Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, McLeod said:

Mateus je misterija kako ste ga doveli, lik moze da brani Premijer ligu lagano.

Daj stani polako, cekaj da se zavrsi utakmica 😄 

• Like 1
Posted

Bravoo momci,bravoo!

Sa igračem manje,išli po pobedu,krvalili očekivano poslednjih pola sata, ali zasluženo do 7 boda.

Sad imamo 3 meč lopte za proleće.

Ako ništa,Selta poslednje kolo na Marakani.

Posted (edited)
2 minutes ago, Todo said:

Bravoo momci,bravoo!

Sa igračem manje,išli po pobedu,krvalili očekivano poslednjih pola sata, ali zasluženo do 7 boda.

Sad imamo 3 meč lopte za proleće.

Ako ništa,Selta poslednje kolo na Marakani.

Uzimamo protiv* Sturma i Malmea 4-6 bodova. Bas su tanki. 

Edited by Teleći sač
Posted

Gadjao sam TV palačinkom kada je ivanić promašio onaj zicer ...:smiley26:

Steaua bukvalno granični LK tim, teško da bi i Vojvodinu pobedili ...

• Ha-ha 2
Posted

Dobro ovo odradio Miloje, rekao bih da je perfektno procenio koliko dugo možemo da napadamo a da se ne raspadamo na kraju. 70 minuta sa igračem manje je gotovo nemoguće da izdrzis do kraja, da ne pričam da das gol više od protivnika. A bas je nekako ličilo na bolan kiks kao protiv Midtijalanda, očajno vreme i rani crveni karton. Ali mora se i priznati da su Rumuni kanta od ekipe. 

• Like 1
Posted

Bez obzira sto smo igrali sa igracem manje, mislim da je ova tekma lose odradjena. Tanka bas. Pise se pobeda i nada da ce za dve nedelje sevnuti prva pobeda na strani? Kako do pobede pojma nemam.

• Like 1
Posted

nema se šta reći osim- bravo Zvezdo, bravo Miloje!

Ne zanima me dali je FCSB kanturina, ovo je evropska pobeda sa, 10 igrača i to je za svaki mogući respekt. Momci su doneli  bodove, realnu šansu za prolazak, doneli novac, doneli koeficijent, potvrdili autoritet kluba, jer samo veliki dobijaju sa 10i igrača. 

sa druge strane,ovde škrilpi na sve strane. Igra je spora, dosadna, bez krila, bez mlevenja..

Miloje treba ba da ode u smiraju sunca, a sa njim realno i pola tima, ovde treba zadržati po jednog  u liniji +klinci i fresh start... 

ali, ajde, pobeda briše sve.. 

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Teleći sač said:

Uzimamo protiv* Sturma i Malmea 4-6 bodova. Bas su tanki. 

Malme šteta što nije sledeća, pre pauze, jer su oni van ritma već 20 dana,gotova im liga.

Iskreno nemam ništa protiv da sa Seltom rešavamo poslednje kolo,oni će već proći, a i imamo nešto neraščišćeno sa njima.

Sve je u našim rukama, to je najvažnije.

• Like 1
Posted (edited)

Ovo je bilo rutinski, s deset igrača!

Trebao nam je isključiti još jednog da bude neizvjesnije. 

Kakvo govedo sudijsko!

Edited by Dzo23
Posted

Bilo je poprilično šuplje. Gol je pao posle amaterske greške Rumuna, izgleda da postoji ekipa koja ima manje samopouzdanja i fokusa od nas. 

Svaka pobeda je bitna ali je kombinacija Vladana i nas voz koji je prošao. Što pre nadju nekog novog stranog trenera time bolje.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Nije meni ovo Milojeviceva top priprema utakmice. Mi smo od ovih dosta bolji, potpuno je bedno izaci bez krila. S druge strane, ne mozes da biras kako ces da se branis kad imas igraca manje, ali kod nas je bas duvalo u odbrani. Sreca pa ovi bas ne znaju. 

Da je izasao hrabrije, mi bi vodili vec do tog crvenog kartona. Ovako smo uspeli da iskoristimo njihov kiks i damo gol. Premalo za nekog ko je vidno bolji dosta od rivala. Na kraju cemo i uci medju 24 ekipe.

Posted
2 minutes ago, Markoss said:

Nije meni ovo Milojeviceva top priprema utakmice. Mi smo od ovih dosta bolji, potpuno je bedno izaci bez krila. S druge strane, ne mozes da biras kako ces da se branis kad imas igraca manje, ali kod nas je bas duvalo u odbrani. Sreca pa ovi bas ne znaju. 

Da je izasao hrabrije, mi bi vodili vec do tog crvenog kartona. Ovako smo uspeli da iskoristimo njihov kiks i damo gol. Premalo za nekog ko je vidno bolji dosta od rivala. Na kraju cemo i uci medju 24 ekipe.

Osim Milsona nemamo nijedno krilo. 

Nemamo ni golgetera. Niko ne zna dati gol ako nije penal ili s 5 metara na prazan gol. 

Duarte i Ivanic su promasili mnogo kolosalnih šansi. Navikli smo...

Posted

Mora ova ekipa da proigra kad - tad, dobro je što i kad igramo ovako loše skupljamo bodove. 
Grac , Malme pa Selta.. Nema odustajanja, jesmo u krizi ali svašta može još da se desi do kraja sezone. 
Ciljevi su jasni

Dupla kruna 

i proleće u evropi