Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, Ikac said:

Ovaj mali Stanković je kroz mlađe kategorije igrao veznog igrača ako se ne varam i odatle prekomandovan na beka, nije igrao krilo, tako da ne znam kako će to sutra da izgleda.

Na sta moze da izgleda brate moj. Duplirao je bekove desno....čist dupli blok....Levo se vraca Ivanic....Dakle krila nemamo. Odsekao je čovek krila.

U sredini imamo jako spore igrače poput Krunica I Elsnika, na sve to dodas Arnautovica,  I kao što sam naveo spore Ivanica I beka Stankovića koji će igrati desno krilo....

Doveli smo letos gomilu krila, bazirali igru sa krilnih pozicija, da bi se na tim pozicijama redjali Kostov,Hendel,Lučić, sad Stanković...budi bog s'nama.

Taktike neke šta li je već.

Posted
8 hours ago, Bobby Shurda said:

Inače Bodo Glimt pobedio Atletiko Madrid u gostima i plasirao se u drugu fazu Lige Šampiona. 

I sad gledam u sastavu koji je "Miloje neznalica" izbacio i ovog večeras samo jedan jedini novi igrač na desnom krilu (a taj što je bio starter je ušao sa klupe kasnije i dalje je u klubu) . A kod nas protiv Malmea iz tadašnje startne postave igrali Elšnik i Seol (tada na levom beku 😏) i posle su ušli Duarte i Ivanić. 

Utakmica se igrala pre manje od dve godine ljudi ispali i zadržali tim, nema  histerije a ovde od tada prodefilovao skoro trocifren broj igrača jer klub mora da živi™ a ovi izgleda u Norveškoj ne znaju kako treba da funkcioniše jedan fudbalski klub, treba da dođe dr Zvezdan sa njegovim lizačima anusa iz Sportala i Mocarta da im objasne. 

Pre toga su dobili Siti, igrali nereseno sa Borusijom u gostima i sa Totenhemom, tesno izgubili od Juventusa... U prelaznom roku su na obestecenja dati 6 miliona evra, sinoc u odlucujucoj utakmici protiv Atletika mislim da nisu imali ni jednog stranog igraca u 11. Ovako je nesto nezamislivo za nas klub.

• Like 2
Posted
1 hour ago, СтелаРоса said:

Pre toga su dobili Siti, igrali nereseno sa Borusijom u gostima i sa Totenhemom, tesno izgubili od Juventusa... U prelaznom roku su na obestecenja dati 6 miliona evra, sinoc u odlucujucoj utakmici protiv Atletika mislim da nisu imali ni jednog stranog igraca u 11. Ovako je nesto nezamislivo za nas klub.

Prebaci im na dve-tri sezone Terza&co (sinovi) ekipu sa Mrkelom i Marinom pride,pa ćeš da vidiš kako će da gule po norveškim gudurama umesto po terenima ekipa liga petice.

Posted

Imali smo dosta puta i ovde upise i radovanje kad terza megija proda nekog klinca koji nije sastavio ni sezonu u Zvezdi

jednostavno u Srbiji je mafija preuzela fudbal a mafija ima i svoje novinare i svoje navijače i svoje poslušnike

• Like 2
Posted

Bode je toliko dobro igrao godinama unazad da će igrati u kvalifikacijama za LŠ i pored toga što im je izmakla titula za bod.

Šampion Viking kao i Tromse i Bran imaju takođe po 4-6 stranaca a i među njima mahom iz ostalih skandinavskih zemalja. Veoma zanimljive stvari, ako neko prati više šta se dešava mogao bi da objasni da li je došlo do neke promene sistema i šta su razlozi napretka, pošto jedan niz godina Norvežana nije bilo nigde, a i reprezentacija je bila veoma loša.

Večeras se nekako nadam dobrom rezultatu. Biću na stadionu tako da mi je drago da je Aspas najavljen u startnoj na više mesta, kao i Markos Alonso. Takođe mi je drago što ću videti Mingezu, a i Brajan Saragosa je negde najavljen u startnoj, drugde nije, ali svakako očekujem da uđe u nekom momentu.

• Like 1
Posted

Malopre gledam intervju sa nekim spancem iz Galicije koji je zavoleo Zvezdu kad je kao decak gledao nase gostovanje protiv Bordoa i tragicno ispadanje, isao na gostovanja u Portugal itd, ima nekoliko dresova i veceras navija za nas jer je inace navijac Deportiva. Kao dolazio u Valjevo da uci srpski :).