Starakajla Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Na stranu priče o “tankovanju” ali tragedija je da nakon POLA MIlIJARDE EVRA zarađenih u poslednjih 10 godina nama u nokaut fazi evropskog takmičenja startuje jedan Lučić. Edited 4 hours ago by Starakajla 1
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago i da nam je ekipa nespremna fizički uz sve uslove koje imaju 1
berti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 32 minutes ago, Starakajla said: Na stranu priče o “tankovanju” ali tragedija je da nakon POLA MIlIJARDE EVRA zarađenih u poslednjih 10 godina nama u nokaut fazi evropskog takmičenja startuje jedan Lučić. Tragedija je u tome što to nije iznenađujuće, vec samo kontinuitet
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ocekujem hrkljus utakmicu, pa mi mozda i ima smisla ako se pokusa sa izmesanom postavom, a da Arnautovic i Kostov udju svezi kasnije u poslednjih 30-40 minuta. Lil ne moze nikoga da dobije, forma im izgleda bas grozno, ali opet je nerealno ocekivati da mozemo tamo u gostima da ih dobijemo lako. Verovatno nasa igra nece biti fluidna ako stvarno najavljeni sastav istrci na teren, ali svakako imamo sansu da sa nekih 0:0 udjemo u drugo poluvreme i probamo da resimo mec sa igracima sa klupe, a istovremeno ih i sacuvamo koliko toliko odmorne za derbi. Jer jbg, nama je Arnautovic realno najbolji igrac, a spreman je za 60-70 minuta max.
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma katastrofa nam je sve, cak nam ona raspala Selta uze bod, kakva je to ekipa sto ne moze vezati 5 pobjeda u evropi,nije to ta Zvezda kakvu mi zelimo..
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovdje neki kao da su pala sa Marsa ... Ljudi ne može vam niko zabraniti da pišete, al' nema smisla ni pisati jedno te isto 100 puta ...pogotovo ako se to nešto (čitaj Lučić) uzima van svakoga konteksta... Na početku sezone imali smo Radonjića od kojeg se dosta očekivalo, a prije svega da dovede ludu glavu u red... Milsona i Babiku plaćenih zbirno 9m .. Povređenog Olajinku... Olajinka nije bio isti nakon povrede, sa Radonjićem nije išlo, Milson promašaj, Babiku htio Miloje, ovaj slomio nogu nakon 2 utakmice... Pri tome dobar dio utakmica Ivanić je igrao na krilu da bi Kostov igrao 10ku... Jbg nije baš da je ta "katastrofa" od Lučića planirana ... A i što se njega tiče, dečko će otići u ozbiljan klub i igrati dobro... Svašta se i za Stanića pisalo pa će Bugari uzeti finu lovu... Večeras očekujem dobru utakmicu Zvezde, kao i 90% njenih evropskih utakmica ove sezone... 1
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ajde da vidimo kako ćemo izaći na teren i kako će se ti igrači pokazati najmanje je do igrača, mada jedan deo njih šuruje i tali se sa bandom koja je okupirala klub, za takve će uvek biti oštra kritika 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije Lučić problem Zvezde, skroz korektan igrač rotacije u ovom trenutku kad nemaš boljeg. Baš me briga ko će da izađe, Zvezda igra ponovo proleće u evropi, uz to za 3 dana je i derbi. Milina 😍 Što se utakmice večeras tiče, bilo bi dobro da nam se ne ponovi Rendzers, Slavija.. I minimalan poraz je prihvatljiv. Brutalan meč bi se igrao u revanšu, mislim da će i puna “Marakana” biti 12. Igrač. No dobro, predaleko sam otišao. 😁
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nema mi nikakve logike da ne igra Kostov. Pogotovo zato što ne igra Elšnik, te bi Kostov mogao da igra na svojoj prirodnoj poziciji, zajedno sa Krunićem u tandemu. Edited 1 hour ago by Shunsuke Nakamura
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam šta može da se očekuje od igraca koji ne igraju ni JSL u startnoj postavi , koji su ovde rezerve, sad da naprasno napadnu Lil I donesu rezultat?. U kojoj dimenziji i shvatanju? Sa Tri štopera nisi igrao ni jednom do sada, probao jednom -dva puta na treningu i ajde sad po prvi put u LE na gostovanju? Može da se piše šta hoće, ako se ispostavi kao tačno ovo sto navode mediji, ovo će biti skidanje gaća, predaja unapred. Klasično jajarenje i okretanje derbiju. Godinama ovde obitava grupa zasluznih I nespremnih igraca koji se tale sa upravom i onda može sve. A sad kad treba odigrati 2 utakmice za kratko vreme, guza žvaće gaće, pa nemamo snage. Pa naravno da nemate, jer vam to prolazi godinama da nemate minimum fizičke spreme i vi nastavljate. Godinama se produžuje ugovori ispusenim mustiklama koji diše na skrge ali uredno igraju, dok se deca prodaju na keca. Pitam se sta bi činili da igrate u Engleskoj, pa da redovno igrate svake nedelje jake utakmice +LŠ ....pa to bi bio pomor.
Perkos2 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago mene iskreno čudi da FKCZ nije zatražio odlaganje derbija, mada ima još vremena do nedelje
Taki Posted just now Posted just now Vjerujemo da mozemo igrati u ritmu u kom igraju sve ozbiljne lige, bez odlaganja,sto je skroz ispravno, ubjedjen sam da postava koja veceras izadje nema veze za utakmicom protiv Partizana i nekim kalkulacijama.
Recommended Posts