Saxon01 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 19 minutes ago, Don Dusko said: Je li ti znas da se javis kad je sve dobro? Naravno da znam, ako je problem necu vise ni da kritikujem.
K.Dot Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Mogao je i Blagoje da iskoristi ovo da te pozitivni rezultati vade iz krize kad mu je Mijatović uručio otkaz, nije loša fora.
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sad bi najjače bilo da izađe ona lovćenačka mafijaška kerina sa pričom - narod godinama traži neizvesno i ujednačeno prvenstvo gde svi gube, šta hoćete, pa evo dobili smo nikad jaču trku za titulu.
Markoss Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Tiknizjana moze samo Zvezda da dovede, koji crni Porto. Decko sem super motorike nema nista. Klasicno krilo koje prinudno stoji na beku, tako se krece, postavlja i trci. Nisam fan Seola kao vecina forumasa, ali je od ovog dosta bolji igrac. Na kraju krajeva, niko nikad nece dovesti beka koji je krater u odbrani, osim Zvezde. Na sve to, ni u napadu ne pravi razliku. Ne znam dal ima 2 asistencije od pocetka sezone. Sve nesto zuji, trci, ali nit centrira, nit kad centrira to lici na nesto. Najgori prelazni rok u poslednjih 10 godina, od onog kad smo doveli Garsiju, Kanjasa i tu ekipu. Radonjica isto vise ne mogu ocima da gledam. Edited 17 hours ago by Markoss 2
Zadnji vezni Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Hteli mi i LŠ sa ovim igračima i pedantnim stručnjakom?!😂 Kakva Kanta od kluba na svim nivoima.Od uprave lopovske,ekipe koja je bacila milione na ove panjeve pa sve do bezveznjaka i tantuza na klupi,i na kraju do ekipe "najvernijih" sa severa sa sve Ćaci saopštenjima. Katastrofalan period u klub po svim tačkama,sferama i nivoima. Reset u svakom smislu. Edited 16 hours ago by Zadnji vezni
marmaras79 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Свлачионица је пукла. Ко зна шта се дешава задње три недеље. Очекујем да Милоје сутра у току дана буде бивши. 6
Bejn Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Ko god samo da više ne gledam pedantnog stručnjaka. Mislim, ako je izvesno da će Rijera doći na zimu koji je stručnjakov motiv da išta uradi po pitanju igre i forme? Hvala Pafosu. Edited 13 hours ago by Bejn
Igor_ Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Evo sta ja vidim, opet nisam ja trener i ne kazem da je sve ispravno. Prvo i osnovno sto je Miloje usrao je Duarte, on je motor ove ekipe i neko ko radi za ceo tim, izadje primi loptu odlozi je vrati se ide izmedju linija... Ti ga zrtvunes zbog Katai-a i njegovih rekorda... Ucena, koliko god da ga ljudi pljuju meni deluje najbolje od svih nasih stopera, najveci problem je sto mi nemamo stalni stoperski tandem gde bi se on sa nekim uigrao. Ovako iz glave mislim da je on danas imao najvise loptu u nogama, imao par losih dodavanja ali nista strasno. Radonjic, poslao bi ga sa juniorima da trenira do kraja sezone za onaj stav, kao da je egzibicija a ne utakmica u kojoj juris pobedu. Koja je poenta zameniti i Krunica i Baja? Covek se totalni pogubio, da je zamenio samo Baja imalo bi logike. Handel, majko sveta ko je za njega tvrdio da je kalibar Hwanga? Pa on protiv Radnika ne pravi razliku, gresi u dodavanju... Katai igra za sebe, promasi 5 sansi pa metne jednu a pritom svaki kontakt sa loptom kao da gleda da bude lep na oko, nesto je sminkerski nosi polako sa stavom da je bog ove lige. Ova dva tri meca ga biju ulaze mu jace odma se zali kuka mase rukama, a sve je to odraz nemoci. Miloje je jako ogranicen trenee, on ce posle zvezde voditi neku egzoticnu ekipu bez rezultatskog znacaja, covek nije ni pokusao sa iskoristi tiknizijana ove sezone, pa da krene mec sa 5im u odbrani (Keunicem ili Bajom), koji bi se u defanzivnon tranziciji spustali i zatvarali tu stranu dok bi Tikni igrao napadacki, fudbal se menja iz dana u dan a Miloje igra seljacki fudbal na koji je navikao jos iz Cuke. Najtuznije od svega je sto ce na kraju on nama da "ucini" i ostane do decembra dok ne dodje zamena. Umesto da ga govnjivom motkom isteraju. 2
Small Owl Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ljudi, pokusavam karte za Lil kupiti preko neta..Odbija mi svaki put iako je sve uredno ispunjeno. Nije se mozda neko susreo sa situacijom? Edited 8 hours ago by Small Owl .
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne znam da li je bilo, ALI....mogući budući trener i tekst na Mocartu i rečenica: Quote Ljudi iz Crvene zvezde svesni su vrlina, ali i određenih mana Alberta Rijere. Impresionirani su, kao i cela Slovenija, kako mu ekipa izgleda na terenu i veruju da bi kao čovek sa strane doneo novu energiju, odnosno da bi povratio veliku želju kod igraća. S druge strane, njegov život van fudbala pomalo je kontroverzan, bije ga glas 'da voli da se opusti', no i pored toga u Ljutice Bogdana spremni su da mu ukažu šansu, jer veruju da bi Crvenu zvezdu shvatio kao jedinstvenu životnu i profesionalnu šansu, što bi dovelo do toga da u potpunosti bude fokusiran na fudbal. Come to Belgrade bro Prvi trening sa Radonjom i Arnautovićem na splavu 1
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izgleda da je i Spartak zainteresovan. Rekao bih da je to interesantnija opcija za Rieru jer mu je žena Ruskinja i živeli su u Rusiji do početka njegove trenerske karijere u Sloveniji.
Shunsuke Nakamura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jebo ga Spartak. Ideš u ligu đe ne igraš Evropu. Kako god oće, ali meni bi bilo depresivno da idem u Rusiju.
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Jebo ga Spartak. Ideš u ligu đe ne igraš Evropu. Kako god oće, ali meni bi bilo depresivno da idem u Rusiju. ako je jedna brojka više u ugovoru išao bih i u Kirgistan
Bobby Shurda Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, NMX said: Ne znam da li je bilo, ALI....mogući budući trener i tekst na Mocartu i rečenica: Come to Belgrade bro Prvi trening sa Radonjom i Arnautovićem na splavu Ne moram ni da tražim ali tačno znam da je onaj jazavac Darjan jer je do sada u svakom tekstu poturio ovo a bez nekog validnog dokaza nego eto čuo. Što ne napišu onda kada su tolike mudonje o ovim našim trenerima i to solidnom broju koje nešto stalno svrbi nos pa se češu i što imaju neartikulisane tikove i izjave.
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Stvarno postoje šanse da Rieira ne dođe u Zvezdu. I predsednik Celja može da plati Rieiru koliko traži, pa čak i više izgleda. A i kolega gore kaže da ga i Spartak traži. Sad će njemu Terzić Bog zna šta obećati samo da dođe. Tačno vidim da mu nudi apsolutno sve da bi ga na kraju šutnuo ko kera ako ne bude Terzić imao nikakvu korist. Uhhh koliko je sad zajebana situacija. Trener ti je pogubio konce, izgubio svlačionicu i igra seljački fudbal. Nemaš spremnu zamenu jer niko nije toliko "kvalitetan". Trener kojeg juriš od leta se povezuje sa drugim klubovima koji su ili u dosta jačim ligama ili su im vlasnici neki milijarderi. I siguran sam da oni nemaju drugu opciju, već kao za Bahara. On i samo on. I ako Rieira bude dolazio, to će biti na leto. Znači moraće Miloje da krpi do leta sa ovim timom i stanjem u istom 😄 Koliko se sve samo obrnulo od letos i "kuvanja Marina i uprave sa igračima". Koliko su ljudili govorili da FK radi mnogo bolje od KK-a da bi se (za sad) to sve obrnulo. A još ni polusezona nije 😵💫😄
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nacrtaće mu Terzić kao Tadiću život posle trenerske karijere. Planira on na 40 godina unaprijed. 1
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Bobby Shurda said: Ne moram ni da tražim ali tačno znam da je onaj jazavac Darjan jer je do sada u svakom tekstu poturio ovo a bez nekog validnog dokaza nego eto čuo. Što ne napišu onda kada su tolike mudonje o ovim našim trenerima i to solidnom broju koje nešto stalno svrbi nos pa se češu i što imaju neartikulisane tikove i izjave. Nisu to spekulacije, to je i javno poznato. Njega je recimo Udineze izbacio jer nije dosao na utakmicu zbog poker turnira. Posle još napisao na Tviteru da je Udineze najgori klub. Generalno voli da komentariše po drustvenim mrežama, i sada konstantno pecka Olimpiju i Maribor. Pre par nedelja bila ona priča sa trenerom Samroka, Benitez ga izbacio iz tima kad je javno prozivao njegove trenerske odluke. I nije to kraj liste. Tako da on definitvno nije jednostavna ličnost.
Bobby Shurda Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 25 minutes ago, Milko Miller said: Nisu to spekulacije, to je i javno poznato. Njega je recimo Udineze izbacio jer nije dosao na utakmicu zbog poker turnira. Posle još napisao na Tviteru da je Udineze najgori klub. Generalno voli da komentariše po drustvenim mrežama, i sada konstantno pecka Olimpiju i Maribor. Pre par nedelja bila ona priča sa trenerom Samroka, Benitez ga izbacio iz tima kad je javno prozivao njegove trenerske odluke. I nije to kraj liste. Tako da on definitvno nije jednostavna ličnost. Pa eto ti si napisao konkretno a ne znam koliko si istraživao, a on konstatno piše "priča se", "bije ga glas" a kao neki je novinar. Mislim da ga ne branim, boli me uvo za lika ali sve to je ništa specijalno pogotovo da ne računam te ispade iz igračkih dana pa gomila trenera na vrhunskom nivou je imala slične gluposti kao igrači pa im se ne potencira. Pa mi smo Zengu dovodili par godina nakon što su ga hapsili sa kokainom po Rumuniji. A evo konkretno što ne napiše za Stankovića tako da je problematičan i igrački i trenerski i to za vreme u Crvenoj zvezdi a i posle nje, pravio mnogo veće gluposti i skandale pa ne pišu tako. Edited 3 hours ago by Bobby Shurda
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Taj Riera je izgleda jedini slobodan trener na planeti. Meni tako deluje. A realno nit neko zna kako radi niti ga je neko pratio...tek tako iskočilo ime. Kao za Milojevića od skoro nekakvo veliko nezadovoljstvo. A čovek oduvek nema pojma da igra sa iole talentovanom ekipom. On samo zna autobuse da postavlja a i to samo ako sve pođe po planu. Reakcija na tok utakmice mu je užasna.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dajte p 1 hour ago, JPM said: Taj Riera je izgleda jedini slobodan trener na planeti. Meni tako deluje. A realno nit neko zna kako radi niti ga je neko pratio...tek tako iskočilo ime. Daj ti ili neko drugi predlog za nekog trenera. Ne mislim kao sad ništa lično, ni ja ne mislim da je Rieira jedini trener, samo me zanimaju koga biste vi doveli da možete? I da je naravno realno. Ja bih Marka Rozea recimo voleo, ali mislim da su šanse blizu nule.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znam da ne misliš lično ali to nije moj posao, niti ja znam ko bi mogao platežno i što se tiče ambicije da odgovara. Ali upravo je to i poenta, meni se čini kao da je to sve tako ad hoc, sad odjednom ne valja Milojević, a nije valjao od početka drugog mandata. Sad odjednom taj Riera. Mislim...jebem li ga.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Znam da ne misliš lično ali to nije moj posao, niti ja znam ko bi mogao platežno i što se tiče ambicije da odgovara. Ali upravo je to i poenta, meni se čini kao da je to sve tako ad hoc, sad odjednom ne valja Milojević, a nije valjao od početka drugog mandata. Sad odjednom taj Riera. Mislim...jebem li ga. Ma dobro, ali pitam ovako. Koga biste vi voleli da vidite na klupi od trenera? Ja sam rekao da bih Rozea recimo voleo. Neko kaže Dekija opet. Neko hoće Miloša Milojevića...
Recommended Posts