Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Tri pobede zaredom bez primljenog gola po 1:0 će biti upisane u istoriju kluba i pamtiće se sigurno još dugo. Zašto ekipa ne igra sa svaku utakmicu u istom tempu i sa istim pristupom je večito pitanje. U ekipi Zvezde ima prilično kvalitetnih i iskusnih igrača i uz par mladih igrača trebalo je da celu jesen meljemo, možda jedino Porto nije mogao da se dobije. Međutim gledali smo svašta od ekipe koja puno košta a često izgleda kao grupa penzionera. Zvezda mora i može bolje.

• Like 2
Posted

spacer.png

Pozdrav za dezurne kriticare od najboljeg Zvezdinog trenera u 21. vijeku.

Nakon 6 kola Crvena zvezda ima 10 bodova u Ligi Evrope i iza nje su timovi sa sledecim vrijednostima igrackog kadra (po Transfermarktu):

- Lille (215 miliona €)

- Paok (93 miliona €)
- Celta Vigo (141 milion€)
- Celtic (125 miliona €)
- Feyenoord (239 miliona €)
- Salzburg (130 miliona €)
- Nica (178 miliona €)

I uvijek hvaljeni i uzdizani Dinamo Zagreb.

+ Stopostotna sansa Duartea nas je dijelila da i protiv Porta u gostima uzmemo sva tri boda.

Korak po korak, jos dvije utakmice imamo i vjerujem da cemo dodatno popraviti poziciju na tabeli, samo ne znam sta ce onda dezurni kriticari da rade, samo da ne puknu od muke.

Velika si Zvezdo, veliki si Miloje.

• Love 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Milko Miller said:

Daleko od toga da je već sigurno da su 10 poena dovoljna za prolaz. 

Samo projekcija koliko bi bilo dovoljno za 24. Ostaju Šveđani i Španci za kraj.

Posted
1 hour ago, Sokmeniki said:

Nakon 6 kola Crvena zvezda ima 10 bodova u Ligi Evrope i iza nje su timovi sa sledecim vrijednostima igrackog kadra (po Transfermarktu):

- Lille (215 miliona €)

- Paok (93 miliona €)
- Celta Vigo (141 milion€)
- Celtic (125 miliona €)
- Feyenoord (239 miliona €)
- Salzburg (130 miliona €)
- Nica (178 miliona €)

A Pafos?

Posted
20 minutes ago, diego said:

A Pafos?

E o ovom upravo pricam.

10 bodova u LE, nadomak prolaska u narednu rundu - A Pafos?

Pobjeda protiv Lila (ozbiljne ekipe iz lige petice) - ma pustio to Lil nisu ni zapinjali.

Pobjeda protiv prvaka Rumunije i Austrije u gostima - ma krs su oni nikakav uspjeh to nije, bila bi sramota sve osim 3 boda

Ali zato nakon poraza od Brage i Porta u gostima - sramota, kako si to mogao, neznalico, Braga te rutinira 

U ligi kad dobija redom - ma ovaj liga je smece, nezanimljiva, pobjednik se unaprijed zna, namjesteno, sklanjakica...

U ligi kad se izgubi utakmica - sramota, katastrofa, napolje iz kluba, bruka od koga gubis....

Ja sam davno rekao - najgori navijaci na svijetu. Kunemo se nesto u ovaj klub koliko ga volimo, a kada bi bila situacija da se na neki nacin trebamo zrtvovati za klub ili pruziti podrsku u najtezim trenucima 90+% navijaca bi ostalo kuci uz frazu da nije to njihov problem...

• Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, Mile1 said:

Vidim dan zalosti za ljubitelje mirka poledice i zeljka pantica, tek ce da boli

Drs' se ti informacija i rekla kazala iz kluba, nemoj da se blamiras u analizama utakmica

Posted (edited)
6 minutes ago, Golijat said:

Drs' se ti informacija i rekla kazala iz kluba, nemoj da se blamiras u analizama utakmica

Ako ti kazes onda ok

Edited by Mile1
Posted
8 hours ago, Milko Miller said:

Ne, ali za fazu eliminacije možemo tri nova igrača da registrujemo. Mora da dodje jedno kvalitetno levo krilo, tu nema dileme. Pored toga ja bih video da prodajemo Bruna pre ulaska u zadnju godinu ugovora i da nadjemo Serif tajp špica koji će da podeli minute sa Arnautovicem na poziciji špica. U teoriji treba nam i pravi komandant odbrane i desno krilo ako od Babike nema ništa. Ali to je realnija priča za leto. Treba i videti šta ćemo sa Seolom. I njemu ugovor važi do kraja sledeće sezone. Ja bih svakako voleo da ostane i nudio novi ugovor, ali rekao bih da on hoće da menja sredinu. 

E to je onda problem, jer dosta njih ja mislim da leti sad na zimu, tako da sastav koji je igrati ta 2 meča biće jako šaren.

Ma jednostavno je, nama trebaju 2 krila, Elšnik ide,umesto njega mnogoooo brža zamena, i tehnički bolji igrač, jer trio Elšnik,Handel,Krunić, se mora pod hitno razbiti. I jedan špic, jer Arnautović nije pouzdan jer često odsustvuje.

Posted
5 hours ago, Sokmeniki said:

U ligi kad dobija redom - ma ovaj liga je smece, nezanimljiva, pobjednik se unaprijed zna, namjesteno, sklanjakica...

Bas me interesuje sta imaju reci ovi sto godinama furaju ovu pricu, narocito komsije, da li ovo vazi i nakon ovoliko kikseva Zvezde u ligi

• Like 1
Posted

Imamo dosta vremena da se kroz domacu ligu malo konsolidujemo dobrim partijama i pripremimo za naredna dva meča u ovom fazi Lige Evrope.  I kada dodje utakmica sa Malmeom, da ne bude ono naše: ,,Dobićemo ih, dobićemo ih,...ma to je sigurna pobeda". Borižemo se za pobede u obe preostale utakmice, pa za koje mesto i dalji put bude dovoljno.

Posted

Svaki put moram da se ponovim… Milojević ima sjajan stručni štab koji radi posao na nivou liga petice, izuzetni stručnjaci… E sad koliko plata, premija, rata, nisu dobili… to je već pitanje za neke druge strukture…

Posted
7 hours ago, diego said:

A Pafos?

A kako igra Pafos u LŠ?I gde je trenutno na tabeli. Kada shvatite da ne igraju uvek budzeti.

23 minutes ago, Blade said:

Imamo dosta vremena da se kroz domacu ligu malo konsolidujemo dobrim partijama i pripremimo za naredna dva meča u ovom fazi Lige Evrope.  I kada dodje utakmica sa Malmeom, da ne bude ono naše: ,,Dobićemo ih, dobićemo ih,...ma to je sigurna pobeda". Borižemo se za pobede u obe preostale utakmice, pa za koje mesto i dalji put bude dovoljno.

Ta dva meča u LE idu pre početka naše lige, nažalost.