Molina23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ako je cena odlaska kriminalnog klana, njihovih slugica i jeftinih pomagača - gubitak titule, možda to ispadne i lekovito. Da 6 meseci igraš bez i jednog krila i svedeš ekipu na - podaj Kataiju i Mirku d'izmisle nešto, to može samo OKG koja lopatama iznosi pare iz kluba i ne jebe živu silu za posledice. Sve je pod kontrolom, čemu histerija. Čekamo Dakijevu ušećerenu godišnju anal lizu i šiljenje mikro penisa na fantomsku borbu sa Dinamo Zg. Vodimo u repersažu, jebemo mame. Edited 8 hours ago by Molina23 6
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Igor_ said: Ne igraju 2 igraca, doveo je Handela kojeg je opisivao kao De Brujnea, covek nema blage veze sa fudbalom. Doveo je Babiku Milsona Baja ovog cirkuzanta koji glumi beka po levoj strani.... I pored svega toga ja sam do sad u ligi video jednom da nase krilo prodje dva igraca i to danas Zaric. Zvezda je talac dva igrača posebno Kataija, zbog kojih nam se igra raspada. Duarte ni minut ne igra na svojoj poziciji zbog Kataija, Tiknizjana saigrači (naročito Ivanić) ne poštuju kada kreće u napad, jer prednost ima Katai. I protiv Vojvodine i protiv TSC nam se igra u celosti raspala nakon izlaska Tiknizjana, jer nema ko da potrči na toj strani i uradi nešto smisleno sa loptom. Celu polusezonu se postava formira prema Kataiju i Ivaniću. Ali dobro, prosečan navijač će najklakše da napadne zle strance Duartea i Tiknizjana, zato što nisu uzeli loptu i predriblali sve do kraja. Evo mogu da okačim i update Quote Inače jedno malo poređenje, Katai je prošle godine u regularnom delu prvenstva, bez plej ofa odigrao 20 utakmica (od 30), ukupno 928 minuta (prosečno 46,7 minuta), dao 12 golova i imao osam asistencija, ove sezone posle 15 kola, odigrao je 12 utakmica, ukupno 867 (prosečno 72,2 minuta) uz 13 datih golova i 0 asistencija. Posle 19 kola, odigrao 16 utakmica, ukupno 1.171 minut (73,2 u proseku), 16 golova i 1 asistencija. Bukvalno je povećanje njegove uloge srazmerno broju prosutih bodova. 4
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 27 minutes ago, Don Dusko said: Steta sto ovo ne udje jbt. Predstavljaš se kao navijač Zvezde i navijaš za protivnički klub? 1
TB Told Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 15 minutes ago, rodriguez said: ko je potrešen? 🤔 ovako ni komšije ne pišu o ostoji kao vi o miloju Preblago se piše o njemu. 1 3
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Predstavljaš se kao navijač Zvezde i navijaš za protivnički klub? Pa sto pre upadnemo u rupu pre cemo iz nje izaci.
Milko Miller Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 minutes ago, Molina23 said: Ako je cena odlaska kriminalnog klana, njihovih slugica i jeftinih pomagača - gubitak titule, možda to ispadne i lekovito. Da 6 meseci igraš bez i jednog krila i svedeš ekipu na - podaj Kataiju i Mirku d'izmisle nešto, to može samo OKG koja lopatama iznosi pare iz kluba i ne jebe živu silu za posledice. Sve je pod kontrolom, čemu histerija. Čekamo Dakijevu ušećerenu godišnju anal lizu i šiljenje mikro penisa na fantomsku borbu sa Dinamo Zg. Vodimo u repersažu, jebemo mame. Znas i sam da se ovo prvo neće desiti tj. ili ostaje sve kako je ili će biti fudbalskog ekvivalenta rokade Covic-Drcelic. 2
L' Imperatore Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 hours ago, Мџе said: I onda zašto Nair izgleda loše. Čovek underlap-uje a ovaj mu šalje ovo govno od pasa. Em što je pas katstrofalan, em što u ovoj situaciji uopšte ne treba da ide na Tiknizijana, pošto je zatvoren. Neko sa boljim pregledom igra i fudbalskim IQ-jem vidi da on odvlači dva protivnička igrača, i iza sebe otvara lep prostor na ivici 16 gde bi trebao da ide ovaj pas 4
TB Told Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Na donjem snimku su radijusi kretanja tri igrača, Kataia, Ivanića i Duartea. Lako će se utvrditi ko je ko. Dvojici se skoro preklapaju radijusi, a treći koji je nominalno centarfor je više vremena proveo bliže centru nego šesnaestercu. I onda je Duarte kriv što ne daje golove.
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Podsetila me je ova utakmica na Radnik posle Brage..
Manoly Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Podsetila me je ova utakmica na Radnik posle Brage.. Podseca na vise utakmica u proslom periodu srozavanja po domacim livadama. Biti iza ovog i ovakvog Pfk, sa tako skupim timom je zaista perfetamente. Bravo, bravo, bravo!
Мџе Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Bruno stalno igra tako. Voli da igra kao lažna devetka i to je njegov forte, zato mi je i omiljeni igrač u Zvezdi. Realno mu je forma u padu kao i uostalom skoro svim igračima. Verovatno jedino nije Mateusu i Kruniću i onda ne možeš nikome pravedno da sudiš u ovakvim okolnostima. Što pre neki strani trener. 1
crni96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Odradit Mladost za vikend i sreća pa ide pauza, da se malo posložimo i saberemo 1
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, crni96 said: Odradit Mladost za vikend i sreća pa ide pauza, da se malo posložimo i saberemo Upravo tako. Dovedemo par pojačanja, prezimimo u evropi i svim silama napadnemo “duplu krunu” Sa Dekijem smo se izvukli lagano sa -5! lepo je biti jesenji sampion, ali to na kraju apsolutno nista ne znači. 1
crni96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Upravo tako. Dovedemo par pojačanja, prezimimo u evropi i svim silama napadnemo “duplu krunu” Sa Dekijem smo se izvukli lagano sa -5! lepo je biti jesenji sampion, ali to na kraju apsolutno nista ne znači. Ma ne brine me iskreno ovih -4. Uvjeren sam da ćemo u drugom dijelu sezone pokidat i pokazat da smo 3x bolji tim od ostatka lige. Plus dugo je do kraja, tud je i PO (kojeg nisam ljubitelj) a i Partizan ce sigurno imat kikseva. Ne bi me iznenadilo i za vikend protiv imt da bude X. Pa i Napredak je bio egal utakmica. I ako su poveli 2:0. Dali prvi i nakon par minuta penal. Posle čupanje.
Markoss Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Tri pojacanja, da zbijemo redove, da se zategnemo, da se konsolidujemo i sve cemo osvojiti. Vladan je legenda kluba, ne zasluzuje da ode na ovakav nacin. Nikada mu necu zaboraviti Krasnodar. Ako pak odluce da treba da ide, neka se vrati Dejan. S njim smo igrali lep fudbal, i on je takodje legenda kluba. Veliki je zvezdas koji energijom motivise publiku i ekipu. Ali o tom potom. Ne treba zaboraviti ni veliku rezervu koju imamo u fudbalerima poput Badja i Babike. Ako bi oni proigrali recimo, sigurno bi imali dve opcije vise. Ne treba zaboraviti ni ove pehove sa povredama Radonjica i Aranutovica. Tu bas nismo imali srece. Nazalost, povrede nekad udare i na najvece profesionalce. Ne sumnjam da ce se top spremiti na zimu i naspanovati docekati prolece kada ce nam biti dve glanve napadacke opcije. Verujem da ce i Marin odraditi sjajan posao u januaru, ipak je covek sa fudbalskim pedigreom. Ne treba zaboraviti dane kada smo bili pred gasenjem. Uvek se toga treba setiti i dati punu podrsku. Da se napuni Marakana protiv Mladosti sledeci vikend! Nadam se spotu i pozivu i voleo bih da glume Trojpec i Denis Muric. Edited 6 hours ago by Markoss 2 5
Gromovnik Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Upravo tako. Dovedemo par pojačanja, prezimimo u evropi i svim silama napadnemo “duplu krunu” Sa Dekijem smo se izvukli lagano sa -5! lepo je biti jesenji sampion, ali to na kraju apsolutno nista ne znači. Na 30 igraca koje imamo, da dovedemo jos 10. Na desetine miliona evra bacenih na polufudbalere, da bacimo jos 10-15.... Neki ovde od drveca sumu ne vide. Kiks protiv TSC...nema veze dobili smo Lil Kiks protiv Javora ....nema veze dobili smo Lil Kiks protiv Radnika....nema veze dobili smo Lil Kiks protiv ....nema veze, dobili smo Lil Neki srpskoligasi igraju smisljeniji i lepsi fudbal od nas....nema veze, dobili smo Lil Igra nam je celu sezonu go qrac....nema veze, dobili smo Lil.... 1
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 21 minutes ago, Мџе said: Što pre neki strani trener. Računa li se ako priča italijanski jer je tamo igrao dugo? A nije stranac, ali parla talijanski ko domaći? E, da... Zna malo i ruskog jer i tamo malo nešto radio. Kontam da je i mađarskog nešto naučio Edited 6 hours ago by Summerfunk
crni96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A vidis Bađo, Babika sve su to imena od kojih se ocekivala velika pojacanja. Realno koliko je igraca podbacilo i kako nemamo klupu mi smo top. Jbt radonja kao da i nije u klubu. Arnaut mi je ono sta da kazem, ime samo... ivanic igra najlosiju sezonu, katai me nervira koliko je los i koliko nije ovaj nivo. Milson tragedija. Nogom u dupe da se udaramo za sad.
Diogen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa znate kako, ja sam samo svratio da vidim da li je neki pedantni tabeličar izvukao tabelu sa vrednostima fudbalera TSC-a i ukupne vrednosti kluba. Ali vidim mrka kapa, biće da se zaturila izmedju tabela Pafosa i Partizana… Elem, odlična fudbalska predstava a naša igra brza, precizna, efikasna… Utakmica za uživanje što bi se reklo… 👏 I da ponovim, ako već nismo, Miloja zacementirati novim ugovorim koliko još večeras, ugrabiće nam ga neki Porto ili Lil, daleko bilo… Sutra ujutru kafica, komp, bensić, a po internet portalima naslovi “Partizan jesenji prvak”. Mehh, ništa to ne znači, reče Miloje mudri. I bi nagradjen salvom aplauza i huka sa vernog severa, dok klubu padaju koeficijenti i renome, a vodjama tenderi… Kad malo bolje razmislim - i nismo za bolje. Mi i Miloje, krpa i zakrpa, Stanlio i Olio, dupe i noša… Pućkaj terzo, i ne brini za manastir tabele… 😎
Manoly Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Markoss said: Tri pojacanja, da zbijemo redove, da se zategnemo, da se konsolidujemo i sve cemo osvojiti. Vladan je legenda kluba, ne zasluzuje da ode na ovakav nacin. Nikada mu necu zaboraviti Krasnodar. Ako pak odluce da treba da ide, neka se vrati Dejan. S njim smo igrali lep fudbal, i on je takodje legenda kluba. Veliki je zvezdas koji energijom motivise publiku i ekipu. Ali o tom potom. Ne treba zaboraviti ni veliku rezervu koju imamo u fudbalerima poput Badja i Babike. Ako bi oni proigrali recimo, sigurno bi imali dve opcije vise. Ne treba zaboraviti ni ove pehove sa povredama Radonjica i Aranutovica. Tu bas nismo imali srece. Nazalost, povrede nekad udare i na najvece profesionalce. Ne sumnjam da ce se top spremiti na zimu i naspanovati docekati prolece kada ce nam biti dve glanve napadacke opcije. Verujem da ce i Marin odraditi sjajan posao u januaru, ipak je covek sa fudbalskim pedigreom. Ne treba zaboraviti dane kada smo bili pred gasenjem. Uvek se toga treba setiti i dati punu podrsku. Da se napuni Marakana protiv Mladosti sledeci vikend! Nadam se spotu i pozivu i voleo bih da glume Trojpec i Denis Muric. Markose, ko te ne zna... 6
Summerfunk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Još samo 97 golova i Katai postaje #1 strelac u istoriji Zvezde! Svaku po 90' i da svaku da gol, nekad dva, nekad tri... Lagano za godinu i možda malo jače (ako ga stigne umor, povreda...)
rodriguez Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago koji povodom je na utakmici danas bila istaknuta i mađarska zastava, pored srpske?
Recommended Posts