Perkos2 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Markoss said: Jel ovo oni nama porucuju da je Handel drvo? kod Miloja bi i pravi Mesi bio drvo
Dzo23 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Nema Duartea i Kataia. Zadovoljan sam! Vrijeme je da Milson odigra pravu utakmicu. 1
Summerfunk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 24 minutes ago, Dzo23 said: Nema Duartea i Kataia. Zadovoljan sam! Vrijeme je da Milson odigra pravu utakmicu. Pa zar nema Duarte distorziju zgloba? A Katai će umesto Arnautovića čim se ovaj uhvati za nogu. Edited 20 hours ago by Summerfunk
No name Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔
Summerfunk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 11 minutes ago, No name said: Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔 Proslediti ih odma u KK. Tamo brat bratu skoro dvocifren broj ljudi povređen 😄
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 20 minutes ago, No name said: Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔 Nije sezonu nego godinu. Ne znam sta da mislim o ovome...
No name Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 5 minutes ago, Don Dusko said: Nije sezonu nego godinu. Ne znam sta da mislim o ovome... Nema sta da se misli. Covek je hteo pre nedelju dana da završi sezonu ( folirant) ali ga je zeznuli povreda Duartea, a utakmica ima vaznost za klub jer nema ko da igra , onda se on volsebno oporavio da je spreman od starta večeras. Stvar je vrlo jasna. Samo treba malo otvoriti oči sta se radi. Edited 20 hours ago by No name
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, Kooineeperk said: Idemooooooooooooo!!! Spoiler U Afriku da sadimo papriku. 1
Summerfunk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Nije sezonu nego godinu. Ne znam sta da mislim o ovome... Pa evo, pogledaj ga na terenu. Već se uhvatio za nogu u 6'. Očigledno da ne može da igra i da je pod blokadama. 1
texas Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ako nije bio u duelu a ne moze da izdrzi ni 10’, koji kurac je i pocinjao? Nema logike. 1
Markoss Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kakva je mizerija od igraca Milson. Ne samo sto je kao igrac nula, nego je i karakterno sav pickast nesto i uplasen. 4
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago I zamisli neke budale ga plate celih 5 mil eura?!😂
Mr.Consular Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bez Arnautovića ne bismo prišli golu. Daj da damo, pa neka izadje, a slobodno može i ostane u Austriji za Božićne praznike. Teren u ovom Gracu rang Leskovca...
Summerfunk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, mister-no said: Ovo je sprdnja, što je izašao da igra jbt Jer nema ko. Znalo se od starta da je završio godinu, ali u nedostatku napadača, mora on. Ili mali Damjanović od 17. godina. A znamo da Miloje ne sme da ga gurne u XI.
Thor Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Još on (Milson) izvodi onaj slobodan udarac onako sav preplašen i nikakav. Bolje da je opalio Rodrigao Edited 19 hours ago by Thor
Zadnji vezni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakva je ovaj Šturm beda od ekipe ali mi smo poseban rang jalovost i,sporosti i bunarenja. Žalosni smo i jadni!!!
Todo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovaj klinac štoper/bek je zreo za drugi žuti,mogli bi da ga navuku. Samo da Arnautović ne pocrveni pre toga. Ma kakav bio Arnautović,bez njega nema napada u evropi
Markoss Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Thor said: Još on (Milson) izvodi onaj slobodan udarac onako sav preplašen i nikakav. Bolje da je opalio Rodrigao I taj Rodrigao nek se ne hvata lopte da izvodi slobodnjake. U trecem minutu mu igrac prosao iza ledja kao da je cunj. 2
Recommended Posts