Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ekstremno spora ekipa..Krunic,Elsnik,Katai,Arnautovic...spori, tromi, statični. Apsolutno niko ne trci, u najboljem slučaju kaskaju. 

Ovusu ne može da igra ozbiljan fudbal sa ovom visinom i težinom. Krila poput njega protivnicki bekovi jedu za doručak. Fudbal je kontakt igra, gde on duel ne može da izdrži. I on konstantno kao i Ivanic beži unutra sa loptom gde je najveća gužva ne širi napad i odbranu protivnika. 

U defanzivi osim "zujanja" on nema šta da ponudi. Videćemo kako brani prostor i koliko može da pomogne Seolu protiv jačih ekipa kada protivnicki bek u sadejstvu sa krilnim igračem krene u napad.  

Posted

Lepa utakmica za gledanje. Pančevo ni protiv Zvezde ne odstupa od filozofije trenera tj. visokog presinga i to treba postovati, iako može da se desi da primas sedam komada kao na utakmici na Marakani. Koncentracija svakako mora da bude na maksimumu do kraja utakmice, ako hoćemo da pobedimo. 

Posted

Dobar Zeleznicar, pokusavaju da igraju fudbal, i to bez nekoliko prvotimaca i ponajboljih igraca.

Mi smo malo kilavi danas, tek nekoliko dobrih napada, svaki je upropastio Katai. Eraković deluje loše - mrzovoljno i zarđalo.

Posted
11 minutes ago, fradler said:

tek nekoliko dobrih napada, svaki je upropastio Katai.

On više nema osećaj za asistenciju, malopre Kostov oduzima loptu i trči u prazan prostor, Katai se prvo dvoumi da li da krene u dribling pa onda dodaje loptu u noge igraču Dinama.

Posted

Kostov ce sigurno biti rekordna prodaja, daleko je najzreliji i najkompletniji od svih klinaca koje smo promovisali poslednjih godina.

I mislim da za njega nema dileme da ce uspeti i igrati gde god da ode, ako ne bude neki bas jeziv izbor kluba (videti pod Mimovic i Fener).

• Like 5
Posted

Dobra uvertira pred dvomeč sa Lilom i derbijem. Lil je favorit ali ako ne dopustimo da nas pregaze sa snagom i brzinom, onda možemo da se nadamo. Bilo bi dobro ako pobede Brest danas i ne menjaju trenera. 

Posted
1 hour ago, No name said:

Ovusu ne može da igra ozbiljan fudbal sa ovom visinom i težinom. Krila poput njega protivnicki bekovi jedu za doručak. Fudbal je kontakt igra, gde on duel ne može da izdrži.

Mnogo je loše ovo pošto dolazi od lika koji je prizivao Milsona u 11

Posted
1 hour ago, Shunsuke Nakamura said:

Ozbiljna je sramota što Katai igra u prvih 11. Pišem to po ko zna koji put, ali svaki put me iznervira njegova igra. 

Katai treba da ulazi sa klupe i da u zadnjih 20-25 min pravi razliku.

Od starta, no no

• Like 1
Posted

Porođajne muke Lila iz kola u kolo. Mislim da su ipak lakši protivnik od zahuktalog Paoka u ovom trenutku i da možemo s njima da odigramo egal dvomeč.