fradler Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Budalesanje Učene, pa onda i Mateusa. Meni je Učena vrlo dobar 90% vremena, al' šta vredi kad napravi 2 teška sranja po utakmici. 4
Bode Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Svaka ekipa u ovom takmicenju igra brze od nas. To je cena ove nase raspale lige i trenera. 5
Borky Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Mi u napadu jedino mozemo nesto napraviti na ludilo Raeonje ili Arnauta. Ne bih se iznenadio da je Radonja dobio instrukcije da se ne trosi na defanzivu. Imamo mi finih igraca al malo ko odnjih pravi razliku.
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Treba izvesti Radonjica sad u 39. minutu cisto da ga bude sramota za ovo sto je odigrao do sad. Slihtanje navijacima i nista drugo. Nek ubaci Zarica tog kad ga je vec vracao iz Ceske. 6
No name Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne pamtim da smo ovako igrali. Ležerno, tromo, sporo, bez ikakve želje za nadmetanjem. Katastrofalna priprema utakmice. Igrači glavom ko zna gde 1
maXa88 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Markoss said: Veljkovic je jednako bedan igrac kao Ucena, samo se za razliku od Nigerijca krije od svake lopte, ne pomislja ista da presece, ne pomislja da udje u duel, vec konstantno napadaca usmerava da ide na Ucenu. Jedino zbog cega nije bio klupiran u avgustu jos je taj zato sto je Srbin. Veljkovic ne igra, ne znam sto se vodi polemika o njemu. Gresio je i Dragovic i Djiga i Milosavljevic. Jedino sto se oni, ukljucujuci i omrazenog Veljkovica nisu imali problem sa orijentacijom i osnovnim elementima fudbala. Ne secam se da su plivali i startovali na vazduh, umesto na loptu. A ovo sta igrac za termin cetvrtkom vece radi je kriminal i sramota da se jos cascava za drkanje protiv Seltika i Porta Ili da se podsetimo ko je skrivio penal ili zaplivao u prazno na Marakani. Da nije veljkovic mozda? 1
Manoly Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nemanja Radonjic je mentol koji samo lose moze da donese timu, jebes talenat kada momak ima samo promaju u glavi. Arnautoviceva povreda je katastrofa za ovu Zvezdu. Ako je teze prirode, moz se slikamo, a i ovako nismo daleko od toga. 10
TB Told Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Markoss said: Treba izvesti Radonjica sad u 39. minutu cisto da ga bude sramota za ovo sto je odigrao do sad. Slihtanje navijacima i nista drugo. Nek ubaci Zarica tog kad ga je vec vracao iz Ceske. Evo sad mu je presečen pokušaj dodavanja i nešto maše rukama, kao da mu je neko drugi kriv. 1
DelijaTb Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nacin na koji se ponasa Radonjic je sramota. Ako ga ne izbaci na poluvremenu bruka. I gol nakon njegove izgubljene lopte i lezernog pritiska. Odmahuje rukom, glavom , vratom svaki napad kad do njega ne dodje lopta. Sramota
No name Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ovo poluvreme treba zapisati u knjige kao najsramotnije poluvreme u istoriji. Svima od plate da se uzme. Milojevicu dve plate , Radonjicu tri. Edit. Gledaj ti ovog lešinara Ivanica. Crveni karton mu treba dati. Edited 9 hours ago by No name 2
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Katastrofalno poluvreme, kao da gledam Barselonu protiv Hetafea. Oni sve vreme loptu u nogama, mi iza lopte, nit napadamo, nit trcimo, nit igramo presing, nit imamo zelju da ista promenimo. Kao da igramo onaj turnir u Rusiji, doslvono takav je odnos, prijateljska utakmica. Sramotna priprema Milojevica i jos sramotniji odnos igraca na terenu. 5
suptil Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Prvih 10 minuta bilo je Ok. Posle toga smo nestali. Bleda igra. Neuverljiva.
Manoly Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Zvezda je Miloja prerasla odavno, predao se carima saradnje sa bagrom iz fotelja, pritom mu je ojacao ego i sada ovako igra izgleda u evro-mecevima protiv konkretnih, ali ne toliko kvalitetnih rivala. Sramota da ga bude. 1
Maksim Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Radonjicu sad na poluvremenu skinuti dres jednom zauvijek i to zbog ovog sirenja ruku prema saigracima i prigovaranju i to malom Kostovu.Umislio sebi splavar da je igracic neki pa da moze da postavlja pravila i kurci se prema mladjim saigracima pa ne bi mi vidio terena nikad vise. 4
JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Glavni razlog losih rezultata je, ponovicu sto hiljada puta ako treba, losa i slaba liga. Kad nemas protiv koga da igras u ligi, cim ti iole ozbiljan protivnik naidje, ti primas smesne i amaterske golove. Igra je danas losa ali i kad je dobra opet nema rezultata jer se golovi primaju kao da je takmicenje amatera.
TB Told Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Markoss said: Katastrofalno poluvreme, kao da gledam Barselonu protiv Hetafea. Oni sve vreme loptu u nogama, mi iza lopte, nit napadamo, nit trcimo, nit igramo presing, nit imamo zelju da ista promenimo. Kao da igramo onaj turnir u Rusiji, doslvono takav je odnos, prijateljska utakmica. Sramotna priprema Milojevica i jos sramotniji odnos igraca na terenu. Uobičajena Milojevićeva čekalica. Većina igrača pozadi, navodni dupli blok i čekanje da se ukaže prilika za kontru. Napravili smo jedan faul za celo poluvreme, sve nam se svodi na neke pokušaje da lopta dođe do Radonjića, što bi možda imalo smisla da njega zanima da potrči pre nego što dobije loptu. 1
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Btw, ne znam na konto cega je Handel dobio blanko mesto u startnoj naustrb Elsnika. Za sada nije bolji od ovog. 1
fradler Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Da, bas bedan odnos prema utakmici. Kao da je revijalni mec. a bodovi nam zivot znace. Milojevic je do sad makar korektno pripremao utakmice, ali ovo izgleda kao da vec sprema taktiku za Vembli, a ovima je rekao - igrajte sta hocete. Radonjic prednjaci sa bezobrazlukom, ali ako ga zameni izgubicemo i tu pisljivu mrvicu brzine i opasnosti koju mozemo ponuditi na ovom nivou.
Recommended Posts