Saxon01 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 19 minutes ago, Don Dusko said: Je li ti znas da se javis kad je sve dobro? Naravno da znam, ako je problem necu vise ni da kritikujem.
K.Dot Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mogao je i Blagoje da iskoristi ovo da te pozitivni rezultati vade iz krize kad mu je Mijatović uručio otkaz, nije loša fora.
Molina23 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Sad bi najjače bilo da izađe ona lovćenačka mafijaška kerina sa pričom - narod godinama traži neizvesno i ujednačeno prvenstvo gde svi gube, šta hoćete, pa evo dobili smo nikad jaču trku za titulu.
Markoss Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Tiknizjana moze samo Zvezda da dovede, koji crni Porto. Decko sem super motorike nema nista. Klasicno krilo koje prinudno stoji na beku, tako se krece, postavlja i trci. Nisam fan Seola kao vecina forumasa, ali je od ovog dosta bolji igrac. Na kraju krajeva, niko nikad nece dovesti beka koji je krater u odbrani, osim Zvezde. Na sve to, ni u napadu ne pravi razliku. Ne znam dal ima 2 asistencije od pocetka sezone. Sve nesto zuji, trci, ali nit centrira, nit kad centrira to lici na nesto. Najgori prelazni rok u poslednjih 10 godina, od onog kad smo doveli Garsiju, Kanjasa i tu ekipu. Radonjica isto vise ne mogu ocima da gledam. Edited 6 hours ago by Markoss 2
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Hteli mi i LŠ sa ovim igračima i pedantnim stručnjakom?!😂 Kakva Kanta od kluba na svim nivoima.Od uprave lopovske,ekipe koja je bacila milione na ove panjeve pa sve do bezveznjaka i tantuza na klupi,i na kraju do ekipe "najvernijih" sa severa sa sve Ćaci saopštenjima. Katastrofalan period u klub po svim tačkama,sferama i nivoima. Reset u svakom smislu. Edited 5 hours ago by Zadnji vezni
marmaras79 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Свлачионица је пукла. Ко зна шта се дешава задње три недеље. Очекујем да Милоје сутра у току дана буде бивши. 3
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ko god samo da više ne gledam pedantnog stručnjaka. Mislim, ako je izvesno da će Rijera doći na zimu koji je stručnjakov motiv da išta uradi po pitanju igre i forme? Hvala Pafosu. Edited 2 hours ago by Bejn
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo sta ja vidim, opet nisam ja trener i ne kazem da je sve ispravno. Prvo i osnovno sto je Miloje usrao je Duarte, on je motor ove ekipe i neko ko radi za ceo tim, izadje primi loptu odlozi je vrati se ide izmedju linija... Ti ga zrtvunes zbog Katai-a i njegovih rekorda... Ucena, koliko god da ga ljudi pljuju meni deluje najbolje od svih nasih stopera, najveci problem je sto mi nemamo stalni stoperski tandem gde bi se on sa nekim uigrao. Ovako iz glave mislim da je on danas imao najvise loptu u nogama, imao par losih dodavanja ali nista strasno. Radonjic, poslao bi ga sa juniorima da trenira do kraja sezone za onaj stav, kao da je egzibicija a ne utakmica u kojoj juris pobedu. Koja je poenta zameniti i Krunica i Baja? Covek se totalni pogubio, da je zamenio samo Baja imalo bi logike. Handel, majko sveta ko je za njega tvrdio da je kalibar Hwanga? Pa on protiv Radnika ne pravi razliku, gresi u dodavanju... Katai igra za sebe, promasi 5 sansi pa metne jednu a pritom svaki kontakt sa loptom kao da gleda da bude lep na oko, nesto je sminkerski nosi polako sa stavom da je bog ove lige. Ova dva tri meca ga biju ulaze mu jace odma se zali kuka mase rukama, a sve je to odraz nemoci. Miloje je jako ogranicen trenee, on ce posle zvezde voditi neku egzoticnu ekipu bez rezultatskog znacaja, covek nije ni pokusao sa iskoristi tiknizijana ove sezone, pa da krene mec sa 5im u odbrani (Keunicem ili Bajom), koji bi se u defanzivnon tranziciji spustali i zatvarali tu stranu dok bi Tikni igrao napadacki, fudbal se menja iz dana u dan a Miloje igra seljacki fudbal na koji je navikao jos iz Cuke. Najtuznije od svega je sto ce na kraju on nama da "ucini" i ostane do decembra dok ne dodje zamena. Umesto da ga govnjivom motkom isteraju.
Recommended Posts