berti Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 20 minutes ago, Bugl Khan said: Ozbiljno? Nisam znao. Lech ima drugu priču. Al nebitno, nije tema. Pogotovo drugi dio posta. Lehovi su se glupirali i nisu se drzali dogovora.
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 33 minutes ago, Bugl Khan said: Ozbiljno? Nisam znao. Lech ima drugu priču. Al nebitno, nije tema. Pogotovo drugi dio posta. Solidan pokusaj patkometrijice, ali steta za tebe sto ljude ovde boli kurac za navijacke grupe, i Zvezde, i Leha. I Dinama ili za koga vec navijas. Edited 9 hours ago by Markoss 7
Taki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 15 minutes ago, Markoss said: Solidan pokusaj patkometrijice, ali steta za tebe sto ljude ovde boli kurac za navijacke grupe, i Zvezde, i Leha. I Dinama ili za koga vec navijas. Ja bi rekao Dinamo :)
Bugl Khan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Pojavljivali su se snimci dan pre meča, jednostavno su “molili za batine”. Ne radi se to tako, bukvalno izazivaš protivničku grupu. Isto bi i mi prošli negde u Grčkoj, Turskoj, Italiji.. 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Na kraju i oni dobise batine. 😁 ”Delije” su ovakve i onakve ali su sigurno u samom vrhu “Ultra priče” .. 1 hour ago, Bugl Khan said: Ozbiljno? Nisam znao. Lech ima drugu priču. Al nebitno, nije tema. Pogotovo drugi dio posta. 1 hour ago, berti said: Lehovi su se glupirali i nisu se drzali dogovora. 1 hour ago, Markoss said: Solidan pokusaj patkometrijice, ali steta za tebe sto ljude ovde boli kurac za navijacke grupe, i Zvezde, i Leha. I Dinama ili za koga vec navijas. Hm, da.
Todo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Al udavi ovaj streber na Areni sa njegovom napamet naučenoj analizi. Još kada bi ovo bio FM. 1
Bugl Khan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Small Owl said: Koju pricu ima Leh? @Bugl Khan Ima ja mislim posebna tema, pa može o tamo. Glupo je što sam ja došao ovdje da bi počeo tu priču jer to nikoga ne zanima.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Bugl Khan said: Ima ja mislim posebna tema, pa može o tamo. Glupo je što sam ja došao ovdje da bi počeo tu priču jer to nikoga ne zanima. I ne bi trebalo nikog da zanima gde se i kada se 2 navijacke grupe tuku.
Bugl Khan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: I ne bi trebalo nikog da zanima gde se i kada se 2 navijacke grupe tuku. Kažeš nisam trebao doć na pvu temu i počet s tom pričom.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zanimljivo kako je Babicka mogao da startuje odmah kad je dosao protiv Pafosa a evo sad ga nema ni na klupi. Jos jedan pokazatelj kako diletantski sklapamo transfere.
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Seltik je baš jalov napadacki gledano, u krizi su i oni i Rendzers, tanje su obe ekipe u odnosu na pre 2 3g.
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Don Dusko said: Zanimljivo kako je Babicka mogao da startuje odmah kad je dosao protiv Pafosa a evo sad ga nema ni na klupi. Jos jedan pokazatelj kako diletantski sklapamo transfere. Navodno se povredio na treningu prekjuče. 1
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Nema šanse da kiša zaobidje zvezdinu utakmicu bilo to JSL ili Evropa...u 90% slučajeva neka nepogoda bude. Prošlo kolo u JSL munje i gromovi, sad kiša niotkuda. Edited 8 hours ago by No name
mile-r Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Babicka se povredio na treningu posle sudara sa Duarteom 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 21 minutes ago, TB Told said: Navodno se povredio na treningu prekjuče. E jbg, ja nigde tu vest nisam video. :S
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bice ovo teska utakmica za gledanje iako je dobar sastav
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ivanic I radonjic zamenili mesta...Radonjić otišao levo Jermen je tempirana bomba pozadi. Nerealno rizičan Edited 7 hours ago by No name
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nismo se bas usrecili s ovim Tiknizjanom, kad se sve sabere i oduzme. Nedovoljno konkretan ofanzivno, tanak defanzivno i sklon glupim faulovima u opasnoj zoni. 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, No name said: Ivanic I radonjic zamenili mesta...Radonjić otišao levo Vapi Radonja za levom stranom.. vratio se nazalost opet desno
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Da bi se ovi dobili treba da se igra konkretnije,da se čuva posed i davi protivnik.Oni meni nisu nikakva ekipa.Gledao sam ih protiv Kairata ništa Treba da uzmemo inicijativu a ne da im prepustimo posed i povučemo na 35 metara.ako im prepustimo posed bez ikakvog našeg pritiska nećemo imati dobar rezultat. Ali kako drugačije igrati kad Milojević diriguje da klupe. Edited 7 hours ago by Zadnji vezni
No name Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Dosta smo pasivni , puštamo ih da kombinuju na sredini bliže našem golu bez pritiska. Stojimo po 5 -6 m...od njihovih igrača sa loptom...
Recommended Posts