Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Markoss said: Jel ovo oni nama porucuju da je Handel drvo? kod Miloja bi i pravi Mesi bio drvo
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema Duartea i Kataia. Zadovoljan sam! Vrijeme je da Milson odigra pravu utakmicu. 1
Summerfunk Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) 24 minutes ago, Dzo23 said: Nema Duartea i Kataia. Zadovoljan sam! Vrijeme je da Milson odigra pravu utakmicu. Pa zar nema Duarte distorziju zgloba? A Katai će umesto Arnautovića čim se ovaj uhvati za nogu. Edited 41 minutes ago by Summerfunk
No name Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔
Summerfunk Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 11 minutes ago, No name said: Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔 Proslediti ih odma u KK. Tamo brat bratu skoro dvocifren broj ljudi povređen 😄
Don Dusko Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 20 minutes ago, No name said: Kakav medicinski tim imamo kad su oni čoveka koji je završio sezonu uspeli da oporave da on bude spreman za prvu postavu 🤔 Nije sezonu nego godinu. Ne znam sta da mislim o ovome...
No name Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago (edited) 5 minutes ago, Don Dusko said: Nije sezonu nego godinu. Ne znam sta da mislim o ovome... Nema sta da se misli. Covek je hteo pre nedelju dana da završi sezonu ( folirant) ali ga je zeznuli povreda Duartea, a utakmica ima vaznost za klub jer nema ko da igra , onda se on volsebno oporavio da je spreman od starta večeras. Stvar je vrlo jasna. Samo treba malo otvoriti oči sta se radi. Edited 1 minute ago by No name
Don Dusko Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 3 minutes ago, Kooineeperk said: Idemooooooooooooo!!! Spoiler U Afriku da sadimo papriku.
Recommended Posts