Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva bedna igra protiv tima ranga Jablaničko-Topličke lige.
VukVule1988 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moguce da je Olayinka izveden zbog broja stranaca. Morao je Rodrigao uci umesto Veljkovića.
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tog Olanjinku nije hteo da pusti da se vrati u Slaviju. Kakav cirkuzant od trenera. Daj, bre, idi što pre bilo gde.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ovde o igrackim kvalitetima pojedinih igraca ne bi sudio dok se ne uspostavi neki normalan sistem igre. Ovako niko nista ne zna... 4
Thor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jesen 2025.god...FK Crvena Zvezda igra prvenstvenu utakmicu protiv Radnickog u Nišu bez krila i napadača, sa jednim ofanzivnim veznim od 100 god, 5 vezista i 4 defanzivaca....moderan i organizovan klub po evropskom modelu, učesnik LE. Ovo vise ni supruge ni deca igrača ne gledaju... 4
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ocekujem sada konferenciju za novinare gde ce Miloje da divlja....
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sa timom koji je i uerervnom sastavu za klasu bolji od cele lige, ovaj genije igra batadjora fudbal. Jebo me pas kad sam ovo gledao uzivo. Pokiso kao ker. Dajte ga vise za selektora da uopste i ne gledam. Mrs!!! 1
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne bih ja ništa čekao kraj polusezone, potrebna je što brža promjena na klupi. 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Shunsuke Nakamura said: Ne bih ja ništa čekao kraj polusezone, potrebna je što brža promjena na klupi. S obzirom na izjavu koju je dao, mislim da je vec pusten niz vodu od ovoga ciji duh lebdi nad marakanom. Nesto ne odgovara Jovani nabusito, sve nesto pokunjeno, kao i Viski.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ne bih ja ništa čekao kraj polusezone, potrebna je što brža promjena na klupi. Zasto?
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mrtvilo od tima. Mislim da će Rijera prije januara morati za Beograd. Ne ide ovo ovako.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ako Vojvodina ne izneveri u četvrtak batadjora odlazi. Nadam se da će Vojvodina jednom da se pojavi na utakmici a ne ko jajare svaki meč protiv nas. Dotle je došlo. Ne mogu da ga smislim. Edited 2 hours ago by No name
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Dzo23 said: Mrtvilo od tima. Mislim da će Rijera prije januara morati za Beograd. Ne ide ovo ovako. Ne verujem da je Rijera dostupan pre leta. Dobro mu ide u domacem prvenstvu i Evropi. Taman moze da odradi sezonu do kraja i onda posle isteka ugovora da bira sledeci klub na miru.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, Dzo23 said: Mrtvilo od tima. Mislim da će Rijera prije januara morati za Beograd. Ne ide ovo ovako. Da li misliš da Rieira želi u Zvezdu uopšte? 🙂 Nisam insajder, nemam informacije, ali je Rieira letos odbio ako se ne varam dosta jače lige i klubove jer mu se sviđa sistem u Celje-u koji je napravio. Voli da se on pita. Svakako je ludak po prirodi. Spominjao se Kolarov. I mislim da će se ići u tom smeru ako/kad dođe do smene trenera. Nešto sumnjam da ćeš Rieri moći da rasturaš tim tri puta u toku sezone da bi rasprodao sve što valja. Ili da bi gurao Kataia, Ivanića. Bahar je tu bio odličan. Igra ko zasluži. Jedino mi Rodić nije bio jasan. Da li je morao sa njim da igra ili nije imao boljeg, ne znam. Na kraju ga Rodić i prodao u derbiju. Nebitno sad. Baš mislim da će nas Rieira zaobići. Još kad vidiš da je direktor kaznio igrače sa 10,000 evra sa plate zbog bruke protiv Brage, sigurno ne šalje lepu sliku budućem treneru ili igračima. Obrni okreni, mislim da će nas Kolarov zadesiti i neka epska blamaža u domaćem takmičenju. Sve što valja smo prodali, doveli kojekakva "pojačanja" koja ne bi imala mesta u FK Obrezovica u Mojmilovu. Jedino što ceo život gledam, pratim, igram, treniram je fudbal. Ali nivo na koji me je FK doveo sa svim ovim je taj da mene toli boli kurac oćemo li izgubit 10:0 ili pobediti. 0% osećaja. Neverovatno.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Milko Miller said: Ne verujem da je Rijera dostupan pre leta. Dobro mu ide u domacem prvenstvu i Evropi. Taman moze da odradi sezonu do kraja i onda posle isteka ugovora da bira sledeci klub na miru. Išlo je odlično i Amorimu sa Sportingom ali kad zove Mančester tu nema premišljanja. Ko zna da li će i kad biti sledeće prilike. Hvala Vladanu na svemu. Velika legenda kluba ali mislim da je vrijeme za rastanak. @Summerfunk Rijera je viđen na Marakani prethodnu utakmicu protiv IMT.
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Dzo23 said: @Summerfunk Rijera je viđen na Marakani prethodnu utakmicu protiv IMT. Video sam negde na Tviteru, ali mislim da je ironično više bilo jer nije slikan na Marakni uopšte, već je samo neko izjavio. Možda grešim, demantuj me. I što kaže kolega Milko, Rieira neće da ide iz Celja pre leta. Kažem, odbio je druge timove i jače da bi ostao tu gde jeste. Darjan sa Mozzarta je pisao da se zaljubio i da kupuje kuću tamo, planira valjda da ostane. A ovo što kažeš za Amorima i Manchester. Jebiga, porediš neuporedivo. Ako su ga zvali dosta jači timovi u jačim ligama, zašto bi došao ovde? Jedino ako mu ponudimo više od svih. A onda dolaziš u onaj loop gde posle par loših rezultata želiš da ga pustiš niz vodu. Ali dolaziš do problema. Ima veliku platu. Opet se vraćam na slučaj Bahara. I njega smo "preplatili" ako se ne varam, pa nas na kraju i tužio, pa i dobio spor... Sve u svemu, ubeđen sam da ovde dolazi Kolarov/Milijaš/Neđić. Ne znam koliko uprava želi da ide u smeru stranac trener jer koliko vidim(o), dosta navijača je nezadovoljno tom odlukom. Žele kao i u KK-u. Da svi, od igrača do uprave imaju domaći pasoš jer valjda, ako si stranac, ne osećaš klub. Ne znam. Meni se ne sviđa FK od početka sezone. Mogu slobodno reći da mi se ne sviđa od kad se Milojević vratio. Ali šta se ja tu pitam.
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Po izjavama Milojevica izgleda da bi vec vrlo brzo mogao biti bivsi.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ako treba da osećaju klub kako sto ga osećaju ( muzu) aca katai I ivanic, onda daj 18 igraca iz kambodze da ga ne osećaju uopšte nego da igraju po zasluzi i učinku. Ako Vojvodina odigra kako treba i uzme bodove, batadjora je odsvirao i u duru' i u molu"...brzo ce on u savez pa nek gledaju šta će sa njim. I onako su ista bagra. Taj će biti gori od Piksija sa taktikom i odabirom igraca. Ali otom potom.. Samo da nam se ne vrati Stanković. To bi bio isti k.rac kao i milojević ko da ih je isti pravio. Edited 1 hour ago by No name
Recommended Posts