Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Markoss said:

Solidan pokusaj patkometrijice, ali steta za tebe sto ljude ovde boli kurac za navijacke grupe, i Zvezde, i Leha. I Dinama ili za koga vec navijas. 

Ja bi rekao Dinamo :) 

Posted
5 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Pojavljivali su se snimci dan pre meča, jednostavno su “molili za batine”. 
Ne radi se to tako, bukvalno izazivaš protivničku grupu. Isto bi i mi prošli negde u Grčkoj, Turskoj, Italiji.. 

1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Na kraju i oni dobise batine. 😁

”Delije” su ovakve i onakve ali su sigurno u samom vrhu “Ultra priče” .. 

1 hour ago, Bugl Khan said:

Ozbiljno? Nisam znao. Lech ima drugu priču.

Al nebitno, nije tema. Pogotovo drugi dio posta.

1 hour ago, berti said:

Lehovi su se glupirali i nisu se drzali dogovora.

1 hour ago, Markoss said:

Solidan pokusaj patkometrijice, ali steta za tebe sto ljude ovde boli kurac za navijacke grupe, i Zvezde, i Leha. I Dinama ili za koga vec navijas. 

Hm, da.

Posted
1 minute ago, Bugl Khan said:

Ima ja mislim posebna tema, pa može o tamo. Glupo je što sam ja došao ovdje da bi počeo tu priču jer to nikoga ne zanima.

I ne bi trebalo nikog da zanima gde se i kada se 2 navijacke grupe tuku.

Posted

Zanimljivo kako je Babicka mogao da startuje odmah kad je dosao protiv Pafosa a evo sad ga nema ni na klupi.

Jos jedan pokazatelj kako diletantski sklapamo transfere.

Posted
Just now, Don Dusko said:

Zanimljivo kako je Babicka mogao da startuje odmah kad je dosao protiv Pafosa a evo sad ga nema ni na klupi.

Jos jedan pokazatelj kako diletantski sklapamo transfere.

Navodno se povredio na treningu prekjuče. 

• Like 1
Posted (edited)

Nema šanse da kiša zaobidje zvezdinu utakmicu bilo to JSL ili Evropa...u 90% slučajeva neka nepogoda bude.

Prošlo kolo u JSL munje i gromovi, sad kiša niotkuda.

Edited by No name
Posted (edited)

Ivanic I radonjic zamenili mesta...Radonjić otišao levo

Jermen je tempirana bomba pozadi. Nerealno rizičan 

Edited by No name
Posted

Nismo se bas usrecili s ovim Tiknizjanom, kad se sve sabere i oduzme.

Nedovoljno konkretan ofanzivno, tanak defanzivno i sklon glupim faulovima u opasnoj zoni.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Da bi se ovi dobili treba da se igra konkretnije,da se čuva posed i davi protivnik.Oni meni nisu nikakva ekipa.Gledao sam ih protiv Kairata ništa 

Treba da uzmemo inicijativu a ne da im prepustimo posed i povučemo na 35 metara.ako im prepustimo posed bez ikakvog našeg pritiska nećemo imati dobar rezultat.

Ali kako drugačije igrati kad Milojević diriguje da klupe.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Dosta smo pasivni , puštamo ih da kombinuju na sredini bliže našem golu bez pritiska.  Stojimo po 5 -6 m...od njihovih igrača sa loptom... 

Posted (edited)

Da li mi možemo i da li imamo snage da u kratkik intervalima udjemo u presing na njihovoj polovini na zadnju liniju gde bi se i naša zadnja pomerila i suzila prostor?

Da li smo mi jebeno spremni i kadri da uradimo tako nesto?

Ovo je meni jajarske taktika klasična Milojevština na 0-0 a igraš kući protiv raspalog Seltika I igraš neku čekalicu i povučen si na 40 metara od gola.Katasteofalna taktika i pristup meču Ovaj da uzme da trenira i Barsu dao bi posed Elčeu.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted
6 minutes ago, mister-no said:

Ja bih pre Duartea u špic a iza njega Arnautović 

Mozda bi bilo dobro i pomeranje -Ivanić iza špica, Duarte desno i Radonja levo. 

Handel i Elsnik kao

nekad Isah i Guma Bogdanović 

Svaka lopta nazad.

Posted

Nije napred loše, nisu Ivanic I Radonjic loši...mi uglavnom i napadamo preko krila. 

Treba žustrine i presinga od strane Elsnika i Hendela. Kada bi ih tu pritisli onda bi eventualnim oduzetim loptama mogli da trazimo dubinu izmedju linija protivnika. Previše su pasivni, dosta statiraju. Nema borbe.