TB Told Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma dobro imamo rezlutate u Evropi....Sta je problem? Nema veze sto nam Partizan sa decurlijom bezi 4 boda. Pa kada imamo jajaru na klupi. Uz sve zaslužene kritike za upravu, za igre u prvenstvu je zaslužan samo Milojević, koji će na na kraju od legende koja je zaslužna za oporavak kluba biti upamćen kao nesposobni ziheraš. Edited 9 hours ago by TB Told
K.Dot Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakvi su majstori u upravi, ekipa je svake godine sve slabija i slabija a sada smo došli do toga da nemamo ni izmene. 2
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ali izgubiti titulu u ovoj konkurenciji mislim da je jedna od najvećih bruka FKCZ. Čestitke svima od mafijaša i lopova iz uprave do pedantnog stručnjaka na klupi. Marš iz kluba bagro!!! 3
Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Valjda gleda ona prevara od Marina ove njegove madjionicare.
Valensija Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Radnicki, Radnik, Vojvodina x2, Javor, Tsc… Od mogucih 18 uzeli smo samo 3 boda. Ej, 3 jebena boda! Ozbiljna sramota!! 5
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, K.Dot said: Kakvi su majstori u upravi, ekipa je svake godine sve slabija i slabija a sada smo došli do toga da nemamo ni izmene. Bez zajebancije sad, ali stvarno to treba umeti. Da pred sezonu kažeš da su ambicije Liga Šampiona i ulazak u 24. do toga da ti par meseci nakon te izjave nemaš ni koga da ubaciš u igru, jer klupa faktički ne postoji. Vodiš povređenog Arnautovića koji igra pod blokadama i svako malo se vata za nogu. Iz godine u godinu praviš više milionske transfere, obaraš rekorde, prihode od igranja LŠ... I ti nemaš koga da ubaciš protiv mučenog TSC-a koji je jebeno 11. u ligi. Čestitke Terziću, Milojeviću, Marinu i Mrkeli! 7
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, K.Dot said: Kakvi su majstori u upravi, ekipa je svake godine sve slabija i slabija a sada smo došli do toga da nemamo ni izmene. Nemamo trenera koji bi umeo i smeo da izvrši izmene. Za ovo u prvenstvu se ne sme skinuti ni procenat odgovornosti sa bednog Milojevića. Još pre pola sata sam napisao da ćemo nakon njegovih izmena biti samo bezopasniji.
Kooineeperk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ovaj poslednji faul Mirka Ivanica, gde nije pipnuo coveka a ovaj pade kao da mu je slon stao na nogu, je odraz onoga kako i mi nekad igramo u Evropi, tzv. "zatvaranje utakmica"... pa ti se to kad-tad vrati na isti nacin.
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Igor_ said: Valjda gleda ona prevara od Marina ove njegove madjionicare. Marin doveo Kataija i Ivanića?
crni96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Realno imamo igru, nemamo realizaciju. Polako, doce to sve na svoje. 5
Lucky 6 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ivanić je dokazao u četvrtak da može biti koristan kada mu se otvori sredina. Kakav zajeb da se digne mali Zarić, samo da bi se probao neki hibrid sa 2 špica. Bukvalno posle 10 minuta je Milojević shvatio da je Duarte ove sezone teška kanturina koja ni na svojoj prirodnoj poziciji ne isporučuje, pa je i njega digao i probao nešto sa Handelom
Igor_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, TB Told said: Marin doveo Kataija i Ivanića? Ne igraju 2 igraca, doveo je Handela kojeg je opisivao kao De Brujnea, covek nema blage veze sa fudbalom. Doveo je Babiku Milsona Baja ovog cirkuzanta koji glumi beka po levoj strani.... I pored svega toga ja sam do sad u ligi video jednom da nase krilo prodje dva igraca i to danas Zaric. 3
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Lucky 6 said: Ivanić je dokazao u četvrtak da može biti koristan kada mu se otvori sredina. Kakav zajeb da se digne mali Zarić, samo da bi se probao neki hibrid sa 2 špica. Bukvalno posle 10 minuta je Milojević shvatio da je Duarte ove sezone teška kanturina koja ni na svojoj prirodnoj poziciji ne isporučuje, pa je i njega digao i probao nešto sa Handelom Dok je taj Duarte bio u formi nasa igra je licila na nesto.A tesko da moze da dodje do svojih situacija kada mora da pokriva Aciku Kataia.
Todo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mada i mi smo da ne kažem šta od navijača. Dok smo prvi godinama,jebeš titulu u ovakvoj ligi,ko gleda itd. A sad kada nam titula izmiče,svi smo potrešeni, i pričamo o istoj. Mislim ovo se odnosi i na mene. Partizan je toliko loš da mu ni 4 boda neće biti dovoljno,ali ako se ovde pročisti ekipa dobrano i trener naravno koji sam broji dana do odlaska. 1
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ali kakva je trenerska Kanta ovaj naš stručnjak na klupi??? Taj bi od Yamala napravio Lučića,a od Halanda Pavkova. Kakva je to trenerska *ajara i piksla.Jedan običan beskičmenjak i poslušnik bez rominga.Demagog,prepotentni šatro gospodin.Oterati ga još večeras.A za njim neka mu krenu poslodavci i gazde. Šta kažu "najverniji" ,hoće li opet postrojavati igrače dok uprava i trener imaju status božanstva?I oni su postali bušan kurton. Sramota polu sezona,sramotan prelazni rok ,sramotna igra i po meni titula koja odmiče. Edited 8 hours ago by Zadnji vezni 1
rodriguez Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) ko je potrešen? 🤔 ovako ni komšije ne pišu o ostoji kao vi o miloju Edited 8 hours ago by rodriguez
dunaj95 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Učena, Handel, Badžo, Babika, Milson= 20 miliona za teške bezveznjake... Savio i Kadu iz Zete što je doveo Radojica su Ćavi i Inijesta za ove prevare... dokle će Marin i Mrkela da jašu?!!? Miloje napravio si rezultat u LE, titulu ćeš izgubiti ostaneš li... idi sam bagra nek se čupa sama... sami su i sastavili ovo...umalo da zaboravim onog skakavca po levoj strani za koga je Rodić Maldini lično... Edited 8 hours ago by dunaj95
Todo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, rodriguez said: ko je potrešen? 🤔 Kada dobijamo ovde u našoj ligi ovde nema 5 postova u toku iste, od kako smo u govnima već mesec dana, stranice se štancaju...možda ja loše tumačim iste,moguće. 1
Lucky 6 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Dok je taj Duarte bio u formi nasa igra je licila na nesto.A tesko da moze da dodje do svojih situacija kada mora da pokriva Aciku Kataia. Ma Duarte od meča sa RKG-om ne igra ništa nevezano za Kataija ili nekog drugog. Danas 2 puta ulazi u solidne situacije gde je imao sasvim dovoljno prostora da iste završi šutem, prvi put jednostavno gubi posed, drugi put pada na dupe jer je teo da se rve. Pritom uđe u seriju grešaka i onda ne možeš da ga iščupaš. Katai je posebna priča. Prva stvar koju će novi trener morati da uradi je ta da ga prebaci na relaciju klupa-tribine
Recommended Posts