..

• Like 6
Posted

Ja sam prezadovoljan kako su momci odigrali utakmicu, lepo je to izgledalo i svidja mi se odgovor ekipe na Dekija, iskreno nema tu price oko toga sto su Babika, Milson, Radonjic na klupi, druze neka zasluze da igraju. 

Idemo svi protiv Selte jako, Zvezda je ovaj nivo fudbala u evropi, tesko da mi mozemo nesto vise od ovoga, ali treba uzivati, od Barija konacno neki kontinuitet u evropi.  

Posted

Svasta se ovde pise ali posto se pisalo i da je Stutgart kanta od ekipe nije mi iznenadjenje sto je i Malmo u rangu Surdulice. Jedna jako odvratna faca je nazvala Djokovica propalim teniserom samo zato sto je Djokovic drugacijeg politickog misljenja. Vi nemoj da budete kao ta odvratna njuska i da pljujete sve zive koji imaju drugacije politicko misljenje od vas... 

Posted (edited)

Pobjeda je na kraju najbitnija. Trebalo je da bude ubjedljivije po prikazanom. Što se tiče igre bilo je dobrih stvari. Presing je dosta dobar. Djelujemo za početak bolje nego kod Milojevića. 

Arnautović je klasa. Ne samo što je namjestio gol. Način na koji osvaja duele je fascinantatn. Ogroman je i u gornjem dijelu a i dolje je dosta širok. Kad stane ispred igrača nemoguće ga je zaobići. Na sve to dobar sa loptom. 

Tiknizjan je ispoštovao. Čovjek šparta 90 minuta u jakom ritmu. Mora se on više poštovati. Nemamo puno takvih igrača. Motorički iznad ostatka tima, a ima kapacitet pluća. Da je bolji u završnici bila bi to jedna karijera ala Filip Kostić. 

Kostov, svaka čast! 

Ostajem pri stavu da Katai nema šta da traži na terenu u Evropi. Drugo, Lučić je igrao nešto u prvom poluvremenu. Napravio je par višak po desnoj strani. Zato u drugom poluvremenu dva puta u dobroj situaciji, oba puta loši potezi. Da je bar uputio neki šut. 

I treba nam barem jedan štoper. Svi znamo da Rodrigao ima dobru fiziku, da je tehnički pismen igrač, ali bolno je spor. Ne vjerujem da on i Veljković nogu da budu dobar tandem. Na otvorenom prostoru neće moći nikoga da stignu. 

Na kraju se nadam da ćemo dovesti neka pojačanja za nokaut fazu takmičenja. Zaslužio je Stanković, a prije i Milojević da ima bolje opcije u napadu. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 3
Posted
20 minutes ago, Dzo23 said:

Selta će biti pravi test da vidimo gdje smo. Mislim da nećemo daleko s Kataiem i Arnautovicem koji imaju 35 i 37 godina, te ovim dečkom iz IMT-a koji veze s vezom nema zaista. Mora tu osvježenje...

Bekovi odlični večeras...Krunić iskusno, Elsnik prespor, Veljkovic paničar, Rodrigao plijeni anticipacijom i smirenošću, i na taj način nadomješćuje nedostatak brzine. Goša večeras ne baš siguran, ali ovi su jako rjetko prilazili golu. 

Svakako je dobro da posle Selte imamo tronedeljnu pauzu u Evropi i da ćemo imati vremena da uigramo tim sa tri nova igrača za Evropu. 

Posted

Nikola Stanković je ušao u igru u 75. minutu. Ušao je na desno krilo, pozicija koju do sada nije igrao. Za 3 minuta je uradio više nego Lučić za 75 minuta. 

Glupo je posle pobede komentarisati negativno, ali sam toliko razočaran nekim potezima da ne mogu da se suzdržim. Malme je stvarno loša ekipa i samo da smo malo pametnije izašli mogli smo im napuniti mrežu. Ovako sa Kataiem i Lučićem i ovo je dobro.

Mnogo nam je spora odbrana. Umalo da dobijemo gol iz prve šanse. Oba štopera ispala kao iz voza, spori i tromi. Srećom pa je Malme slab i nije uspevao da se izvuče iz našeg presinga koji je, mora se priznati, bio prilično dobar i to najviše zahvaljujući Kostovu, Kruniću, Elšniku i Lučiću. Ne izgleda ovo uopšte dobro, ali jbg šta je tu je. Valjda će se Stanković opametiti i okuražiti da nešto promeni.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Diogen said:

Nije dugo trebalo vampiru da namiriše krv… A gol došao kao poručen. 

Ne radujte se puno Kostovu, lopine već trljaju ruke, a mašnica je već spremna na Marakani...

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/kostov-veceras-u-izlogu-terzic-porucio-imamo-ponudu-tesku-20000000-evra/534056

Nema ponudu od 20.000.000 evra, već kao i za Maksimovića - "mi smo stavili tu cenu jer smo znali ko nam je klijantela. Znali smo da te pare nećemo dobiti, ali eto, da se zna da nas zanima isključivo ozbiljne ponude" a vamo se kunuo da ide za 20m, da obara sve rekorde... I Kostov ide za 16.000.000, čisto da bi se oborio Veljin rekord od letos. Ali će biti sramota ako ode ispod 20m. Kostov vredi te pare, itekako

Posted

Čestitke optimistima.

Nažalost moram opet da ponavljam da Dejan Stanković nije trener za Zvezdu niti će odvesti ovaj klub na viši nivo. Kada vidite šta klubovi sličnog ranga Zvezde rade i korake koje prave, neminovno će završiti ispred nas i održati ovaj nivo evropskih uspeha za nas neće biti moguće. 

Ja sam AEKovu sezonsku platio 400 eura (najjeftinija) i to je tim koji je prodao 15k njih dok je imao očajnu prošlu sezonu. Oni i drugi prave modernu baznu infrastrukturu kroz nov stadion, trening centar, stranog sportskog direktora, trenera, skauting itd. Zvezda će imati ogromnih problema da se održi na nivou tih klubova u periodu od 3-5 godina bez skoro ikakvih fiksnih prihoda. Nećemo moći da pobedimo jedan Olimpijakos ili Bode opet.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Najjači su mi ovi mračni upisi nakon pobeda, gde nam kao objašnjavaju da nije sve sjajno i bajno. 
Uživajte ljudi, imamo proleće u evropi, dočekaćemo Seltu pred punim tribinama za ev. Top 8 

Kad je objektivno krs onda se kuka, a sad se kuka sto ce "biti" raspad. 

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Najjači su mi ovi mračni upisi nakon pobeda, gde nam kao objašnjavaju da nije sve sjajno i bajno. 
Uživajte ljudi, imamo proleće u evropi, dočekaćemo Seltu pred punim tribinama za ev. Top 8 

Nisu li šanse nešto baš mizarne kad se i većina rezultata poklopi s obzirom na gol razliku? I ako računamo +3 protiv Selte, naravno? 

Posted
24 minutes ago, Мџе said:

Čestitke optimistima.

Nažalost moram opet da ponavljam da Dejan Stanković nije trener za Zvezdu niti će odvesti ovaj klub na viši nivo. Kada vidite šta klubovi sličnog ranga Zvezde rade i korake koje prave, neminovno će završiti ispred nas i održati ovaj nivo evropskih uspeha za nas neće biti moguće. 

Ja sam AEKovu sezonsku platio 400 eura (najjeftinija) i to je tim koji je prodao 15k njih dok je imao očajnu prošlu sezonu. Oni i drugi prave modernu baznu infrastrukturu kroz nov stadion, trening centar, stranog sportskog direktora, trenera, skauting itd. Zvezda će imati ogromnih problema da se održi na nivou tih klubova u periodu od 3-5 godina bez skoro ikakvih fiksnih prihoda. Nećemo moći da pobedimo jedan Olimpijakos ili Bode opet.

Mi bi taj Aek dobili, a porediti nasu i Grcku ligu je smesno... Za nov stadion i sve ostalo se slazem ali rezultatski i igracki uopte ne zaostajemo za Aekom cak smo na visem nivou od njih i ako imaju vise para od nas. Necu da nabrajam samo koje sve igrace nam je Panata "otimala" sa vecim novcem gde su oni a gde mi... A otimaju nam igrace unazad 10 godina od Makede do Djuricica i td...

Posted (edited)
40 minutes ago, Мџе said:

Čestitke optimistima.

Koji AEK? Onaj sto igra ligu konferencije ove godine?

Sto je od Noe iz Jermenije prosle godine ispao, sto je pretprosle godine u kvalifikacijama za LS dvaput izgubio od Antverpa pa ispao, pa u Ligi Evrope zadnji bio u grupi?

Onaj sto je u zadnjih 20 godina jednom igrao LS pobijedivsi Videoton i sa jakih 0 bodova zavrsio u grupi?

Sto zadnjih 20 godina grupnu fazu Lige Evrope nisu prosli?

Jel mislimo na isti AEK?

Edited by Sokmeniki
Posted

Četvrta vezana pobjeda u LE ...9 mjesto skor 4-1-2 i raja palamudi o tome kako se klub vodi loše..kako su treneri limitirani, kako klub stagnira i nazaduje..

Niste objektivni sekunde jedne...

Još nas poredite sa nekim klubovima koji nam nisu do koljena ovih 10 godina.

Ovaj rezultat u Evropi ove sezone je za PONOS i POŠTOVANJE!  

Svršavalo se na Dinamove skromnije rezultate u Evropi... a naše ništa i nikada ne valja...

Posted

Vredna pobeda. Da vidimo šta možemo sa jačim ekipama. Svaka čast igračima na borbenosti ali igra nije ni za spolovilo. Nikako ne razumem zašto igramo tako sakati, bez krila. 

Posted (edited)
7 minutes ago, СтелаРоса said:

A posle utakmice slavlje u lozi sa sve caci pedercinom Zeljkom Joksimovicem. Mnogo se gamadi nakupilo oko kluba, jako je tesko skloniti to na stranu i fokusirati se samo na teren i fudbal.

Na šta ti brate obraćaš pažnju ...cccc

.. na Željko Joksimovića...

Nisi skužio onaj momenat sa Dejom Radonjićem. 

Edited by dunaj95
  • Like 4
Posted
34 minutes ago, Summerfunk said:

Nisu li šanse nešto baš mizarne kad se i većina rezultata poklopi s obzirom na gol razliku? I ako računamo +3 protiv Selte, naravno? 

U ovom trenutku mora sledece da se desi, ako racunamo da cemo imati najgoru gol razliku sto se ekipa sa 16 poena tice:

Prvi uslov: 

- naravno prvo pobeda protiv Selte

Drugi uslov: 

- Panatinaikos - Roma 1

- Porto - Rendzers X2

- Betis - Fejenord X2

- Notinghem - Ferencvaros 1

Za drugi uslov je dovoljno 2 od 4, sto i nije bas realno ali ne i nemoguce.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Milko Miller said:

U ovom trenutku mora sledece da se desi, ako racunamo da cemo imati najgoru gol razliku sto se ekipa sa 16 poena tice:

Prvi uslov: 

Drugi uslov: 

- Panatinaikos - Roma 1

- Porto - Rendzers X2

- Betis - Fejenord X2

Ako dobijemo, imamo 50% sanse da se nadjemo u 8 🙂

Posted

Da, taj AEK. Pričam o onome što će biti i moje interesovanje za ovaj klub i fudbal generalno se ne odnosi na period od danas do sutra ili sezone do sezone. Drugo, kada ocenjujete stvari razmatrate samo najprostije faktore poput da li je neka utakmica pobedjena ili da li je neki trofej osvojen. Ne ocenjujete da li je uspeh srazmeran budzetu za plate ove sezone ili da li je skauting na nivou ekipe našeg uefa koeficijenta ili da li na taktičkom nivou igramo u skladu sa trendovima ili ne. 

Prespavali ste da su se na zapadu pojavili  klubovi poput Brajtona i Brentforda. Klubovi manje veličine koji uz odličnu organizaciju prave odlične rezultate i imaju štošta novog poput kvantitativne analitičare i razvijen skauting tim. Taj trend sa zapada se sada preliva na istok i javljaju se klubovi koji imaju novu infrastrukturu, stabilne finansije, strane trenere/sportske direktore/savetnike i dižu svoj potencijal iz sezone u sezonu. Klubovi koji teže uspesima u Evropi i fokusiraju da tu budu konkuretni i rastu.

Možemo da se tešimo da smo dobili Bode i da smo onda verovatno bolji ili da bismo sada dobili AEK ali u budćnosti nećemo. Sa ovakvim funkcionisanjem imaćemo velikih problema da budemo konkuretni. Kao navijači velikog kluba iz nestabilne zemlje moramo obuhvatnije da ocenjujemo klub a ne kao burek novinari sa domačih portala.

• Like 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Milko Miller said:

Prvi uslov: 

Drugi uslov: 

- Panatinaikos - Roma 1

- Porto - Rendzers X2

- Betis - Fejenord X2

Da kazemo da Forest sigurno dobija Mađare, treba nam još jedno poklapanje od tri..cak mogu vrlo lako da vidim poraz Rome u Atini..50-50 po meni za top 8.. ali da sačekamo još i Genk da završi, ne treba nam nikako njihova pobeda danas..

Edited by szsd21
  • Like 1