Small Owl Posted yesterday at 09:58 AM Posted yesterday at 09:58 AM Babicka nije otisao za Portugal, i dalje povrijedjen od "sudara na treningu sa Duarteom".
Perkos2 Posted yesterday at 12:34 PM Posted yesterday at 12:34 PM 2 hours ago, Small Owl said: Babicka nije otisao za Portugal, i dalje povrijedjen od "sudara na treningu sa Duarteom". Trebalo je na prvom treningu da ga nagazi Duarte 1
No name Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Za sutra se po medijima najavljuje Olajinka od starta ..To bi trebalo da bude i jedina promena u odnosu na Seltik. Nadam se da mu je došlo uz du.eta u glavu da spoji jednom dva meča a da jbno ne rotira. Valjda toliko ima mozga da shvati da ovim tempom rotacija nikad nece konsolidovat tim i imati uigranost. Posebno se ovo odnosi na stopere gde je rotirao kao lud gde se nije znalo ni ko pije ni ko plaća. Daj bar da stopere stabilizuje i to bi bio pomak. Protiv Seltika je igrao Učena- Veljkovic, I umesto da odmah ponovi ovaj tandem protiv Kragujevca, on ga razbije ubacivanjem Lekovica, I sad ponovo vraća tandem Učena Veljkovic. Jednostavno on ne bi bio on kad ne bi eksperimentisao. A sa druge strane ne pada mu na pamet da menja Ivanića koji je doslovno zarobio levu stranu i nikom nista. Sutra je idealno da se opuste i odigraju dobar meč. Svakako smo autsajderi i očekivanja su minimalna, tako da bi više od rezultata voleo da vidim dobru i otresitu igru, Zvezdu željnu nadigravanja.
Petkovic Miroslav97 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Najavljuju se 3 stopera za sutra.. verovatno nesto ovako Mateus Rodrigao - Veljković - Učena Seol - Tiknizijan Handel - Elšnik - Ivanić Duarte - Arnautović 1
Мџе Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Farioli je verovatno jedan od top5 trenera na svetu trenutno. Tu nikakvo opuštanje i igra sa 3 štopera neće pomoći. Ja sam na X-u secirao Portov pritisak protiv Sportinga u Lisabonu gde su im disali za vratom i uništili ceo game plan. I sa trenerom koji bi bio po prefinjenom ukusu naših forumaša teško da bismo imali šansu. 1 1
Kosjan Willavić Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Najavljuju se 3 stopera za sutra.. verovatno nesto ovako Mateus Rodrigao - Veljković - Učena Seol - Tiknizijan Handel - Elšnik - Ivanić Duarte - Arnautović Nagrdice nas verovatno i ovako, ali mislim da je ovo bolja varijanta nego sa Olajinkom u 11. A i Tiknizjanu vise odgovara da igra Wing back nego Full back, pa i Seolu isto 1
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Porto je jedan od favorita za osvajanje ovog takmičenja, i jedna od ekipa s najboljom formom u Evropi. Biće vrlo neprijatno. Bio bih zadovoljan s nekih 2-0 ili 3-1.
Zadnji vezni Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Gledao sam Porto dva puta ove godine,utisci su da su jedna strašna ekipa sa vrhunskim trenerom. Dave te ceo meč,gaze,pritiskaju.Igraju moderno,brzo,sa mnogo kretnje i odigravanja.Baš sam oduševljen kako izgledaju. Imali bi šta da kažu i u LŠ ove godine.U domaćem prvenstvu imaju skor 7 pobeda u 7 kola,uz mislim 1 primljen gol. U LE su pobedili Salcburg u gostima u zaustavnom vremenu. Jedna baš dobra ekipa koja je u sezonu ušla u sjajnoj formi. Iskreno,nemamo se čemu nadati,s obzirom na koji način mi igramo,sporo,tromo,na neki individualni kvalitet pojedinih igrača. Poznavajući našeg stratega,parkiraće zglobni autobus ispred Mateusa,prepustiti posed i 3/4 terenu Portu ,sa blokovima defanzivnim i svim drugim fudbalsko destruktivnim,bata Đora sredstvima koji ti zgade svaku pomisao na fudbal. Ne kažem da bi i neki drugi trener ovde uradio nešto,nego želim naglasiti sa u ovakvim duelima Milojević i ne želi da igra fudbal, bitno je sačuvati svoju mrežu,koju teško da može sačuvati parkiranim busom na 30 metara od golmana.To su poslastice za ovakve ekipe. Mislim da je Miloje vernik,jer često ima brojanicu u rukama,te daće se moliti Bogu da večeras što manje primi. Da bi se nečem i nadao večeras.moraš da imaš u ekipi nekog Radonju ili Bukarija,da bi mogli da odigraju sa Markom nešto u tranziciji. Pošto toga nemamo i pošto će verovatno po boku igrati Ivanić i "džoker" Olainjika,od te priče nema ništa.Ostaje samo verovanje da ovi neće imati veče i da će Mateus briljirati i da će ostati 0-0,ili da ga spakujemo iz nekog prekida,što je manje moguće,jer za tako nešto moraš da pređeš centar. Sve u svemu s obzirom na ekipu,našu formu,način igre trenera..očekujem lagani poraz (molimo se što manjom razlikom) igru viktorije na jedan gol, sa posedom lopte 79% - 21% i udarcima na gol 32- 1 na strani Porta.
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Imamo Necu Radonjica al problem je sto on moze 30-40minuta da istrckara jer ga mrzi da se spremi kao svaki profesionalni fudbaler za 90min...
Zadnji vezni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 minutes ago, Don Dusko said: Imamo Necu Radonjica al problem je sto on moze 30-40minuta da istrckara jer ga mrzi da se spremi kao svaki profesionalni fudbaler za 90min... U tom kontekstu i rekoh,nemamo ni Radonju. 😉
Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dan utakmice, 5 komentara. Da se zapita čovjek igramo li danas. Ubiće nas šakama, samo da se ne povrijedi niko.
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 29 minutes ago, Small Owl said: Dan utakmice, 5 komentara. Da se zapita čovjek igramo li danas. Ubiće nas šakama, samo da se ne povrijedi niko. Ma jok, obično kad se očekuje neko gazenje ne bude tako. Imamo mi isuviše dobre igrače koji imaju iza sebe ozbiljne utakmice. Znali smo mi da odigramo brutalne utakmice na San siru, protiv Arsenala u Londonu , itd...Ok promenio se tim, ali došli su iskusni igrači sa masom utakmica iza sebe. Arnautovic, Veljkovic, pa golman Mateus, Elšnik,Hendel,Krunic, Ivanic , Radonjic itd, vecina reprezentativci...svi ovi momci imaju sijaset ozbiljnih utakmica i igara iza sebe , u ozbiljnim klubovima i ligama . Ovaj tim je pravljen za LŠ, to što ne igramo dobro i delujemo neuigrano je kriva uprava i trener zajedničkim snagama. Da imamo formiran tim da se zna prva postava, da se znaju izmene, da se ne tumba sa pozicijama druga bi se pesma pevala. Naravno prioritet svih prioriteta je fizička sprema , za sve ovo je krivac Milojević. Ako moze Qarabah da dobije šampiona Portugalije Benfiku u sred Portugala, ili Pafos da odigra remi sa Olimpijakosom u Atini igrajući 70 min sa igračem manje ne vidim da i mi ne možemo da pružimo dobar meč. Nemam neku nadu za bodove, ipak je to 90 min, znajući jajaru na klupi koja se protiv Partizana brani sa 5 igraca i uvodi stopera kod 2-1, ali srce kaze da bi igrači mogli da se izdignu, zanemare trenera, I odigraju dobar meč.
Small Owl Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, No name said: Ma jok, obično kad se očekuje neko gazenje ne bude tako. Negdje se i vodim tom logikom, sve sto prognoziram, bude dijametralno suprotno. Od loto-a pa nadalje. Iz tvojih usta u Božije uši.
Sokmeniki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nazalost mislim da nema sta da trazimo veceras, igraju bas dobro + imaju fantasticnog trenera. Kada bi mogli utakmicu sa Steauom docekati sa >=5 bodova to bi bila premija.
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Plus je sto je Porto imao prvenstvenu pre tri dana i sto ce igrati protiv Benfike za tri dana. A povratak sampionske titule posle cetiri godine je apsolutni prioritet za njih i protiv Benfike imaju priliku da idu na +7 u odnosu na njih. To naravno ne menja cinjenicu da je najrealniji scenarijo danas rutinska pobeda Porta.
Мџе Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 2 hours ago, No name said: jajaru na klupi I pored očiglednih mana koje Vladan ima, sramota je nazivati jednog od uspešnijih trenera u istoriji Zvezde ovako. 4 1
Manoly Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U datom momentumu deluje da nema sta da trazimo veceras protiv Porta. Vrlo cvrsta, fizicki jaka ekipa, trce i pritiskaju zadnju liniju protivnika, te u nedostatku prave 10ke ne vidim kako cemo organizovati napad i otvarati prostor napred. Ocekivano je da cemo veoma defanzivno delovati, ali iz te igre bez pravih krila u tranziciji, necemo imati ni sanse.
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 26 minutes ago, Мџе said: I pored očiglednih mana koje Vladan ima, sramota je nazivati jednog od uspešnijih trenera u istoriji Zvezde ovako. Ne mislim kao osobu, daleko od toga, reč jajara se prvenstveno i jedino odnosi na jajarsku igru koju nam malo malo servira.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Crvena zvezda (4-2-3-1): Mateus - Seol. Učena, Veljković, Tiknizjan - Elšnik, Hendel - Radonjić, Kostov, Ivanić - Arnautović.
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakav je ovo tim Porta, kao da igraju kup protiv drugoligasa. Bas su nas potcenili. 1
deez nuts. Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Markoss said: Kakav je ovo tim Porta, kao da igraju kup protiv drugoligasa. Bas su nas potcenili. Nije daleko od istine. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ovo moze da se dobije. Bravo Miloje za Kostova! 👏 Edited 1 hour ago by Petkovic Miroslav97 1
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovi će da grizu više nego zvezde tima, ima da nas nagrde još gore da bi se dokazali.
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Ovo moze da se dobije. Bravo Miloje za Kostova! 👏 Bravo Terziću za Kostova.Ipak mora malo i u evropski izlog. Kao što rekoh prošlo kolo Celtic je Kanturina od ekipe.Da je naš trener imao malo hrabrosti imali bi upisanu pobedu 1
No name Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Dobar sastav. Zao mi za Duartea, ali će sigurno igrati u nastavku . Ovde se više gura u izlog Kostov, a nije da nije zaslužio da igra mali. Dobar je. Porto primio do sada samo jedan gol i to bio autogol.
Recommended Posts