Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Spoiler Da li je realno da su ovo kao koregrafiju stavili?
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, No name said: Šta je tačno sramota? Istok,zapad,sever , sve puno....otvoren i jug.... Biće 45.000 ljudi....malo li je... Možda sam vidio kadar od 20min prije tekme... učinilo mi se da nema ni 30 hiljada...
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bude li Rodrigao ovako mekano išao i dalje, ima Giroud da odigra kao u najbolje dane
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Hide contents Da li je realno da su ovo kao koregrafiju stavili? Danas je Slava navijače grupe Delije
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jbg izašli smo i seli Mateusu u krilo.... Bukvalno čekali da ga primimo pa sad da krenemo
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, L' Imperatore said: Bude li Rodrigao ovako mekano išao i dalje, ima Giroud da odigra kao u najbolje dane Pa takav je igrač. Sav nekako nonšalantan, lagan, nigde mu se ne žuri. Dokazano da on ne može da čuva ovakve igrače i opet pre Veljkovića. Ajde i to, već što se i Lil dobro spremio, nisu došli samo da bi se pojavili.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Jeremija123 said: Mlitava brazilska babetina Brate nisam ni ja odusevljen reakcijom Rodriga al brate pretera ga sa vredjanjem.
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Saxon01 said: Izgubicemo glat. 0:3 Pristup je katastrofa, verovatno hteli da zatvore utakmicu, jedno Milojevku da urade al Lil za 11 minuta bolji nego mi troduplo. Bez neke ideje, ičega, skroz uplašeno
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Umije li Seol da centira po zemlji? Edited 55 minutes ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čvršći su Francuzi, za sad... Krenuli su jako, dobar presing, potpuno nas iznenadili. Za sad deluju za klasu bolja ekipa, al da vidimo...
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Previše je Stanković impresioniran svojom pripremom prvog meča, pa za drugi izgleda nije pripremao ništa. Nisu ovo Lučani, pa da im dvaput prodaš istu foru. Btw, ne znam za šta smo Arnautovića doveli, ako ne za ovakve utakmice. 1
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kod kuce igras isto kao u gostima. Kao uhvatio sam ih jednom na foru pa cu to sad stalno. 1
Summerfunk Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Sve više i više liči na Milojevku, a ne znam što to. Generalno se igra dosta lepši i protočniji fudbal od kad je Stanković tu, zašto sad zatvara utakmicu i to protiv Lila. Pa ne igra protiv sedmoplasiranog u slovačkoj ligi 😄 Moraće da menja nešto, zajebi ovo je loše
berti Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Kako Rodrigao dobije loptu, mene odmah seče po stomaku
JPM Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Kad si bolji za tri gola a das jedan to nije razlog za slavlje. Onda se desi bas ovo i kao da nisi bio bolji.
fradler Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Pita se nešto i Lil, jbg, na 8 od 11 pozicija imaju bar duplo boljeg igrača od nas. 5
No name Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Klasična milojević u pokušaju. Izašli smo bez plana, kao odradili smo ih jednom sad ćemo isto. Igramo bez krila, gde krila glume bekovi, a u sredini se guzvaju Duarte, Hendel,Krunic I Kostov.
Recommended Posts