JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, fradler said: Biće dobro ako je makar on na radaru, jer sam prilično siguran da je u fokusu domaća struka. Sanse nema da dodje bilo ko ko ima svoj stav. Terzicu treba mutavac koji aminuje svako prodavanje belog mesa na trzistu.
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 21 minutes ago, JPM said: Sanse nema da dodje bilo ko ko ima svoj stav. Terzicu treba mutavac koji aminuje svako prodavanje belog mesa na trzistu. Tačno. Ali i tu leži jedan problem... Mi kao klub moramo da igramo Evropu svake godine, po mogućnosti Ligu Šampiona najidealnije da bi se uzela velika lova i da bi se dovodili igrači i da bi klub rastao. Ti ako dovedeš Kolarova, koji nema nikakvog iskustva se itekako kockaš sa tim prihodima od LŠ a Bogami i od LE. Mada bi i LK bila upitna (ako mene pitaš). Nije baš da možeš dovesti nekog beskičmenjaka, koji će samo da klima glavom i da uđe u LŠ, ostvari tih 25.000.000e + koju pobedu pa da naguramo do 30.000.000e pritom prodamo 2-3 klinca po 10.000.000e+. I sve to dok na pripremama imaš jednu ekipu, za kvalifikacije drugu i u LŠ/LE potpuno treću. Milojeviću je to polazilo za rukom, ali kako vreme odmiče... Stvarno mislim da ni Kolarov ni Milijaš nisu taj kapacitet za tako nešto. Kontam da bi klub najnormalnije preživeo da ne igramo Evropu jednu godinu. Ali onda je i pitanje da li bi neki igrači uopšte želeli da dođu ako ih ne preplatimo. Plus što bi neki verovatno želeli i da odu, jer misle da će brod samo da tone i tone. I žele što pre u neki jači i bolji klub. Želim da mislim da nisu ludi da stvarno jure Kolarova, Milijaša ili nekog sličnog njima. Pa to i Terzić zna da bi bio potop, pogotovo nama, koji tapkamo u mesto već X godina. Nešto se kurči da će ova Zvezda igrati u TOP24. u LŠ, a izgleda da ni u LE nećemo ući u 24. I još da na sve to dovede neku marionetu goru od Milojevića. E to bi nam bio baš poslednji ekser u ovaj kovčeg. Kao što kaže kolega gore. Pene za Rieirom kao za Baharom. Od kad nas je Bahar izbacio i LŠ, oni od tad maštaju o njemu. I sve su mu obećali, da bi ga na kraju pustili niz vodu. Poslednji mohikanac, Rodić je imao itekako udela u tome. Ako Rieira propadne, bojim se jer stvarno ne znam koga će oni da iskopaju. Ako budu skautirali kao 90% igrača, ne piše nam se dobro. Edited 5 hours ago by Summerfunk
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije mi najjasnije ovo jer je Elsnik već imao ugovor do 2028.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 55 minutes ago, Milko Miller said: Nije mi najjasnije ovo jer je Elsnik već imao ugovor do 2028. Da sebi dam eventualni razlog: Elsnik i Rijera imaju istog menadzera.
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Guru said: Ne kapiram zašto se svuda po internetu isključivo piše o tom Rieri, pa nije valjda on jedini strani trener koga imamo na radaru? To bi i za naše standarde bilo izuzetno neozbiljno, nadam se da postoje bar još 2-3 opcije ako nas on odbije (samo se ti nadaj...). Opcija je i Kolarov, i to kao velika Terzina zelja. Elem, slazem se da Milojevic nije glavni krivac za sve ovo, ali je jednako kriv kao i svi drugi. Covek je bio omiljen medju zvezdasima, imao rezultate, autoritet i uopste nije morao da pristaje da bude marioneta bilo cija. Bukvalno covek ni oko cega njie imao jasan stav, niti je za ista uspeo da se izbori. Kao da je Rendulic trener, a ne covek koji je svojim rezultatima uveo Zvezdu u LE, pa u LS. Ozbiljno ljudsko razocarenje. 1
Summerfunk Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 2 hours ago, Markoss said: Opcija je i Kolarov, i to kao velika Terzina zelja. Hahahahah Bože sačuvaj, na šta bi to ličilo. Ali se ne bih iznenadio da pre Rieire ovaj Kolarova dovede. Nekako mi je i logično. Ne daj Bože, ali Terzić je to.
Recommended Posts