Summerfunk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Milojević je izvadio Duartea i ostavio Arnautovića da mu igra još 20+ minuta? I sad se Arnautović izgleda povredio. I evo ga, Katai.
Kosjan Willavić Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Koliko god Steaua bila losa, dobru smo tekmu do sada odigrali. Ali stvarno ovo nekoriscenje zicera moze da nas mnogo kosta sad 4
McLeod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Mateus je misterija kako ste ga doveli, lik moze da brani Premijer ligu lagano. 6
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Mateus je misterija kako ste ga doveli, lik moze da brani Premijer ligu lagano. Daj stani polako, cekaj da se zavrsi utakmica 😄 1 1
Diogen Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Aca frizurica Katai… imam utisak da igra aktivno fudbal od 1987. godine.
Урош19 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobro smo ovo izvukli sa igračem manje, važni bodovi. 4
Kooineeperk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Gazenje linije za ofsajd... joj bre. Izvukli smo se na kraju.
Todo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bravoo momci,bravoo! Sa igračem manje,išli po pobedu,krvalili očekivano poslednjih pola sata, ali zasluženo do 7 boda. Sad imamo 3 meč lopte za proleće. Ako ništa,Selta poslednje kolo na Marakani.
Crni Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nisam gledao, dragi mi je da je Zvezda pobedila, jel ima sanse za prolazak dalje?
fradler Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Šteta za Kataijev ofsajd, meni delovalo da nije. Dobro je, bitna pobeda. Jači smo od ovih i sa 10 igrača. 2
Teleći sač Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 2 minutes ago, Todo said: Bravoo momci,bravoo! Sa igračem manje,išli po pobedu,krvalili očekivano poslednjih pola sata, ali zasluženo do 7 boda. Sad imamo 3 meč lopte za proleće. Ako ništa,Selta poslednje kolo na Marakani. Uzimamo protiv* Sturma i Malmea 4-6 bodova. Bas su tanki. Edited 22 hours ago by Teleći sač
mare80 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Gadjao sam TV palačinkom kada je ivanić promašio onaj zicer ... Steaua bukvalno granični LK tim, teško da bi i Vojvodinu pobedili ... 3
Milko Miller Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobro ovo odradio Miloje, rekao bih da je perfektno procenio koliko dugo možemo da napadamo a da se ne raspadamo na kraju. 70 minuta sa igračem manje je gotovo nemoguće da izdrzis do kraja, da ne pričam da das gol više od protivnika. A bas je nekako ličilo na bolan kiks kao protiv Midtijalanda, očajno vreme i rani crveni karton. Ali mora se i priznati da su Rumuni kanta od ekipe. 1
suptil Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Bez obzira sto smo igrali sa igracem manje, mislim da je ova tekma lose odradjena. Tanka bas. Pise se pobeda i nada da ce za dve nedelje sevnuti prva pobeda na strani? Kako do pobede pojma nemam. 1
Mr.Consular Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago nema se šta reći osim- bravo Zvezdo, bravo Miloje! Ne zanima me dali je FCSB kanturina, ovo je evropska pobeda sa, 10 igrača i to je za svaki mogući respekt. Momci su doneli bodove, realnu šansu za prolazak, doneli novac, doneli koeficijent, potvrdili autoritet kluba, jer samo veliki dobijaju sa 10i igrača. sa druge strane,ovde škrilpi na sve strane. Igra je spora, dosadna, bez krila, bez mlevenja.. Miloje treba ba da ode u smiraju sunca, a sa njim realno i pola tima, ovde treba zadržati po jednog u liniji +klinci i fresh start... ali, ajde, pobeda briše sve.. 4
Todo Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 12 minutes ago, Teleći sač said: Uzimamo protiv* Sturma i Malmea 4-6 bodova. Bas su tanki. Malme šteta što nije sledeća, pre pauze, jer su oni van ritma već 20 dana,gotova im liga. Iskreno nemam ništa protiv da sa Seltom rešavamo poslednje kolo,oni će već proći, a i imamo nešto neraščišćeno sa njima. Sve je u našim rukama, to je najvažnije. 1
Dzo23 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Ovo je bilo rutinski, s deset igrača! Trebao nam je isključiti još jednog da bude neizvjesnije. Kakvo govedo sudijsko! Edited 22 hours ago by Dzo23
Мџе Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Bilo je poprilično šuplje. Gol je pao posle amaterske greške Rumuna, izgleda da postoji ekipa koja ima manje samopouzdanja i fokusa od nas. Svaka pobeda je bitna ali je kombinacija Vladana i nas voz koji je prošao. Što pre nadju nekog novog stranog trenera time bolje. 3 1
Markoss Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nije meni ovo Milojeviceva top priprema utakmice. Mi smo od ovih dosta bolji, potpuno je bedno izaci bez krila. S druge strane, ne mozes da biras kako ces da se branis kad imas igraca manje, ali kod nas je bas duvalo u odbrani. Sreca pa ovi bas ne znaju. Da je izasao hrabrije, mi bi vodili vec do tog crvenog kartona. Ovako smo uspeli da iskoristimo njihov kiks i damo gol. Premalo za nekog ko je vidno bolji dosta od rivala. Na kraju cemo i uci medju 24 ekipe.
Dzo23 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Markoss said: Nije meni ovo Milojeviceva top priprema utakmice. Mi smo od ovih dosta bolji, potpuno je bedno izaci bez krila. S druge strane, ne mozes da biras kako ces da se branis kad imas igraca manje, ali kod nas je bas duvalo u odbrani. Sreca pa ovi bas ne znaju. Da je izasao hrabrije, mi bi vodili vec do tog crvenog kartona. Ovako smo uspeli da iskoristimo njihov kiks i damo gol. Premalo za nekog ko je vidno bolji dosta od rivala. Na kraju cemo i uci medju 24 ekipe. Osim Milsona nemamo nijedno krilo. Nemamo ni golgetera. Niko ne zna dati gol ako nije penal ili s 5 metara na prazan gol. Duarte i Ivanic su promasili mnogo kolosalnih šansi. Navikli smo...
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Mora ova ekipa da proigra kad - tad, dobro je što i kad igramo ovako loše skupljamo bodove. Grac , Malme pa Selta.. Nema odustajanja, jesmo u krizi ali svašta može još da se desi do kraja sezone. Ciljevi su jasni Dupla kruna i proleće u evropi
Recommended Posts