Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Otišao sam na 2 minute dole u dnevnu. Vraćam se, gledam 0-1 na semaforu. Čujem komentatora da je ofsajd bio. I sad ga dade Ivanić. Juuuuu hahahaha 

Edited by Summerfunk
Posted

Kao sto sam napisao par sati ranije, Miloje je saučesnik u obogaljivanju i čerupanju ekipe inače solidnog potencijala i sa onih par takodje utopljenih klinaca tu je mogla da se gradi fina priča. On će Stankeli ostaviti go q od ekipe, koju bi ona sa Dragom, Sanogom, Kangom i Benom odučila od fudbala.

Ovi su očajni, ali smo mi tek jadni. Ovi nosu videli 40 miliona € od prodaje ove godine, i preko 300 miliona € u zadnjih 8 godina. Nakon svih tih miliona kamiona OVO je naša realnost, penzosi Veljković, Katai i Ivanić, fudbalske analfabete Milson, Rodrigao, Tirkizjan, i ćopavi Arnautović koji je preuzeo ulogu šabana u ekipi od Gobelje.

Tužno je sve ovo, nakon 300+ miliona € da mi ličimo na ovo… Ne umemo dva pass da povežemo, a Händela kad sam video na poluvremenu da izlazi sa terena setio sam se da je igrao i on. Pa Vojvodina bi do poluvremena dala dva ovima. Bravo terzinjo, bravo Miloje 👏

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ne znam šta vi gledate, ali mi smo ih ubili ovo 10 minuta drugog. Svaki napad nam je bio opasan. 

Igrali smo nešto brže i sa pritiskom na zadnju liniju, to je uglavnom ove sezone delovalo dobro. Koliko god Arnautović bio dobar sa loptom, ipak je za ovakav sastav priličan minus kad se ne vrši pritisak napred. 

3 minutes ago, Diogen said:

Pa Vojvodina bi do poluvremena dala dva ovima. Bravo terzinjo, bravo Miloje 👏

Ovo je već teška nebuloza.

• Like 1
Posted

HahahahahahahahaahahahahahaHahahahahahahahaahahahahahaHahahahahahahahaahahahahahaHahahahahahahahaahahahahahaHahahahahahahahaahahahahahaHahahahahahahahaahahahahaha