Karakondzula! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Каже чувени Мирослав Радоман да су обе екипе "преступиле" код пенала и да је требало поновити казнени ударац, овде имамо слику која то демантује и још један је доказ да су три играча фкп ушла раније. Порука господину је да нам је одавно позната његова "правда", знамо се... У лажи су кратке ноге... Edited 3 hours ago by Karakondzula! 5
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad smo kod Mateusa... Quote Prema pisanju “ESPN-a” – Mateus bi mogao da napusti Marakanu u narednih 10 dana, jer Botafogo želi da ga angažuje do kraja prelaznog roka. Naime, tu informaciju je potvrdilo još nekoliko brazilskih medija. Istakli su da Mateus želi da se vrati u domovinu, te da pregovori idu u dobrom smeru (klubovi su navodno blizu dogovora), te da se samo čeka zeleno svetlo trenera Botafoga – Martina Anselmija. Ističu da je i Gremio želeo da ga angažuje ove zime, ali da je Botafogo sada blizu potpisa. Biće zanimljivo videti da li je Zvezda spremna da se odrekne Mateusa posle samo nekoliko meseci. Podsetimo, letos je plaćen Bragi – 1.250.000 evra. Nije isključeno da će na Marakani sačekati revanš sa Lilom i u skladu s tim doneti odluku. Ima Zvezda alternativu u liku i delu Omrija Glazera, koji je i dalje u klubu. Prelazni rok se u Brazilu završava 3. marta.
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, fradler said: Kad smo kod Mateusa... Sumnjam da je Terzic toliko oboleo. Jedino ako je postojao dogovor s Mateusom, za koji nismo znali.
Small Owl Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Neću uopšte ni da pomislim da bi ovo mogla biti istna. Čak i da ima neka klauzula, dobro pičimo u Evropi, kontam da je to i za njega izazov.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Biće baš trulo ako Mateus ode posle jedne nepune sezone. Znam da se i pre par meseci pisalo o tome da bi mogao da ode iz Zvezde, ali hvala Bogu, nije. Pišu mediji da je i njegova želja da se vrati u Brazil, tako da ono... Pretpostavljam da u klubu nisu ludi da ga puste, s obzirom na dvomeč sa Lilom. A i verovatno se to čeka. Ako prođemo - vrv ostaje, ako ispadnemo - odlazi, pa će tipa Glazer ili Guteša da brane. Mada me ne bi iznenadilo da Glazer ostane ako Mateus ode. Baš glupo nekako. Ne moš' dva dana vezati a da te ne iznenadi da najbolji igrač ide, povreda neka, nešto... 1
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne zvuci skroz nerealno, ali ja mislim da se Mateusu toliko svidja Beograd da se tek tako ne bi vratio u Brazil. Jedino ako ponude bas nenormalnu platu (sto može da se desi). Edited 1 hour ago by Milko Miller
Recommended Posts