Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko bi rekao kad bi usao mobilan igrac da bi odmah bili opasniji.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Nikola said: Ćaci prvi čestitaju strelcu. Jesi li se rastužio? 2 1
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Mali Kostov jedini vredan pomena danas A i golman bogami. 5
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Nikola said: Ćaci prvi čestitaju strelcu. Ne prdi. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Posle koliko sekundi je pao gol? 38, sad rece komentator.. 😁
Nikola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, No name said: Ne prdi. Izvini ako sam te uvredio.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Mali Kostov jedini vredan pomena danas Lekovic?!
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Veljković baš kritičan. Rodrigo je Tijago Silva za njega..
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Nikola said: Izvini ako sam te uvredio. Brate ne zezaj..Gol , vodimo i tebi je to komentar..Stvarno ne razumem. A predstavljas se kao navijac zvezde. 1
aleksa7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Матеус, Арнаутовић, Иванић и Радоњић уопште не припадају овој лиги. Вероватно исто важи и за Хендела, будемо видели. Надам се да ћемо у Лиги Европе играти тако да квалитете њих четворице или петорице гурнемо у први план, а не да се они прилагођавају остатку екипе чије рупе треба да крпе. Вељковић са ова два "избацивања" да се запита да ли му је и даље место на фудбалском терену, поготово у европском такмичењу.
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ivanic lipsao. Mogao bi i on napolje. Očajan je sa spremom, što se videlo i u Evropi .
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lele kolko je tanak sa loptom ovaj Stankovic, kao da se ne bavi fudbalom
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi ćemo u LE morati troduple blokove da igramo, ovo je žalosno kako izgleda odbrana protiv lošeg do prosečnog FKP-a.
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bukvalno treba da zameni samo Ivanica i ubaci jos jedno brzo krilo i da zavrsi posao.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Igor_ said: Bukvalno treba da zameni samo Ivanica i ubaci jos jedno brzo krilo i da zavrsi posao. Ne znam kakvu brzinu prizivaš, sad je vreme za zatvaranje i uspavanku. 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: A gde su te partizanove bebe?? 1
Recommended Posts