Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Ubi nas Cuka. Sreca imamo Mateusa.

Ne znam kome se krajem 2025. godine gledaju Ivanic i Katai kako fristajluju na terenu i maksimalno usporavaju bilo kakav ozbiljan fudbal. Nije ni cudo sto nema 300 ljudi na tribinama. Vise ce cigana veceras sa gajbe da gleda basket Partizan - Bajern nego ovo. 

• Like 5
Posted
4 hours ago, robespierre said:

Ja sam ubeđen da su iza Ranđelovića stajali neki mnogo ozbiljni kriminalci, čovek je bukvalno bio terorista na golu.. One golove koje je primio protiv Bajerna 2007. mu nikada neću oprostiti.

Secas li se gola s pola protiv Levadije? Seoski fudbal edicija

Posted

I ovaj Cukaricki je nekad bio zanimljiv klub, gradio se oko mladjih igraca, sa potencijalom. Ovo sad 11 likova kojima je rok trajanja istekao davno. Tacno im samo jos Sale Katai fali, i tipa Taki Nikolic.

Posted

Problem je što je imati više od jednog beka pojam za nas a to se rešava bekom koji ima dobru defanzivu pa rotiraj po potrebi.

Bruno pleše, šta bi radio da igra svaku.

Posted (edited)

Slazem se, ali platiti 1.700.000 evra Ibanjeza za ubogu sirotinju je svakako promasaj. Usro ga je ovaj Sise danas, sreca pa su se direktorov sin i Miladinovic ispromasivali. Mogli smo tri gola zbog njega da primimo. 

Sto je najcrnje on i u napadu ne pravi neku razliku. Seol je i tu opasniji, a i on mi je bas prosecan bek. Ovaj je ispod proseka. 

Ali Radonjiceva suspenzija od sedam dana. Pa sta je uradio? Zbog cega je odsuspendovan sad? Sta kao izvinio se Milojevicu i onda moze? Decko od kada se vratio krsi disciplinu, nece da trenira, folira kad mu se ne igra. I samo je trebalo da se izvini znaci?

Edited by Markoss
Posted

Tu se ne slažemo, ja mislim da ima baš dobar napadački skillset i dugo ga pratim ali ga saradnja sa Mirkom ubija. Niti mu ovaj otvara prostora niti pokriva u defanzivi.

Davao je on golove u Lokou.

Posted

Šta priča uprava na tim famoznim sastancima? Da li sede i pričaju kako su zadovoljni, kako sve ide po planu ili nešto treće? Ovo na šta Zvezda liči ove godine je baš za plakanje, a fazon nikad više nije utrošeno para u ekipu. Plus ona najavljivanja da je tim za Ligu Šampiona i da se mora proći u 24. 

Posted

Mozda nepopularno misljenje ali ja vidim odredjene kvalitete skoro kod svih pojacanja ove sezone i da bi u smislenijem sistemu izgledali mnogo bolje. Ne cudi da nam je Mateus ubedljivo najbolje pojacanje jer igra na poziciji gde je uticaj trener najmanji. 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Zanimljivo bi bilo ispratiti Oseia iz Radnika...Igra protiv nas, kretanje, brzina, realizacija...sve je izgledalo dovoljno dobro da 'nadležni' pogledaju, ako su negde sačuvane, njegove prethodne igre, kao i da ga 'isprate' do kraja sezone... 

Posted (edited)

Sreća naša pa nam liga krš. Sad recimo ide "derbi" sa Vojvodinom i onda gostuješ mađarskom projektu. Na papiru bi čovjek rekao zajeban raspored al u praksi na 2 krš tima i mi malo manji krš tim.

Edited by crni96
Posted
8 hours ago, misapet said:

Zanimljivo bi bilo ispratiti Oseia iz Radnika...Igra protiv nas, kretanje, brzina, realizacija...sve je izgledalo dovoljno dobro da 'nadležni' pogledaju, ako su negde sačuvane, njegove prethodne igre, kao i da ga 'isprate' do kraja sezone... 

Ovusu druže. Osei igra za Spartak, i on nam je pored Ovusua iz Radnika zasavao dosta muka.

Posted
15 hours ago, Ikac said:

Njega su stalno nešto smenjivali sa Šmucijem pa se sa nekim poslađao i otišao u Metalurg Donjeck. A i Marjan Marković je nešto čudno išao pola sezone u Đenovu, pa je završio u Dinamo Kijevu. Posle ga je Bunjevčević vratio kad je potpisao zajedno sa još 10 igrača, pa ga je sklonio Ivić koji je doveo totalne ludake.

Pred sezonu 2001/02 u Zvezdu je došlo nekoliko igrača iz Milicionara, koji je rasformiran nakon petooktobarskih promena, među njima i Randjelović i Spalević (koji dolazi kao zamena za Drulića). Randjelović je odmah branio na Kipru u prvoj utakmici kvalifikacija za LŠ protiv Omonije tog leta i bio odličan uz jedan kiks, spasio nas ubedljivog poraza. Za Kiprane je tada igrao prekaljeni nemački veteran Rauffmann, mogao je bar tri komada da nam da u prvoj tekmi. Dobro pamtim da je Šmuci imao neka izletanja, da je bio kriv za gol, i da smo svi konstatovali da je kao Kocić, sposoban da odbrani neodbranjivo i primi najgluplji gol na svetu. Pošto nije mogao da brani u revanšu zbog povrede ili kartona (ne sećam se više), na gol je stao mladi Dišljenković i branio spektakularno. U plejofu protiv Bajera na Marakani u prvoj utakmici bio odličan, u revanšu primio tri komada, podlegao malo atmosferi, nemački mediji su ga predstavili kao glavnu zvezdu tima. Bajer je te sezone došao do finala, brutalna ekipa - Bašturk, Balak, Nojvil, Kirsten... Ranđelović je ponovo u Zvezdi zaigrao tek par godina kasnije. Dišljenkoviću je projektovana velika karijera, branio je pouzdano kod nas nekoliko sezona. Sa mladom reprezentacijom osvojio srebro na EP za mlade, kada je selektor bio Pižon. U Ukrajini je imao status najboljeg golmana, uzeo je jako dobre pare i nije nikada bila opcija da se vrati u Srbiju, iako su mediji pisali svašta tih godina. Naročito ne nakon Stojkovićeve izjave "Ima Zvezda već svog Vladimira!" na pitanje kako komentariše navode da je Zvezda zainteresovana da vrati Dišljenkovića. Overall je bio bolji golman od svih koji su branili za reprezentaciju, ali zbog načina na koji je otišao iz Zvezde (bez obeštećenja jer je odbio da produži ugovor), nikada nije bio zanimljiv krimi ekipi sa Terazija. 

Ranđelović je branio izmedju Dišljenkovića i Stojkovića, pa posle Stojkovića do Stamenkovića. Uglavnom je bio pouzdan, uglavnom najbolji u ligi, ali će ostati upamćen zbog tri pomućenja svesti protiv Lacija, Levadije i Bajerna, koja su nas mnogo koštala. 

Marković je bio veoma talentovan bek, po mom mišljenju mnogo bolji od Ivana Dudića koji je godinu ranije otišao u Benfiku za lepe pare. Igrao je baš dobro, čak je i u reprezentaciji imao par odličnih utakmica pod Petkovićem. Kada je krenuo niz povreda nikada nije uspeo da se povrati igrački. Drugi mandat u Zvezdi je bilo mučenje za sve aktere. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, com.marx said:

Ovusu druže. Osei igra za Spartak, i on nam je pored Ovusua iz Radnika zasavao dosta muka.

Hvala na ispravci.Ono što sam napisao odnosilo se na Oseia (Spartak). Ostavio je na mene dobar učinak, jedino se,poučen iskustvom, nadam da to nije već 'viđen slučaj', da neko zablista protiv Zvezde a suštinski nije igrač ozbilnog formata...

Posted
3 hours ago, Dzistrou said:

Ranđelović je branio izmedju Dišljenkovića i Stojkovića, pa posle Stojkovića do Stamenkovića. Uglavnom je bio pouzdan, uglavnom najbolji u ligi, ali će ostati upamćen zbog tri pomućenja svesti protiv Lacija, Levadije i Bajerna, koja su nas mnogo koštala. 

Čovek je konstantno imao idiotska izletanja sa gol linije, jedini golman koga sam gledao da je u tom segmentu bio gori od njega je njegova tadašnja zamena Radivojević

Posted
1 hour ago, misapet said:

Hvala na ispravci.Ono što sam napisao odnosilo se na Oseia (Spartak). Ostavio je na mene dobar utisak, jedino se,poučen iskustvom, nadam da to nije već 'viđen slučaj', da neko zablista protiv Zvezde a suštinski nije igrač ozbilnog formata...

13 minutes ago, robespierre said:

Čovek je konstantno imao idiotska izletanja sa gol linije, jedini golman koga sam gledao da je u tom segmentu bio gori od njega je njegova tadašnja zamena Radivojević

• WOW 1