Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Koliko je meni poražavajuće kad vidim koliko malo publike ima na Marakani, ali i na drugim stadionima (ako se tako mogu nazvati neki od njih). Da skoro nikog ne zanima fudbal... Pa čak i košarka, kad Zvezda igra ABA ligu. Kao da je samo uža rodbina došla. 

Baš bih voleo da nekada ponovo stadion(i) budu donekle puni. Ali sumnjam. Čak i u Evropi ne bude pun, osim ako ne dolaze Barselona, PSG... Ja ne znam što ne naprave stadion kao TSC ili Lagator. Izbaciš atletsku stazu, smanjiš kapacitet kad vidiš da ljude boli kurac. Prijatnije za oko, a i tad bi stadion izgledao punije dosta. I još je "moderan" stadion.

Ne znam ni šta treba da se desi da stadioni ili Marakana bude puna na ovakvim utakmicama. Čime da ih dovedeš? Da li bi stadion bio pun ako je na čelu kluba recimo Vidić? Šta je neko realno rešenje?

Posted (edited)

Ne znam zašto nije moglo ovako i u prethodnik 5-6 utakmica? Je l to zapinju zato što je Milojević bivši trener ili im se baš danas igra fudbala? Nema Kataia danas? Šta je ovo?????? Kad oni misle da će da obori rekord ako ne igra? Makar povređen, na jednoj nozi ili u kolicima? 

Edited by Summerfunk