Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Pobegosmo sa lopate Tutorinom Spartaku.

Izvesni Osei nas je uneredio, poigravao se sa našom odbranom i koketirao sa het-trikom. Zaboravio sam kako izgleda brz i okretan igrač, ne pamtim kad smo imali takvog.

Edited by fradler
  • Like 1
Posted
1 hour ago, fradler said:

Pobegosmo sa lopate Tutorinom Spartaku.

Izvesni Osei nas je uneredio, poigravao se sa našom odbranom i koketirao sa het-trikom. Zaboravio sam kako izgleda brz i okretan igrač, ne pamtim kad smo imali takvog.

Već vidim ponudu za njega na zimu.Nismo dugo doveli igrača iz naše lige koji nas urniše.

Posted

Odgledah nakon duže vremena jednu utakmicu u domaćem prvenstvu, i priznajem da me i dalje bole oči od vidjenog.

Miloja sam poštovao od Krasnodara i vraćanja kluba u takmičarskom smislu na mapu Evrope, iako nikad nisam voleo ni podržavao našu igru pod njim. Ali niz kvalifikacionih eliminacija je govorio u njegovu korist pa je cilj opravdavao sredstvo. Medjutim, ne mogu da se otmem utisku da što skuplji tim imamo i što bolje igrače u rosteru to Miloje manje zna kuda tera. Lil je sve samo ne dokaz suprotnog, već izuzetak i ponajviše sreća za sva tri osvojena boda obzirom na njihove promašaje u zadnjim minutama.

Ovo danas je tek skandalozna predstava, a sudeći po skorašnjim rezultatima izgleda je to naša konstanta trenutno, da ekipa koja je ciljala LS i imala penal u kvalifikacijama za to, pa spala na LE (i tu jedva, neubedljivom

igrom), ovako izgleda na terenu, da nas školuje Tutorić i dva puta poništavaju gol (onu ruku kod drugog ja nisam ni video na snimku), da nikakav koncept igre nemamo, da nema automatizma, da nam igrači prave početničke greške na nivou regionalne lige, odsutni, upitna fizička priprema već kao trademark naše ekipe pod Milojem…

Elem, sve zasluge stoje, hvala na svemu Miloje, plaketa i zlatni sat, i da se ne ljubimo… Poražavajuća misao je da nisam siguran da bi mi danas sa 5x ili 10x skupljim timom dobili onaj sa Simićem, Gobeljom, Srnićem & Co. Kako je tad bilo do trenera, tako je i sad. Nadam se skoroj smeni i makar tom Rieri, jer ovo sa Milojem je bukvalno dan mrmota… 🙄