Perkos2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Markoss said: Jel ovo oni nama porucuju da je Handel drvo? kod Miloja bi i pravi Mesi bio drvo
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nema Duartea i Kataia. Zadovoljan sam! Vrijeme je da Milson odigra pravu utakmicu. 1
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 24 minutes ago, Dzo23 said: Nema Duartea i Kataia. Zadovoljan sam! Vrijeme je da Milson odigra pravu utakmicu. Pa zar nema Duarte distorziju zgloba? A Katai će umesto Arnautovića čim se ovaj uhvati za nogu. Edited 4 hours ago by Summerfunk
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, No name said: Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔 Proslediti ih odma u KK. Tamo brat bratu skoro dvocifren broj ljudi povređen 😄
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, No name said: Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔 Nije sezonu nego godinu. Ne znam sta da mislim o ovome...
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 5 minutes ago, Don Dusko said: Nije sezonu nego godinu. Ne znam sta da mislim o ovome... Nema sta da se misli. Covek je hteo pre nedelju dana da završi sezonu ( folirant) ali ga je zeznuli povreda Duartea, a utakmica ima vaznost za klub jer nema ko da igra , onda se on volsebno oporavio da je spreman od starta večeras. Stvar je vrlo jasna. Samo treba malo otvoriti oči sta se radi. Edited 3 hours ago by No name
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Kooineeperk said: Idemooooooooooooo!!! Spoiler U Afriku da sadimo papriku.
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Nije sezonu nego godinu. Ne znam sta da mislim o ovome... Pa evo, pogledaj ga na terenu. Već se uhvatio za nogu u 6'. Očigledno da ne može da igra i da je pod blokadama. 1
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ako nije bio u duelu a ne moze da izdrzi ni 10’, koji kurac je i pocinjao? Nema logike. 1
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva je mizerija od igraca Milson. Ne samo sto je kao igrac nula, nego je i karakterno sav pickast nesto i uplasen. 1
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I zamisli neke budale ga plate celih 5 mil eura?!😂
Mr.Consular Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bez Arnautovića ne bismo prišli golu. Daj da damo, pa neka izadje, a slobodno može i ostane u Austriji za Božićne praznike. Teren u ovom Gracu rang Leskovca...
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, mister-no said: Ovo je sprdnja, što je izašao da igra jbt Jer nema ko. Znalo se od starta da je završio godinu, ali u nedostatku napadača, mora on. Ili mali Damjanović od 17. godina. A znamo da Miloje ne sme da ga gurne u XI.
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Još on (Milson) izvodi onaj slobodan udarac onako sav preplašen i nikakav. Bolje da je opalio Rodrigao Edited 3 hours ago by Thor
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva je ovaj Šturm beda od ekipe ali mi smo poseban rang jalovost i,sporosti i bunarenja. Žalosni smo i jadni!!!
Todo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj klinac štoper/bek je zreo za drugi žuti,mogli bi da ga navuku. Samo da Arnautović ne pocrveni pre toga. Ma kakav bio Arnautović,bez njega nema napada u evropi
Markoss Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Thor said: Još on (Milson) izvodi onaj slobodan udarac onako sav preplašen i nikakav. Bolje da je opalio Rodrigao I taj Rodrigao nek se ne hvata lopte da izvodi slobodnjake. U trecem minutu mu igrac prosao iza ledja kao da je cunj. 1
Recommended Posts