Valensija Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zbog ovih izmjena bih mu koliko nocas urucio otkaz. Sve vise zaradjujemo, sve gore igramo. Treba i to znati! 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, MaxP said: Barak Bahar bolji trener od Milojevica. Kakve izmjene, kakva taktika, lik je ostao u proslom vijeku. Nemoj brate.. 2
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E jos nesto, ne razumem zasto je izveden Radonjic odmah na poluvremenu. Ok nije spreman fizicki, ali valjda je na poluvremenu odmorio pa moze u nastavku da odigra bar jos 15 minuta, cemu zurba da se ubaci Milson koji je bez minuta mesec dana, bez forme i samopouzdanja? 2
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, СтелаРоса said: E jos nesto, ne razumem zasto je izveden Radonjic odmah na poluvremenu. Ok nije spreman fizicki, ali valjda je na poluvremenu odmorio pa moze u nastavku da odigra bar jos 15 minuta, cemu zurba da se ubaci Milson koji je bez minuta mesec dana, bez forme i samopouzdanja? Radonja mora levo, Ivanić nema kombinuje po desnoj strani.
Mr.Consular Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od ovog oči bole, Miloje kofer u ruke.. Nema zamerke, alal vera za sve, ovaj trenereski moment nije više dovoljan za FKCZ. I da smo dobili napisao bih isto, vreme je za restart... bod u LE je onako mediokritetski, nemam ništa protiv ni Lige Konferencije sve dok ima žara, sportske borbe i takmičenja, naši mečevi već duže nemaju ništa od nabrojanog, jedva se krećemo, uspavanka, Duarte kad zalomi deluje kao energy boost, začudiš se prosto... Handel, odličan prekid. Golman bombona. Duarte dobar. Arnautović klasa, ali nespreman, visak kilograma. ovo ostalo, iskreno, žao mi para koje uzimaju...
Bejn Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Nemoj brate.. A zašto? Potpisao bih da dođe bilo ko samo da više ne gledam ovog kamiondziju iz prošlog veka. Edited 2 hours ago by Bejn 2
Plavi Dres Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Radonjiću se nakon 15 minuta više nije igralo. To se videlo. Zbog tog stava je zaslužio izmenu. Druga je stavr što od Milsona nema vajde. Kako igramo bez krila dobro prolazimo. Godinama nismo mogli da dovedemo bekove, sad ne možemo krila. I prodaja Šerifa, pogotovo za onu sumu je velika greška.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sad će vrlo stručnjak da objašnjava kako je Seltik jedna strasna ekipa itd itd. Sledeće dve u Portugaliji gostujemo. Kakva li će to tek biti dekadencija taktička I fudbalska?! Kad pedantni postavi blokove,Olaijnike,i ostale borce i defanzivne osigurače.Ko pređe centar nek ga buve izujedaju. Nema ljudi nama napretka sa ovom kukavicom na klupi.Ovakve ekipe moraju da se dobiju,da im od početka pokažeš gde su došli i da si ovde da ih spržiš i pobediš,a ne da im predaš posed i da čekaš nešto. Vađenje Marka ubilo svaki nadu da se može do pobede.Ali za Miloja brata bod je bod.Mateus ga spasio kao što ga je Borjan spašavao onomad. Ipak je to Seltik prvak svoje države!!!kaže Pedantni Miloje.hahahhshshs Edited 2 hours ago by Zadnji vezni
dzoneee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Како га увек умувате бокте ал вас хоће 🤣 Није реално било ни да вас Селтик добије, нарочито овакав Селтик. Аухх па они су баш пали. Јебига нисам их гледао нешто претерано, нисам очекивао сад неку игру од њих, али да њихов интезитет на терену доведем у питање то баш баш нисам очекивао. Ок испали од Каирата, значи нису сад нешто вау нормално, али ово је млако за њихове стандарде. Једино што сам погодио да неће бити пуно голова и да ће вероватно бити нерешено. Но, мало ли је на ову скупоћу 😄 Edited 2 hours ago by dzoneee
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Bejn said: A zašto? Potpisao bih da dođe bilo ko samo da više ne gledam ovog kamiondziju iz prošlog veka. Zato što on nije trener, nije prisutan na treninzima, nema komunikaciju sa igračima.. Bukvalno je Milojević čupao titulu njegovim glupostima.. Ako ne prodjemo, Milojeviću uručiti otkaz. A za promene, više sam za nekog modernog španca, da igramo brz fudbal.. 1
No name Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nama je Ivanic jedan od problema. On covek igra konstantno i non stop sve gore i gore. Covek ima kupljeno mesto u timu. Taj fudbal koji on igra je prošao. Ovde ako nemaš snage i kondicije ne možeš da igraš. Covek ni ti je krilo ni ti je bek. Ne znaš koja mu je pozicija na terenu. Seljakaju ga sa pozicije na poziciju, igra i levo i desno i u sredini. On Evropske utakmice ne može da igra. Duša u nosu u 25 minutu. Po Ivanjici, Pančevu neka igra do mile volje, Što se mene tiče mogu i da izgube .
Diogen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U derbiju protiv nikad kadrovski jadnijih komšija iz vrtića i najslabijeg protivnika iz grupe i nikad goreg Celtica od kako ih znam, nama je najbolji igrač u obe utakmice - golman. Miloje evo ga, ‘ladan kao špricer kaže da je očekivao da će “energija da se prelomi”. Ja očekujem da će neko da “prelomi” i smeni ga večeras. Znam, dangubim…
mile-r Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Diogen said: Miloje makar prošetao novi sako… 🤷♂️ Ali zato je na komemoraciji Dejana Milovanovića bio u treneci i helankama 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, mile-r said: Ali zato je na komemoraciji Dejana Milovanovića bio u treneci i helankama Čovek je par sati nakon toga imao derbi meč. Ne treba bas po svemu pljuvati..Došao je, ispoštovao čoveka. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da ljubimo skute Mateusu.Da nije odbranio par zicera bilo bi bas neprijatno. Just now, Petkovic Miroslav97 said: Čovek je par sati nakon toga imao derbi meč. Ne treba bas po svemu pljuvati..Došao je, ispoštovao čoveka. Kao da je derbi mec bio u Evropi a ne u BG. 1
mare80 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, dzoneee said: Јебига нисам их гледао нешто претерано, нисам очекивао сад неку игру од њих, али да њихов интезитет на терену доведем у питање то баш баш нисам очекивао Gledao sam ih ja,mada ne protiv Kairata već u njihovom prvenstvu ... Manje više ovako izgledaju od početka sezone... 1
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Uf uf ovaj Seltik je sve sem granicni LS tim. Pa redovno igraju LS, ove sezone su ih penali delili od toga. U tom smislu granicni, inace svakako nisu neki bauk, ali nisu bas ni neka krs ekipa pa da se zgrazavamo sa 0-0 poluvremenom. Odigrali smo korektno prvo i slabo drugo poluvreme. Ovih 1-1 je realan rezultat. 1
dzoneee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, mare80 said: Gledao sam ih ja,mada ne protiv Kairata već u njihovom prvenstvu ... Manje više ovako izgledaju od početka sezone... Очигледно су и они у паду, мада тек сад видим и ко им је тренер 🤣
tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Proganjace me dugo onaj horor od izmene Arnautovic-Katai..
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobar bod. Puna kapa...Mogli smo čak i dobiti što bi bilo fantastično da je Ivanić po prvi put u životu iskoristio 1 na 1 s golmanom. Nemamo kondicije, to je veliki problem. Nemamo jakih utakmica u prvenstvu, šetamo se, i onda u Evropi igraš na mahove jer nemaš pluća za 90+ min trčanja. Vjerujem da se možemo boriti do samog kraja za to 24.mjesto. Nadam se da ce 8,9 bodova biti dovoljno, što mislim da je dohvatljivo uz malo sreće.
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Čovek je par sati nakon toga imao derbi meč. Ne treba bas po svemu pljuvati..Došao je, ispoštovao čoveka. Izivnjavam se unapred što ovako odgovaram, ali, da i? Kakav je to izgovor? Ima garderoba nedaleko od te sale, pa je mogao da se presvuče iz trenerke i nazad opet u istu, ako mu je bila potrebna za derbi. A ne znam zašto bi mu trebala, pa neče trčati krugove oko terena, dok ovi igraju. Ona klempava lopina baš ništa ne uspeva da uradi kako treba. Da ga je barem tu ustavio na vratima i poslao ga da se presvuče, mogao bi čovek da mu oprosti pola onih miliona koje je nakrao. Ali čak ni to nije uspeo. 1
Recommended Posts