Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ubi nas Cuka. Sreca imamo Mateusa. Ne znam kome se krajem 2025. godine gledaju Ivanic i Katai kako fristajluju na terenu i maksimalno usporavaju bilo kakav ozbiljan fudbal. Nije ni cudo sto nema 300 ljudi na tribinama. Vise ce cigana veceras sa gajbe da gleda basket Partizan - Bajern nego ovo. 3
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, robespierre said: Ja sam ubeđen da su iza Ranđelovića stajali neki mnogo ozbiljni kriminalci, čovek je bukvalno bio terorista na golu.. One golove koje je primio protiv Bajerna 2007. mu nikada neću oprostiti. Secas li se gola s pola protiv Levadije? Seoski fudbal edicija
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I ovaj Cukaricki je nekad bio zanimljiv klub, gradio se oko mladjih igraca, sa potencijalom. Ovo sad 11 likova kojima je rok trajanja istekao davno. Tacno im samo jos Sale Katai fali, i tipa Taki Nikolic.
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tiknizjan je slabiji igrac od Avdica. Bukvalno rupetina epskih razmera u odbrani.
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Problem je što je imati više od jednog beka pojam za nas a to se rešava bekom koji ima dobru defanzivu pa rotiraj po potrebi. Bruno pleše, šta bi radio da igra svaku.
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Slazem se, ali platiti 1.700.000 evra Ibanjeza za ubogu sirotinju je svakako promasaj. Usro ga je ovaj Sise danas, sreca pa su se direktorov sin i Miladinovic ispromasivali. Mogli smo tri gola zbog njega da primimo. Sto je najcrnje on i u napadu ne pravi neku razliku. Seol je i tu opasniji, a i on mi je bas prosecan bek. Ovaj je ispod proseka. Ali Radonjiceva suspenzija od sedam dana. Pa sta je uradio? Zbog cega je odsuspendovan sad? Sta kao izvinio se Milojevicu i onda moze? Decko od kada se vratio krsi disciplinu, nece da trenira, folira kad mu se ne igra. I samo je trebalo da se izvini znaci? Edited 1 hour ago by Markoss
Мџе Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Tu se ne slažemo, ja mislim da ima baš dobar napadački skillset i dugo ga pratim ali ga saradnja sa Mirkom ubija. Niti mu ovaj otvara prostora niti pokriva u defanzivi. Davao je on golove u Lokou.
Markoss Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ko je doveo ovog Ucenu hahahahahahaha Marin.
Summerfunk Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Šta priča uprava na tim famoznim sastancima? Da li sede i pričaju kako su zadovoljni, kako sve ide po planu ili nešto treće? Ovo na šta Zvezda liči ove godine je baš za plakanje, a fazon nikad više nije utrošeno para u ekipu. Plus ona najavljivanja da je tim za Ligu Šampiona i da se mora proći u 24.
Milko Miller Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago Mozda nepopularno misljenje ali ja vidim odredjene kvalitete skoro kod svih pojacanja ove sezone i da bi u smislenijem sistemu izgledali mnogo bolje. Ne cudi da nam je Mateus ubedljivo najbolje pojacanje jer igra na poziciji gde je uticaj trener najmanji.
Recommended Posts