Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)
3 minutes ago, Don Dusko said:

Ma dobro imamo rezlutate u Evropi....Sta je problem? Nema veze sto nam Partizan sa decurlijom bezi 4 boda.

Pa kada imamo jajaru na klupi. Uz sve zaslužene kritike za upravu, za igre u prvenstvu je zaslužan samo Milojević, koji će na na kraju od legende koja je zaslužna za oporavak kluba biti upamćen kao nesposobni ziheraš.

Edited by TB Told
Posted

Kakvi su majstori u upravi, ekipa je svake godine sve slabija i slabija a sada smo došli do toga da nemamo ni izmene. 

• Like 2
Posted

Ali izgubiti titulu u ovoj konkurenciji mislim da je jedna od najvećih bruka FKCZ.

Čestitke svima od mafijaša i lopova iz uprave do pedantnog stručnjaka na klupi.

Marš iz kluba bagro!!!

• Like 4
Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Kakvi su majstori u upravi, ekipa je svake godine sve slabija i slabija a sada smo došli do toga da nemamo ni izmene. 

Bez zajebancije sad, ali stvarno to treba umeti. Da pred sezonu kažeš da su ambicije Liga Šampiona i ulazak u 24. do toga da ti par meseci nakon te izjave nemaš ni koga da ubaciš u igru, jer klupa faktički ne postoji. Vodiš povređenog Arnautovića koji igra pod blokadama i svako malo se vata za nogu.

Iz godine u godinu praviš više milionske transfere, obaraš rekorde, prihode od igranja LŠ... I ti nemaš koga da ubaciš protiv mučenog TSC-a koji je jebeno 11. u ligi. Čestitke Terziću, Milojeviću, Marinu i Mrkeli! 

• Like 7
Posted
2 minutes ago, K.Dot said:

Nemamo trenera koji bi umeo i smeo da izvrši izmene. Za ovo u prvenstvu se ne sme skinuti ni procenat odgovornosti sa bednog Milojevića. Još pre pola sata sam napisao da ćemo nakon njegovih izmena biti samo bezopasniji. 

Posted

Ovaj poslednji faul Mirka Ivanica, gde nije pipnuo coveka a ovaj pade kao da mu je slon stao na nogu, je odraz onoga kako i mi nekad igramo u Evropi, tzv. "zatvaranje utakmica"... pa ti se to kad-tad vrati na isti nacin. 

Posted

Ivanić je dokazao u četvrtak da može biti koristan kada mu se otvori sredina.

Kakav zajeb da se digne mali Zarić, samo da bi se probao neki hibrid sa 2 špica. Bukvalno posle 10 minuta je Milojević shvatio da je Duarte ove sezone teška kanturina koja ni na svojoj prirodnoj poziciji ne isporučuje, pa je i njega digao i probao nešto sa Handelom

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Marin doveo Kataija i Ivanića?

Ne igraju 2 igraca, doveo je Handela kojeg je opisivao kao De Brujnea, covek nema blage veze sa fudbalom. Doveo je Babiku Milsona Baja ovog cirkuzanta koji glumi beka po levoj strani....

I pored svega toga ja sam do sad u ligi video jednom da nase krilo prodje dva igraca i to danas Zaric. 

• Like 3
Posted
1 minute ago, Lucky 6 said:

Ivanić je dokazao u četvrtak da može biti koristan kada mu se otvori sredina.

Kakav zajeb da se digne mali Zarić, samo da bi se probao neki hibrid sa 2 špica. Bukvalno posle 10 minuta je Milojević shvatio da je Duarte ove sezone teška kanturina koja ni na svojoj prirodnoj poziciji ne isporučuje, pa je i njega digao i probao nešto sa Handelom

Dok je taj Duarte bio u formi nasa igra je licila na nesto.A tesko da moze da dodje do svojih situacija kada mora da pokriva Aciku Kataia.

Posted

Mada i mi smo da ne kažem šta od navijača. Dok smo prvi godinama,jebeš titulu u ovakvoj ligi,ko gleda itd. A sad kada nam titula izmiče,svi smo potrešeni, i pričamo o istoj. Mislim ovo se odnosi i na mene.

Partizan je toliko loš da mu ni 4 boda neće biti dovoljno,ali ako se ovde pročisti ekipa dobrano i trener naravno koji sam broji dana do odlaska.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ali kakva je trenerska Kanta ovaj naš stručnjak na klupi???

Taj bi od Yamala napravio Lučića,a od Halanda Pavkova.

Kakva je to trenerska *ajara i piksla.Jedan običan beskičmenjak i poslušnik bez rominga.Demagog,prepotentni šatro gospodin.Oterati ga još večeras.A za njim neka mu krenu poslodavci i gazde.

Šta kažu "najverniji" ,hoće li opet postrojavati igrače dok uprava i trener imaju status božanstva?I oni su postali bušan kurton.

Sramota polu sezona,sramotan prelazni rok ,sramotna igra i po meni titula koja odmiče.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted (edited)

Učena, Handel, Badžo, Babika, Milson= 20 miliona za teške bezveznjake... Savio i Kadu iz Zete što je doveo Radojica su Ćavi i Inijesta za ove prevare... dokle će Marin i Mrkela da jašu?!!? 

Miloje napravio si rezultat u LE, titulu ćeš izgubiti ostaneš li... idi sam bagra nek se čupa sama... sami su i sastavili ovo...umalo da zaboravim onog skakavca po levoj strani za koga je Rodić Maldini lično...

Edited by dunaj95
Posted
1 minute ago, rodriguez said:

ko je potrešen?

🤔

Kada dobijamo ovde u našoj ligi ovde nema 5 postova u toku iste, od kako smo u govnima već mesec dana, stranice se štancaju...možda ja loše tumačim iste,moguće.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Dok je taj Duarte bio u formi nasa igra je licila na nesto.A tesko da moze da dodje do svojih situacija kada mora da pokriva Aciku Kataia.

Ma Duarte od meča sa RKG-om ne igra ništa nevezano za Kataija ili nekog drugog. Danas 2 puta ulazi u solidne situacije gde je imao sasvim dovoljno prostora da iste završi šutem, prvi put jednostavno gubi posed, drugi put pada na dupe jer je teo da se rve. Pritom uđe u seriju grešaka i onda ne možeš da ga iščupaš.

Katai je posebna priča. Prva stvar koju će novi trener morati da uradi je ta da ga prebaci na relaciju klupa-tribine