Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Koliko je meni poražavajuće kad vidim koliko malo publike ima na Marakani, ali i na drugim stadionima (ako se tako mogu nazvati neki od njih). Da skoro nikog ne zanima fudbal... Pa čak i košarka, kad Zvezda igra ABA ligu. Kao da je samo uža rodbina došla. Baš bih voleo da nekada ponovo stadion(i) budu donekle puni. Ali sumnjam. Čak i u Evropi ne bude pun, osim ako ne dolaze Barselona, PSG... Ja ne znam što ne naprave stadion kao TSC ili Lagator. Izbaciš atletsku stazu, smanjiš kapacitet kad vidiš da ljude boli kurac. Prijatnije za oko, a i tad bi stadion izgledao punije dosta. I još je "moderan" stadion. Ne znam ni šta treba da se desi da stadioni ili Marakana bude puna na ovakvim utakmicama. Čime da ih dovedeš? Da li bi stadion bio pun ako je na čelu kluba recimo Vidić? Šta je neko realno rešenje?
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne znam zašto nije moglo ovako i u prethodnik 5-6 utakmica? Je l to zapinju zato što je Milojević bivši trener ili im se baš danas igra fudbala? Nema Kataia danas? Šta je ovo?????? Kad oni misle da će da obori rekord ako ne igra? Makar povređen, na jednoj nozi ili u kolicima? Edited 4 hours ago by Summerfunk
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Igor_ said: Ovo Miloje poslao pomocnika da daje izjavu? Nije se obratio medijama ni pre ni posle utakmice. Rekao bih da se priprema zvanican oproštaj.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Po Mozzartu promocija Stankovica prekosutra, ugovor do 2028 Edited 3 hours ago by Milko Miller
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Milko Miller said: Po Mozzartu promocija Stankovica prekosutra, ugovor do 2028 A daj hahahahahahahahahah 💀💀💀💀💀💀💀 1
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 31 minutes ago, Milko Miller said: Po Mozzartu promocija Stankovica prekosutra, ugovor do 2028 Još jedan razlog više što me "Rajko" videti neće do daljnjeg,kao što se i ne viđamo već neko duže vreme.Takođe ovo je druga sezona gde ne obnavljam sezonsku. Kakvo uriniranje po facama navijača,kakav bezobrazluk i odsustvo bilo kakvog plana,napretka i vizije.Ovaj plan otišao Kurta da uzjaše Murta je sjajno samo iz ugla Terza&Co firme koja izvlači lovu i preko ovih trenerskih marioneta,koji nisu gadljivi na kombinacije,ostvaruju svoje a ne ciljeve kluba kojim rukovode.Ako je ovo tačno,što se mene tiče za dalje ...boli me ona stvar i za klub i za rezultate istog.Ova bagra mi je ogadila kako fudbal,tako i praćenje kluba za koji navijam.Katastrofalni potezi koji će klub unazaditi.I kad se ovi povuku neće ostati kamen na kamenu.Marš iz kluba bagro šobicarska-lopovska Dejan Stanković trener budući?!xaxaxa Od muke ću vikati Miloje ostani a ja sam sve samo ne njegov fan. Edited 3 hours ago by Zadnji vezni 1
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam svestan, kao uostalom i vecina vas, da nema tog ozbiljnog imena koji ce doci da radi sa ljudima koji cine upravu Crvene Zvezde i da niko nece da se uplice u njihova mesetarenja, kombinacije i slicno. Jedna potpuno nezdrava sredina za rad, vec dugo, dugo. Sama cinjenica da oni dovode ovog, a necu ni ime da mu spomenem, koji pritom nije prelazno nego stalno resenje, govori za sebe. Amatercine da vecih nema. Opet cemo gledati nervozu, svadju sa novinarima i tepanje Mici, Saletu i ostalim nedodirljivim legendama. Kao navijaci ovog kluba smo taoci gore pomenutih i sve sto mozemo da uradimo je bojkot do nekih lepsih i zdravijih vremena.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pre svega veliko hvala Vladanu Milojeviću. Dupla kruna kad klub nije znao gde udara nakon Bahara. Oživeo Šerifa, Mimovića.. Napravio rekordne transfere sa Milosavljevićem i Maksimovićem. Ušao u Lš, pamtiće se petardiranje Štutgarta, pobeda u Bernu.. Zvezda je odavno prevazišla njega kao trenera, iskreno mi je drago što će ponovo otići kao jedan pravi gospodin, bez kukanja na ovog i onog kako neki treneri u fudbalu, pa i u košarci rade. Definitivno je dao maksimum, ali nekad to nije dovoljno. Miloje, hvala! 4
nunilo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam odusevljen likom i delom Milojevica ali za novog/starog on je trenercina. Moja nezainteresovanost za fudbalski klub ce postati jos veca. 5
Мџе Posted 35 minutes ago Author Posted 35 minutes ago 2 hours ago, Bode said: Ja sam svestan, kao uostalom i vecina vas, da nema tog ozbiljnog imena koji ce doci da radi sa ljudima koji cine upravu Crvene Zvezde i da niko nece da se uplice u njihova mesetarenja, kombinacije i slicno. Jedna potpuno nezdrava sredina za rad, vec dugo, dugo. Sama cinjenica da oni dovode ovog, a necu ni ime da mu spomenem, koji pritom nije prelazno nego stalno resenje, govori za sebe. Amatercine da vecih nema. Ali baš, baš dosta sredina je ovakvo. Skoro cela južna Evropa funkcioniše na ovaj način. Pogledaj Oviedo šta radi ove sezone ili Grčku, Tursku itd. Jedini razlog zašto nema boljeg trenera je to što ne žele.
Recommended Posts